Starenje

kako genijalan avatar...sva deca nasmejana a on se maleni uozbiljio i zbunio gledajući iskrivljeni svet kroz naočare odrasle osobe..:)

- - - - - - - - - -

:lol:

156731310-man-blow-drying-pubic-hair-gettyimages.jpg

ne bih da komentarišem..previše sam već rekla na ovom podforumu:lol:

Kako se nosite sa cinjenicom da ste iz godine u godinu stariji?
Da li vas "plasi" pomisao da cete, mozda, izgubiti dobar izgled, da cete ocelaviti pre vremena, navuci pivski stomak?
Radite li nesto po pitanju ostajanja u dobroj formi, ili ste u fazonu: takav sam kakav sam, dobro mi je i ovako?

bate stra me od mraka...i pomisli da Tje moje korporijalno biTjenCe posluziti kao hrana crviTjima :sad2:

al dobro...posluzitje nechemu ova telesina...tje bude dosta humus :deda:

Da li vas "plasi" pomisao da cete, mozda, izgubiti dobar izgled, da cete ocelaviti pre vremena, navuci pivski stomak?
Radite li nesto po pitanju ostajanja u dobroj formi, ili ste u fazonu: takav sam kakav sam, dobro mi je i ovako?

pa ne oduševljava me ta činjenica iskren da budem...
ne plaši me, ali nisam oduševljen kao što kažem...
radim na sebi, li ne zbog težnje da sakrijem godine, jer tu ni jedna vežba ne pomaže...čisto koliko da budem što kažu "stegnut"...nemam pivski stomak niti bi dozbolio da ga imam...
trenutno sam relativno zadovoljan svojim izgledom, s obzirom na godine, iako vidim već neke znakove da me načele godine

Poslednja izmena:
Kako godine prolaze raste samo strah da će doći dan kada ću se pomiriti da je prekasno za neke stvari koje sam sebi isplanirao dok još bejah mlađan i slinav, i da će ceo mi život proći jalovo i besmisleno.
A izgled, on je negde tu, sve promene su tako postepene da se čini kao da je uduvek bilo ovako.

Kako godine prolaze raste samo strah da će doći dan kada ću se pomiriti da je prekasno za neke stvari koje sam sebi isplanirao dok još bejah mlađan i slinav, i da će ceo mi život proći jalovo i besmisleno.
A izgled, on je negde tu, sve promene su tako postepene da se čini kao da je uduvek bilo ovako.

ako smem da pitam, da li te taj "strah" na neki način parališe ili ti daje podstrek da ipak poradiš na zamišljenim ciljevima?

Parališe. Nakon dovoljno dugo shvatio da nisam sposoban za i ne preduzimam ništa povodom, samo da ne bude gore, drži još malo nade da ću nekom prilikom (od kojih bežim) da zablistam, sve u pomenutom strahu kada ću se pomiriti da je kraj.

Parališe. Nakon dovoljno dugo shvatio da nisam sposoban za i ne preduzimam ništa povodom, samo da ne bude gore, drži još malo nade da ću nekom prilikom (od kojih bežim) da zablistam, sve u pomenutom strahu kada ću se pomiriti da je kraj.

kako ne znam o čemu se radi a i preintimno je da nastavimo o tome, mogu samo reći da na ovim prostorima dosta robujemo predrasudama kako smo godištem ograničeni i sputani da krenemo sa nekim (nazvaću ga projektom) za koji se misli da možeš samo dok si mlađi...ovde ljude (i muškarce i žene, naročito žene) koji su u još punoj psihofizičkoj snazi, proglašavaju za starce koji su već za rashod...tužno.

starenje mnogo gore i teze pogadja zene....
nastala je citava industrija da ih zamaze do neprepoznatljivosti...
nazalost ujutru se sve vidi kao kod zle vestice koja se pretvarala u lepu mladu devojku...
matorke su zato i zestoke i bez skrupula u sexu , drmaju ih komplexi od mladjih cura pa moraju da se prave da su bar u necemu bolje, pa glume zverke i sex masine

starenje mnogo gore i teze pogadja zene....
nastala je citava industrija da ih zamaze do neprepoznatljivosti...
nazalost ujutru se sve vidi kao kod zle vestice koja se pretvarala u lepu mladu devojku...
matorke su zato i zestoke i bez skrupula u sexu , drmaju ih komplexi od mladjih cura pa moraju da se prave da su bar u necemu bolje, pa glume zverke i sex masine

ne mora da znači da glume..i žena s godinama stekne neko iskustvo, logično je da će u seksu da bude opuštenija, veštija, a zbog zrelosti i samosvesti često i aktivnija nego u mladosti kada je možda bila mučena raznoraznim kočnicama, nesigurnošću, možda čak i kompleksima.
za šminku, masku i industriju koja forsira večitu mladost i veštačku lepotu se slažem, fejk lepota i jeste doprinela da se svima, i muškarcima i ženama izopače kriterijumi i standardi.

Izgubiti dobar izgled sigurno necu jer po tom pitanju nemam sta da izgubim.
Ocelaviti i osedeti sigurno necu skorije jer sam crn kao pacov a genetika mi je tu dosta dobra.
Pivski stomak sigurno necu dobiti jer pivo ne pijem a metabolizam mi je takav da mogu da jedem svaki dan po ceo dan bez prestanka i necu se ugojiti ni grama.Nadzak!
Ne plasim se starosti ali mi ponekad padne na pamet da sam najbolje godine vec protracio ni u cemu...

Bez nervoze. Svaki period donosi svoj plus i minus.
Nikad nisam ni bio lep i nabucan, tako da mi starenje nije opterecenje u tom smislu.
Vise se plasim cinjenice da necu stici za zivota toliko stvari koje zelim da uradim.

Back