..stare novogodišnje čestitke..

LBarbara

La Femme
Moderator
Poruka
49.958
"Srećnu novu 1977. godinu želi vam Goran sa sestrom, mamom i tatom iz Niša"

:D

Cestitka.jpg

..meni je ovo baš lepo prisećanje na nekad..

Prilozi

• bozic-cestitke009.jpg
    bozic-cestitke009.jpg
    43,2 KB · Pregleda: 166
То су добри стари обичају слање честитки. Некад смо слали и по двадесетак.. а сад је све спало на ужи избор.. углавном иностранство. Фино је то, знак пажње и љубави.

Баш лепи обичаји. То је раније био ритуал. Састали би се породично у топлом дому док је напољу вејао снег и одрађивали која где и коме разгледница ће ићи. Стара добра времена љубави и топлине. :)

Nekada davno...ok ne bas tako davno slale su se razne razglednice i cestitke za razne praznike... Praznici su pred nama, sve je postalo ubrzano i "prilagodjeno situaciji" no bas zato, mozda da sse vratimo u neka (ne) tako davna vremena. Onda kada smo uz racune u postanskom sanducicu znali dobiti i poneku razglednicu ili cestitku s lijepim zeljama... i one divne fotografije koje u krasile takve razglednice :zaljubljena:

1608389509895.png

Obožavala sam stare čestitke! Ali sam nažalost,izgubila običaj da ih šaljem! Više ih i ja ne dobijam.Pomalo je to tužno...ima toliko dobrih lepih stvari koje su gotovo pale u zaborav!Setila sam se i onih razglednica sa mora.Koliko sam ih slala i dobijala...sad dobijam magnete za friz i sl. :D
Nekako su i ovi novogodišnji praznici ranije bili lepši i romantičniji!z:bv:

Back