Danaza
Početnik
- Poruka
- 40
Ja skupljam zivotinjsko carstvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam Italy 90 popunjen do kraja koja mu je onako realna cijena ??
Takodje i panini Europian Football Stars (popunjen)
USA 94 (glas istre) popunjen 260/366
Imam Italy 90 popunjen do kraja koja mu je onako realna cijena ??
Takodje i panini Europian Football Stars (popunjen)
USA 94 (glas istre) popunjen 260/366
Paninijevi albumi, evropska prvenstva i svetska prvenstva su ti na ceni. Posebno ako su u dobrom stanju. Primera radi, euro 1992 u finom stanju u inostranstvu moze da se proda za 300 evra pa na vise...
Da li postoji iko na ovome forumu, da ima jedan od ova dva albuma:
WORLD CUP MEXICO 70 ili
WORLD CUP USA 94
Naravno u pitanju su PANINI izdanja. Na e-bay postoji neki frajer, prodaje album Mexico 70 negdje izmedju 400 i 500 evra?! Mislim, razumijem da je to istinski raritet, ali fora je u tome sto je taj album koji ta osoba nudi skroz slabo popunjen i koliko sam uspio primjetiti malo losije ocuvan. Pohabane su mu korice i listovi, sto mu (po meni) drasticno smanjuje cijenu! Evo npr. ja imam albume Minhen 74 (popunjen oko 40%) i Argetina 78 (skroz popunjen) sve i da ih mislim prodavati (naravno da ne mislim) sigurno ne bih mogao za njih dobiti ni po 100 evra!!!
set usa 94 sličica i prazan album se ne može na tržištu naći ispod 200 eura!Franjo,
sva to tvoja prica je tacna, ukoliko je prenesemo na neke medjunarodne okvire. Imaj u vidu, da ljudi ovdje u prosjeku oko 95% transakcija obavljaju unutar Srbije i eventualno u regionu Ex-Yu, gdje su uslovi i standardi trzista znatno nizi nego npr. u Svajcarskoj, Italiji, Njemackoj, skandinavskim zemljama... Nije realno i normalno da neko ovdje zacijepi cijenu za jedan prazan album 2000$, kada se zna kakvi su uslovi zivota kod nas.Ti Franjo, htio to priznati ili ne, si izuzetno preskup, jer npr. album USA 94 przan, prodajes za 35 evra!? Meni je jedan covjek obecao za 25 evra iz Modene donijeti taj isti album sa kompletnim setom slicica. Eto cisto da znas neke odnose, bez ljutnje!
set usa 94 sličica i prazan album se ne može na tržištu naći ispod 200 eura!