Ćao draga

da, to je vrlo znalačka analiza
- - - - - - - - - -

Moj Merkur nije dobar jadničak
em je u Strelcu, em u 12., em kvadratiran od Mesec Saturna
čudo jedno da umem da govorim uopšte
mada je nekad bolje da ćutim, što takođe ne umem
- - - - - - - - - -
ali mene moj vladar Saturn kad drmne, nepomična sam kano klisurina

katatonična
muž me nekad zove STUPOR
Haaa, zato se ti izražavaš kroz umetnost... To je taj Merkur u 12. On ne može direktnim kanalima, nego ide izokola...
Jaooo... A gledam... Kad sam prvo naletela, osetih neku objektivnost... Hmmm, Vodolija... Oseti se poriv za kopanjem po ezoteriji, mrak i psihologija... Škorpija...
Ali ta blagost u obraćanju... Vuklo je na neko riblje povlađivanje...
Tako sma te i doživela kao miks toga, i Strelca...
Msm, Strelac daje tu egzotiku, i te neke ideje, religije ideologije... Želju za svim i svačim...
Interesantno, vidiš, taj Merkur, taj tvoj podsvesni izražaj, nema podršku laganu iz druge.
Ali napeti aspekti, tj. kvadrati, su aspekti akcije, tj. Marsa. Pa, sad, s obzirom da si ti (deluje) više promenljivi, vazdušni, intelektualno - emotivni tip, verovatno onda kod tebe taj aspekt ne funkcioniše kao što bi kod neke Ovnovske karte... Taj aspekt nije podržan tvojom prirodom... Zato ti osećaš to kao teret... A ne doživljavaš kao izazov koji bi za Ovna predstavljao ushićenja i pokretačku energiju...
Msm... Saturn vladar Asc, u Ribama u konjukciji sa Mesecom u Ribama. Taj Mesec je oduvao taj Saturn. Jer je on tu jači... Tvoje emocije, nose kamenje...
Mesec i Saturn su osa 4/10... Osa tradicije, tradicionalnih uloga muškarca i žene... Osa emocionalne sigurnosti, intime, i javnosti, ambicija...
A kod tebe vladaju prvom i sedmom. Znači ti i partner treba da smislite kako da štedite ili da zaradite novac. Ili postoji problem gde je jedan partner odgovoran (Saturn), a drugi troši novac stihijski (Mesec). Ili jedan partner doživljava to tako... Ili jedan partner pokušava da struktuira drugog, da ga učini odgovornim...
Jedan partner je totalni emotivac, možda i neko ko je zavisnik od svega i svačega... I nema strukturu (Mesec u Ribama)... A drugi pokušava da ga dovede u red... Iako je Mesec tu jači, pa ne znak koliko će uspeti u tome ili koliko uspeva.
Ili te je partner skroz omekšao, razoružao... Jer Saturn si ti, a Mesec je tvoja projekcija, tj. tvoj partner... Pa možda te to otkravljuje... Možda zbog partnera ili partnerskih odnosa ne možeš da imaš tu svoju saturnovsku strukturu i uređenost u životu. Rutinu... Kao da ih ove emocije iz sedme razlažu stalno...
Možda ti pokušavaš da kažeš, ali ne uspevaš... Merkur u 12. Ili to govoriš u spavaćoj sobi...
Vladar šeste (Blizanci) u dvanaestoj, posao koji radiš je u nekoj osami, u nekom intimnom kutku, i posao, tj. svakodnevnica je u izolaciji, ili bar potrebi za izolacijom... I takođe umetnost (12.)...
A Strelac je neka autentična istina, tj. naša religija, naša priča. Potragu za tim ti voliš da vršiš sama u svojoj intimi, i takođe kroz uživanja u krevetu... Kada legneš sa nekim, ti osećaš da si otšutovala u neki drugi svet (Strelac)... I želiš da iskusiš... Tj. želiš što više iskustava... Ona proširuju tvoje vidike... Ništa ne smatraš porazom u tom smislu.
Vladar šeste u dvanaestoj znači da ti za neki zdravstveni problem može biti rešenje bolnica, ili ta tvoja dvanaesta, ili ta umetnost. I takođe to znači da ćutiš o problemima svakodnevnice, ili poslovnog okruženja. Kolega itd.
Vladar Asc i DC u konjukciji znači da ste ti i partner veoma slični, i da ste jako povezani... I da osećate da ste čvršći kada se dese egzistencijalni problemi (opstanak - druga)...
Samo da kažem za ovo o mom pisanju... Ja ne volim kad me se ispituje... Jer nisam astrolog... Ja volim slobodu da mogu da komentarišem šta meni dođe...
I najviše volim slobodu, tj. da se nastavljam na nečije reči.... Kad me nešto inspiriše...
Ja pišem koješta, i uglavnom blizanački se na pola već ne slažem sama sa sobom... I na kraju odem u sasvim nešto deseto...
Nisam egzaktna... Zato i ne želim da neko pomisli da sam neki stručnjak... Samo volim da razmišljam kad me neko inspiriše...
Inače...
Koja ti je omiljena karta u tarotu...
I pitam se da li to nešto znači kad nam je jedna karta interesantna...