STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
агата, опрости мом лаичком оку.

Блајби, да будем искрен мислим да та не-еротска слика нема неку претарану уметничку вредност. Ок урадак и ништа више. Не истиче се ни по чему. Волео бих да чујем стручно Агатино мишљење.

Preteranu umetnicku vrednost nema, ali je - dobra.

Nacrtana je u njegovom prepoznatljivom stilu, portreti zene i coveka su izrazajni, kao i odeca, a boje i perspektiva slike (dubina) su - odlicnoi.

Agata, sada ti...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Boris:

ZGGVmJc.jpg

Meduza:

IDW2N6e.jpg

Poslednja izmena:
"А ја вам кажем да сваки који погледа на жену са жељом, већ је учинио прељубу са њом у срцу своjeму!"
Блајби, од кад си ти религиозан?!

- - - - - - - - - -

Pa ja imam stare stripove sa svim tim naslovnim stranama
volim ja Konana
što se mene tiče - postavi još 10:D

Завидим ти...ја купујем ова нова алманах издања Дарквуда, а волео бих имати те са насловницама у боји.

Čuvena Konanova maxima:
Ne možeš ubiti ono što je već mrtvo!

- - - - - - - - - -

"А ја вам кажем да сваки који погледа на жену са жељом, већ је учинио прељубу са њом у срцу своjeму!"
Блајби, од кад си ти религиозан?!

- - - - - - - - - -

Завидим ти...ја купујем ова нова алманах издања Дарквуда, а волео бих имати те са насловницама у боји.

svojevremeno je novosadski Dnevnik izdavao Marvela u malom formatu - baš Konana sa tim istim naslovnicama
imam nekoliko komata

Ovo me podseti na jednog ćaletovog prijatelja Škorpiju, kad je pobegao kroz prozor pa je muž gospođe pucao na njega. :hahaha:

Istinita priča.:)

:D
Meni je omiljena Škorpija Maradona
Viđala sam slike gde je sa bar 5 žena odjednom
Mada mi je najbolja gde je on u majici na kojoj je Če Gevara koji na ruci ima istetoviranog Maradonu i pokazuje prstom na njega

- - - - - - - - - -

Takvi smo svi mi skorpije....:per:

Ma da....
Sex, smrt,izazov zabranjenog....
Mada su i Strelci vetropirasti:zper:

:D
Meni je omiljena Škorpija Maradona
Viđala sam slike gde je sa bar 5 žena odjednom
Mada mi je najbolja gde je on u majici na kojoj je Če Gevara koji na ruci ima istetoviranog Maradonu i pokazuje prstom na njega

- - - - - - - - - -

Ma da....

Maradona - iz krajnosti u krajnost. :)
Šta da ti kažem - ja sam i Strelac u podznaku. :mrgreen:
Šta si ti u podznaku?

Maradona - iz krajnosti u krajnost. :)
Šta da ti kažem - ja sam i Strelac u podznaku. :mrgreen:
Šta si ti u podznaku?

Jarac
Al svi misle da sam Škorpija
Valjda što imam Mars u 1. Anrares na Suncu i Pluton u 8. dobro aspektovan

- - - - - - - - - -

Inače kad pomenuste bežanje bez gaća uvek se setim Bore Todorovića - Škorpije u Maratoncima i komentara Miće Tomića:"Gologuzan"!!!
A i genije koji je to režirao-Slobodan Šijan je Škorpion

- - - - - - - - - -

I Hedi la Mar koju je imitirala Seka Sabljić (Kupačice moja) i koja se prva skinula na filmu je Škorpija

Ma da....

Strelac prvi ide na Taboo. Na zabranjeno voće. Amoralni moralista. :mrgreen: Tihi osvajač.

Prave Škorpije ne vole da mnogo menjaju partnere. Vole da jednim partnerom dominiraju. Mogu da se vrlo lako skrase.

6056.gif

A postoje i kombinacije nas koji smo Strelčevi sa Škorpionskim energijama. :twisted: i još dodaš Blizanca na to sve, gde ćeš gore. :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back