Truman
Elita
- Poruka
- 24.036
Италија? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa po mundalnoj, severom Italije vlada BlizanacИталија?![]()
nemoj da odustanešЗначи предлажеш ми да не одустајем од те земље? Знаш да је био један неуспешан покушај...
Хоћу опет да кренем на курс...нећу да одустајем од језика.
stipendija?У земљама ЕУ сви наши факултети се признају. Има и правника који су отишли на мастер у Италију. Међутим, није то баш тако једноставно у пракси...поготову не у Италији која је у кризи. Друга је прича кад бих овде био запослен у италијанској банци/ фирми ( знам за један такав случај ) па те пребаце у Италију итд....али то није моја прича.
А чуо сам да италијанска држава дискриминише држављане земаља које су ван ЕУ, а налазе се у Европи...у смислу отежаног издавања дозвола.
al ako naučiš IT mnoga vrata se otvarajuГенерално из разлога које сам горе навео Италија није баш погодна за наше дипломе...

što ne bi bio?Нисам ја за стипендије...
Видећемо да л ћу бити способан да научим ИТ.
ejebga.....extra comunitari...тако зову странце ван ЕУ, ми смо тамо трећа класа.

, to je Blizanac-Lav kombinacija.
А чуо сам да италијанска држава дискриминише држављане земаља које су ван ЕУ, а налазе се у Европи...у смислу отежаног издавања дозвола.
za neki maleni prepis iz RS/ITA. Pa razvalice te svojom apsolutnom nesposobnoscu.

Dobro jutro.![]()

Sever je druga prica skroz. Vise je germanski onako i po stilu rada i mentalitetu.Trumane Italija definitvno, to je Blizanac-Lav kombinacija.

naravno da ne mrzeХвала, још само да провалим и како да нађем посао тамо.
Н3В, не мрзе Италијани све страно иако је тачно да не говоре нешто добро енглески...

Musolinija su rasčerečili, bukvalnoИталијане више оптужују за расизам, мада кад имаш онолико црнаца није могуће немати ни једног расисту. Ксенофоби свакако нису. Опаметили су се од Мусолинија и не бирају више велике вође...за разлику од неких други.![]()