Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
То су добри стари обичају слање честитки. Некад смо слали и по двадесетак.. а сад је све спало на ужи избор.. углавном иностранство. Фино је то, знак пажње и љубави.
a nekada u pocetku Deda Mraz je imao zeleno odelo i cestitke su bile takve
tek 1930.g. kada je Koka Kola preuzela Deda Mraza za svoju novogodisnju
maskotu , presvukli su ga u crveno odelo
Баш лепи обичаји. То је раније био ритуал. Састали би се породично у топлом дому док је напољу вејао снег и одрађивали која где и коме разгледница ће ићи. Стара добра времена љубави и топлине.
Nekada davno...ok ne bas tako davno slale su se razne razglednice i cestitke za razne praznike... Praznici su pred nama, sve je postalo ubrzano i "prilagodjeno situaciji" no bas zato, mozda da sse vratimo u neka (ne) tako davna vremena. Onda kada smo uz racune u postanskom sanducicu znali dobiti i poneku razglednicu ili cestitku s lijepim zeljama... i one divne fotografije koje u krasile takve razglednice
Obožavala sam stare čestitke! Ali sam nažalost,izgubila običaj da ih šaljem! Više ih i ja ne dobijam.Pomalo je to tužno...ima toliko dobrih lepih stvari koje su gotovo pale u zaborav!Setila sam se i onih razglednica sa mora.Koliko sam ih slala i dobijala...sad dobijam magnete za friz i sl.
Nekako su i ovi novogodišnji praznici ranije bili lepši i romantičniji!
Moj omiljeni novogodišnji lik je Sneško! Najviše volim kad ga napravim od snega, stavim mu šal i kapu...ali kad snega nema, možemo ga praviti i od Rafaelo kuglica!
Svejedno je sladak!