STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prvo kazes da ih nema a ovde kazes da ih ima i da su ljudi... odluci se sta je u pitanju. nije elifasova istina jedina istina ali tvom konceptu razumevanja sveta je najmilija...ceo nazi pokret je imao satanisticke korene, da li su neki od njih bili ljudi ili ne to je nebitno. problem je sto svako ko se malo vise bavi mitologijom ili konkretnije teozofijom a pobajvise umetnoscu skonta kad tad da je ono sto nazivamo satanizmom deo najgoreg zla u ljudskoj istoriji. da je deo samo pojedinaca i zla u njima kao sto kazes ne bi pomenuti gradili crkve koje velicaju paganske kultove rituale zrtvovanja kao npr padebornsku esesovci.
djavo postoji bas kao i bog a ako nisi videla ili osetila nijednog od njih, znaci da si duhovno neopredeljena kao vecina ljudi sa sirokom sferom interesovanja. kada omatoris,razumeces ivo sto sam napisao kao sto je razumeo svaki veliki knjizevnik reditelj slikar muzicar... kada ti se prikaze prvi put postajes druga osoba koja ce elifasa koristiti ko klozet papir.

negiranje ociglednog izazove sumnju kod polovicnog mozga. kod razvijenog sumnje nema zasto se nesto toliko ocigledno negira.
Potpis

Elifas Levi je rekao još mnogo drugih stvari ali to je bilo njegovo vreme. Nije mi jasno da neko veruje da može postojati neki političar u vrhu (svetske) vlasti a da nije povezan sa nekom satanističkom orgnaizacijom. Političari, bankari, q.. palci sve je to ista ekipa... i upravo zato što su predatori ne libe se da preko leševa dođu do vrha.. pepela i praha.

Sajonara :bye:

То што су најмоћнији политичари и банкари сатанисти не оповргава оно што је агата рекла...сатанизам може бити само пројекција њиховог зла. То што постоје сатанистички култови не доказује да постоји ентитет сатана, као што ни постојање хришћанства не доказује постојање бога. Ја лично сматрам да постоје разни ентитети ван нашег опсега вида...неког од њих можеш назвати и сатана. Међутим, људи су ти који су роба с грешком...

- - - - - - - - - -

Šta i on počeo da lupeta o ravnoj zemlji? Au razočarao me je.:(

Н3В, слажем се. Вређају ми Молдера тим поређењем. :roll:

То што су најмоћнији политичари и банкари сатанисти не оповргава оно што је агата рекла...сатанизам може бити само пројекција њиховог зла. То што постоје сатанистички култови не доказује да постоји ентитет сатана, као што ни постојање хришћанства не доказује постојање бога. Ја лично сматрам да постоје разни ентитети ван нашег опсега вида...неког од њих можеш назвати и сатана. Међутим, људи су ти који су роба с грешком...

- - - - - - - - - -

Н3В, слажем се. Вређају ми Молдера тим поређењем. :roll:

Ima jedan program za Iphone koji gistro prepoznaje lica i izbaci na koju poznatu ličnost podseća
Meni ispao Molder:zcepanje:
Video si mi slike više puta
Dakle ni najmanja sličnost ne postoji
Tako je i mom beloputom mužu-lepo građenom-ispalo da liči na neku debelu crnkinju:zcepanje:

Агата, видео сам само једном твоју слику и више је се ни не сећам...сећам се само да си фурала кожне панталоне.

Него, сећате се мог недавно описа највећег човека ког сам у животу видео ( у теретани ). Управо је тај рекорд оборен, испраћајући неког на аеродром видех овог лика:
http://www.kkcrvenazvezda.rs/tim/seniori/igraci-senior/majkl-odzo.html
Ем висок 216 ем мишићав. Капирам да чим је завршио у Звезди нема толико талента за кошарку иначе би до сада био у НБА.

Вратих се из села и донесох 4 балона с ракијом. Шокирао сам се колико тамо има ракије, већину нисам могао да пренесем...Нећу моћи да попијем за три живота. :hahaha:

Наравно, кад сам пијем то је обично вино. Некако ракија ми није за соло дринкинг :)
ja retko pijem- jednom,dva put godišnje i to samo viski
Alkohol koji držim u kući služi za goste,ne znam ni šta tačno imam:)
Sem muževljeve kolekcije vina koja je sakrivena i nedodirljiva
A ta silna rakija koju si doneo može da posluži kao baza za neke lekovite stvari,trave npr ili obloge kod povišene temperature

Ja ne volim rakiju
Imam je u kući zbog drugarica:zcepanje: i za lečenje za koje je po meni bolje iskorištena od mamurne glave:zcepanje:
Drugovi piju vino ili pivo

- - - - - - - - - -

Volim jedino orahovaču
A ona je baš lekovita zbog joda

- - - - - - - - - -

I tekilu

Malo je kontradiktorno sloziti se sa tim da postoje satanisti, a ne i "entitet" Sotona, kao i traziti dokaz Njegovog postojanja s obzirom da je u pitanju "nevidljiva" sfera. Ako je covek na isti nacin "stvorio" i Boga, onda nema pojma pricati o postojanju "raznih entiteta van naseg opsega vida". Zlo nije karakterna osobina, vec negativna energija koja proizilazi iz svog Izvora, a covek joj slobodnom voljom dopusta da ga obuzme, ili ne - kao sto bogobojazljiv covek tezi da prevazidje iskusenje, uprkos svojoj gresnoj prirodi.

Нисам сигуран да постоји слободна воља...то виђам свугде око себе. Људи мисле да нешто раде добро или да су добри, а нису баш.

Ја сад нешто размишљам да је чешће пијем сам...типа увече уз неки сок по чашицу. Не може да шкоди!

Одо' да распоређујем стрипове на полицу. А узео сам и три стара романа класика за које вероватно данас нико жив није чуо.

Ја сад нешто размишљам да је чешће пијем сам...типа увече уз неки сок по чашицу. Не може да шкоди!

Одо' да распоређујем стрипове на полицу. А узео сам и три стара романа класика за које вероватно данас нико жив није чуо.
nazdravlje!
A koje su to knjige?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back