STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel se viđamo?
Ako oš da ti gatam- mož sutra
Ako oš da samo oplićemo-mož u nedelju
Večeras izlazim u neki klub-došao nam je prijatelj koji živi preko Ovan -Škorpija pa da ga vidim
Nekad sam radila za njega
Boljeg šefa nisam mogla da zamislim a astrološki zvuči kao tiranin
Može da se desi da popijem po neki viski
E onda sutra neću biti u efektivnom izdanju

Poslednja izmena:
Pazi koji viski pijes..
Konjiiiiiiiić:heart:
Piću koji ima u klubu
To je rokersko gotski klub- ne verujem da ima bogzna kakav izbor-Džoni, Uča ili Balantajns
Ali se sa viskozom nikad nisam zeznula
Zato ga i konzumiram
Mada najviše volim pivo i to crno ali me sutra ubi mamurluk
U stvari jako retko pijem i onda me i mala količina dobrano drmne
I sutra glavobolja

Poslednja izmena:
Jel se viđamo?
Ako oš da ti gatam- mož sutra
Ako oš da samo oplićemo-mož u nedelju
Večeras izlazim u neki klub-došao nam je prijatelj koji živi preko Ovan -Škorpija pa da ga vidim
Nekad sam radila za njega
Boljeg šefa nisam mogla da zamislim a astrološki zvuči kao tiranin
Može da se desi da popijem po neki viski
E onda sutra neću biti u efektivnom izdanju

ne može pre ponedeljka, ne znam kud bijem ovih dana, i radno vreme mi je klizno, znam dan za dan otprilike...
što me bre ne zoveš na prava mesta, nego na gatanje? :lol:

mogao bi da naučiš da tumačiš natale, pa da se igramo malo... :lol:

Мрзи ме, за то треба загрејати столицу, а нисам нешто природно склон астрологији.
Држим се ја развијања мојих интуитивних моћи. Отварање трећег ока ми је идеал, само не знам како.

Мрзи ме, за то треба загрејати столицу, а нисам нешто природно склон астрологији.
Држим се ја развијања мојих интуитивних моћи. Отварање трећег ока ми је идеал, само не знам како.

pa i kod mene ti je 80% intuicije, 10% znanja i 10% pretpostavki... :lol:
nego što u posl. vreme fali koncentracije i interesovanja da se onih 10% znanja aktivira.

Мислим да је астрологија ипак озбиљна дисциплина и да захтева баратање веееликим бројем информација. Кад бих имао више времена пре бих узео тарот да учим...некако ми је ближи.
А један што ми је гледао ауру ми рече да ми се треће око отвара док сањам...и верујем да је тако јер примам разне информације.

viđamo se nas dve, ali ne nešto preterano...
pravi spisak, zvaću ja. :lol:

Skup vestica:

Xy1xYXq.jpg

Мислим да је астрологија ипак озбиљна дисциплина и да захтева баратање веееликим бројем информација. Кад бих имао више времена пре бих узео тарот да учим...некако ми је ближи.
А један што ми је гледао ауру ми рече да ми се треће око отвара док сањам...и верујем да је тако јер примам разне информације.

ja sam skeptik po svim pitanjima... tako da mi je ponekad smešno sve to.
ozbiljno je ako preuzmeš odgovornost za informacije kojima barataš, a nikada ne možeš biti 100% siguran.
zato je po meni profesionalna astrologija (profitabilna) nešto što bi se trebalo uvesti pod krivični zakon.

ja sam skeptik po svim pitanjima... tako da mi je ponekad smešno sve to.
ozbiljno je ako preuzmeš odgovornost za informacije kojima barataš, a nikada ne možeš biti 100% siguran.
zato je po meni profesionalna astrologija (profitabilna) nešto što bi se trebalo uvesti pod krivični zakon.

Zasto, ne razumem?

Sta bi onda sa politicarima trebalo uraditi?

Koliko oni odgovaraju za informacije kojima barataju?

oni pišu i sprovode zakone, faktički su van zakona, bar za vreme trajanja mandata iliti partijskog lizanja.
ne zanima me politika.

šta ne razumeš?
ko sam ja da se igram boga... ili bilo ko?

Nevesto, mozda ti je smesna astrologija, ali.....

Astrologija postoji od kako postoji covek, od momenta kada se prvi put uspravio i bacio pogled ka zvezdama...

Ima neka tajna veza....

U svim drustvima i narodima na ovoj planeti....

Astrologija trazi odgovor na pitanja ko smo i kuda idemo i ko vuce konce nase sudbine....Pokusava da pronikne u mracne tajne proslosti i svetle tajne buducnosti...

Mi smo oni koji jesmo...Postoji li svet van nas ili samo u nama...?

Govori li nam beskraj svemira nesto? Ukazuje li nam na buducnost i sudbinu koje ce se neminovno dogoditi...?

Ima li zivota iza zivota?

Niko od nas to ne zna, ali svi sumnjamo....

Nevesto, mozda ti je smesna astrologija, ali.....

Astrologija postoji od kako postoji covek, od momenta kada se prvi put uspravio i bacio pogled ka zvezdama...

Ima neka tajna veza....

U svim drustvima i narodima na ovoj planeti....

Astrologija trazi odgovor na pitanja ko smo i kuda idemo i ko vuce konce nase sudbine....Pokusava da pronikne u mracne tajne proslosti i svetle tajne buducnosti...

Mi smo oni koji jesmo...Postoji li svet van nas ili samo u nama...?

Govori li nam beskraj svemira nesto? Ukazuje li nam na buducnost i sudbinu koje ce se neminovno dogoditi...?

Ima li zivota iza zivota?

Niko od nas to ne zna, ali svi sumnjamo....

ponekad, rekoh, ponekad i preozbiljno opterećenje.. ne čupaj iz kontexta.
važi za sve vrste i tipove predviđanja budućnosti.
odgovornost kada moraš da odlučiš šta ćeš, kome ili kako reći i kako će te shvatiti i kako će to na njega uticati... nisam tip koji to olako shvata.
kada tražim tumačenje imam razlog i umem da svarima, što za druge ne garantujem... čak ni sama ne umem uvek da ostanem realna.
zavisno od emotivnog stanja, čega sam srećom često svesna... najbližima ne gledam, deci, ničijoj, nikada.
jer ne umem da budem objektivna, inrtuicija me najviše vodi... ko ume profi da odradi bez emocija, svaka čast.
ja ne umem... skoro ništa u životu bez emocije.
neminovna je samo smrt.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back