STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Već sam ga pominjala -ne bih da reklamiram.čoveka-ali on bi vam dao najpreciznije i smislene astrološke odgovore na razna pitanja oko kojih se ovde lome koplja
Čitala sam na konkretnim primerima astro tumačenje karmičkih veza
To je Predrag Petković
Sjajan lik
Širokog uma i obrazovanja
Najviši tip Lava
Ja sam inače vrlo podozriva i nemam idole

- - - - - - - - - -

Dobar vic Oly :ok:

Meni ta veza ljubav-karma nije jasna a u ostalim situacijama jeste.

Ma i ne treba da ti bude
Za sreću i mir nisu potrebna neka znanja
Čak mislim da odmažu
Ekstremni primer se manifestuje kad čovek ne može ni da prdne a da to ne sagleda iz metafizičke ili fatalističke perspektive
Mnogo je bitnije da imaš nekog kog voliš nego da spoznaš zašto to radiš

Ne volim ja da gledam te klipove
Sad me posebno mrzi
Ali sam pročitala gomilu njegovih astroloških analiza i nigde tako nešto a ni bilo kako drugo conspiracy theory lupetanje nije izvalio
Pogledaću sutra taj klip baš da vidim o čemu se radi
Jel si ti čitao njegove tekstove ili si sve to zaključio na osnovu jednog klipa?

Шта све то? :) Да је сулуди равноземљаш? Да, на основу тог клипа о равној земљи сам закључио да је човек без осећаја за реалност и без елементарног познавања научних чињеница.
Што се тиче његових астро текстова нисам их читао, не тврдим ништа о њима. Само је реч о томе да не желим много да имам посла са људима који јавно износе такву бесмислену и штетну тврдњу јер ипак и деца гледају тај програм.

Pa tebe astrologija ne zanima te se tim pre moja preporuka Predragovih tekstova ne odnosi na tebe
Nego na ljude koji se tim bave a on ima iskustva i znanja
Astrološki tekstovi koje piše nisu ni malo suludi
A ovo za decu na kraju....upiškiću se da izvinete od smeha
Hiljade mladih duša biće nepovratno izgubljeno ako vide Peđu da crta ravnu zemljuz:lol:z:lol:z:lol:

Искрено, ја се плашим равноземљаша. То су људи чије лудило је потенцијално врло опасно. Замисли сутра да тако неко постане рецимо министар здравља или просвете. А уз то додаш и "геополитичког експерта" Дејана Лучића и испирање мозга може да почне.

Ceo trip teoretičara zavere se širi ko kuga
Kad se nakanim i odgledam klip videću da li je i u kolikoj meri to Peđu zahvatilo
Svejedno,da se vratim na početak,sve to ne umanjuje njegovo znanje o karmičkoj astrologiji
I meni svejedno apsolutno da li će se nekom dopasti,nije mi ni rod ni pomoz bog,a čak ga ni ne poznajem lično
Sve sam ovo pisala zbog astroloških objašnjenja karmičkih veza

Već sam ga pominjala -ne bih da reklamiram.čoveka-ali on bi vam dao najpreciznije i smislene astrološke odgovore na razna pitanja oko kojih se ovde lome koplja
Čitala sam na konkretnim primerima astro tumačenje karmičkih veza
To je Predrag Petković
Sjajan lik
Širokog uma i obrazovanja
Najviši tip Lava
Ja sam inače vrlo podozriva i nemam idole

- - - - - - - - - -

Ma i ne treba da ti bude
Za sreću i mir nisu potrebna neka znanja
Čak mislim da odmažu
Ekstremni primer se manifestuje kad čovek ne može ni da prdne a da to ne sagleda iz metafizičke ili fatalističke perspektive
Mnogo je bitnije da imaš nekog kog voliš nego da spoznaš zašto to radiš
:zag:

Odoh da spavam pa dodjem u petak :bye:
Laku noc svima, dame :cmok:

Занимљив интервју с Предрагом Петковићем првих сат времена док прича о карми, реинкарнацији исл. Међутим, онда креће са равном земљом и нетачним подацима. Нпр. кад говори о томе како је термосфера јако топла меша фаренхајте и степене...Штета, а таман са помишљао да одем код њега да видим шта сам био у прошлим животима.

Da vas pitam dva pitanja , kažu da ne postoje glupa pitanja, ali ovo je sigurno neka osnova informatike itd. Naši smo. z:mrgreen:

Da li postoji neka razlika između fleša i usb-a? Ili su to dve reči za istu stvar? Pitam pošto stalno koristim reč usb, a mnogo češće čujem da ljudi kažu fleš.

Da li formatizujete usb/fleš pre prvog korišćenja?

Занимљив интервју с Предрагом Петковићем првих сат времена док прича о карми, реинкарнацији исл. Међутим, онда креће са равном земљом и нетачним подацима. Нпр. кад говори о томе како је термосфера јако топла меша фаренхајте и степене...Штета, а таман са помишљао да одем код њега да видим шта сам био у прошлим животима.

Sve što je pričao o karmi i duši nihe ništa novo i to se uklapa u priče koje se vrte po dostupnoj literaturi. Ali kad se dotakao ravne Zemlje i kupole... eee to nisam mogao slušati duže od 5 minuta.
Kao astrolog bi trebao znati za efekat retrogradnog kretanja planeta i koji mehanizam stoji iza toga. A šta ćeš, svako ima svojijih ograničenja... da ne kažem - kupola.

Dobar dan svima... i srećno sve po redu :kafa:

Da vas pitam dva pitanja , kažu da ne postoje glupa pitanja, ali ovo je sigurno neka osnova informatike itd. Naši smo. z:mrgreen:
Da li postoji neka razlika između fleša i usb-a? Ili su to dve reči za istu stvar? Pitam pošto stalno koristim reč usb, a mnogo češće čujem da ljudi kažu fleš.Da li formatizujete usb/fleš pre prvog korišćenja?
Fleš drajv je prenosivi medijum za podatke a USB je zajednički naziv za vrstu ulaza za uređaje, i telefon se puni preko USB - a i miš ti je time povezan npr...Dakle fleš se po defaultu pravi sa USB ulazom to jest priključkom
Koliko znam treba formatirati pre korišćenja i to ima više načina

- - - - - - - - - -

Sve što je pričao o karmi i duši nihe ništa novo i to se uklapa u priče koje se vrte po dostupnoj literaturi. Ali kad se dotakao ravne Zemlje i kupole... eee to nisam mogao slušati duže od 5 minuta.
Kao astrolog bi trebao znati za efekat retrogradnog kretanja planeta i koji mehanizam stoji iza toga. A šta ćeš, svako ima svojijih ograničenja... da ne kažem - kupola.

Dobar dan svima... i srećno sve po redu :kafa:
ćao E:zpozdrav:
Znači Petko mi zastrani sa ravnom zemljom....greota....bio pametan čovek....z:(

Poslednja izmena:
Агата, хвала и од мене на објашњењу. Пази кад сам мислио да су флеш и усб исто. Ваљда зато што ми на српском кажемо усб за флеш.

Ja kad sam fleš prvi put videla pre mnogo godina mislila sam da je zapušač za hemijsku olovkuz:lol:
Daje mi brat neki čudan predmet da mu nešto snimim a ja ga gledam ko da je pao s Marsa
I pitam ga- a šta će mi taj ČEP?
od tada i muż i ja fleš drajv zovemo čepz:lol:
Još mi savršeno radi moj prvi Kingston od 250 megabajta z:lol: za kog sam u ono vreme pukla 50 evrića
A sad 16 Giga košta iljadu dindżiz:lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back