- Poruka
- 92.447
Dobar vic Oly 
Meni ta veza ljubav-karma nije jasna a u ostalim situacijama jeste.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar vic Oly
Već sam ga pominjala -ne bih da reklamiram.čoveka-ali on bi vam dao najpreciznije i smislene astrološke odgovore na razna pitanja oko kojih se ovde lome koplja
Čitala sam na konkretnim primerima astro tumačenje karmičkih veza
To je Predrag Petković
Sjajan lik
Širokog uma i obrazovanja
Najviši tip Lava
Ja sam inače vrlo podozriva i nemam idole
- - - - - - - - - -
Ma i ne treba da ti bude
Za sreću i mir nisu potrebna neka znanja
Čak mislim da odmažu
Ekstremni primer se manifestuje kad čovek ne može ni da prdne a da to ne sagleda iz metafizičke ili fatalističke perspektive
Mnogo je bitnije da imaš nekog kog voliš nego da spoznaš zašto to radiš
laku noć Snežni Mangupe
Odoh da spavam pa dodjem u petak
Laku noc svima, dame![]()
Dobar daaaaaan.
Занимљив интервју с Предрагом Петковићем првих сат времена док прича о карми, реинкарнацији исл. Међутим, онда креће са равном земљом и нетачним подацима. Нпр. кад говори о томе како је термосфера јако топла меша фаренхајте и степене...Штета, а таман са помишљао да одем код њега да видим шта сам био у прошлим животима.
Fleš drajv je prenosivi medijum za podatke a USB je zajednički naziv za vrstu ulaza za uređaje, i telefon se puni preko USB - a i miš ti je time povezan npr...Dakle fleš se po defaultu pravi sa USB ulazom to jest priključkomDa vas pitam dva pitanja , kažu da ne postoje glupa pitanja, ali ovo je sigurno neka osnova informatike itd. Naši smo.
Da li postoji neka razlika između fleša i usb-a? Ili su to dve reči za istu stvar? Pitam pošto stalno koristim reč usb, a mnogo češće čujem da ljudi kažu fleš.Da li formatizujete usb/fleš pre prvog korišćenja?
ćao ESve što je pričao o karmi i duši nihe ništa novo i to se uklapa u priče koje se vrte po dostupnoj literaturi. Ali kad se dotakao ravne Zemlje i kupole... eee to nisam mogao slušati duže od 5 minuta.
Kao astrolog bi trebao znati za efekat retrogradnog kretanja planeta i koji mehanizam stoji iza toga. A šta ćeš, svako ima svojijih ograničenja... da ne kažem - kupola.
Dobar dan svima... i srećno sve po redu![]()
Hvala.![]()