STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad si me podstakla na razmišljanje
Pošto sam senzitivna -bolnice su ubedljivo najstrašnija mesta
Čak iako se ništa ne vidi-zapis bola u prostoru je fizički opipljiv
Groblja mi ne smetaju definitivno
Pijace volim zbog bogatsva biljaka (volim da kuvam)
Vašare ne podnosim
Ali mi najviše smeta mnogo metala i mašina-fabrike, radionice, hangari
Ne volim ni velike gužve - zato naviše praktikujem noćne šetnje u tišini i pustoši
Sad me šeta muž i prijatelji a u srećno vreme sam ja šetala dobermana i mogla da bazam gde oću u gluva doba

Poslednja izmena:
Volim stara groblja, ona koja su starija od 200 godina i na koja niko ne dolazi. Jako zanimljivo mesto za mene.
Al' kad se nađem na sahrani, ili se drugim povodom nađem na nekom groblju koje ljudi još posećuju - zgadi mi se život bukvalno. Nije to tuga, to je neko gnušanje nad životom...ne znam kako da opišem.
Imam "sreće" pa živim blizu pijace koja je jedna od najneurednijih. Prostor ispred često izgleda kao deponija, a ja sam prinuđena tu da prolazim često. Ti ljudi tu, ta atmosfera, to me užasava, sem ako privremeno steknem neki imunitet.

Mnogo šetam noću, čak i zimi. Nemam jakog psa, ali sam jako oprezna.

Volim stara groblja, ona koja su starija od 200 godina i na koja niko ne dolazi. Jako zanimljivo mesto za mene.
Al' kad se nađem na sahrani, ili se drugim povodom nađem na nekom groblju koje ljudi još posećuju - zgadi mi se život bukvalno. Nije to tuga, to je neko gnušanje nad životom...ne znam kako da opišem.
Imam "sreće" pa živim blizu pijace koja je jedna od najneurednijih. Prostor ispred često izgleda kao deponija, a ja sam prinuđena tu da prolazim često. Ti ljudi tu, ta atmosfera, to me užasava, sem ako privremeno steknem neki imunitet.

Mnogo šetam noću, čak i zimi. Nemam jakog psa, ali sam jako oprezna.

Ja sam od mačaka naučila da se šunjam
Svičujem se na "instinkt" i izoštre mi se čula
A i jako dobro vidim u mraku (ovako sam oćoravila od compa)
Sahrane su hevi-mislila sam na groblja bez ljudi-to jest sa minimalno ljudi koji dođu da obiđu voljene
Oni imaju potpuno drugi vajb-tu su dobrovoljno a ne ko na sarani pro forme ili u akutnom bolu

Јуче ми пало на памет да након дужег времена уђем у Силву, тј. да примен једну технику за јасновиђење. Хтео сам да видим како ће Србија изгледати за 10 година.:mrgreen:

надао сам се да ће неко да пита да бих могао да поделим са вама. :mrgreen:
1. празни џепови, ово је најјача слика. Значи биће беда и сиромаштво и даље, ако не и више
2. у земљи ће живети 6.6 милиона људи.
3. нећемо бити у ЕУ
4. неће бити рата
5. миграната неће бити много.
6. питао сам и за туризам, неће бити ништа посебно развијен.

ако те занима нешто посебно реци да питам.

надао сам се да ће неко да пита да бих могао да поделим са вама. :mrgreen:
1. празни џепови, ово је најјача слика. Значи биће беда и сиромаштво и даље, ако не и више
2. у земљи ће живети 6.6 милиона људи.
3. нећемо бити у ЕУ
4. неће бити рата
5. миграната неће бити много.
6. питао сам и за туризам, неће бити ништа посебно развијен.

ако те занима нешто посебно реци да питам.

Do istih zaključaka sam došla što intuitivno što racionalno
Gadnu karmu imamo kao i tlo na kome živimo

Ако нам је за утеху неће бити много горе, типа ратови, санкције, тероризам исл. Ствари треба гледати са ведрије стране! :lol:

Ако нам је за утеху неће бити много горе, типа ратови, санкције, тероризам исл. Ствари треба гледати са ведрије стране! :lol:

Pa vala koliko smo stradali samo u prošlom veku- deo karme je "opran"
I nije zanemariti činjenicu da neće biti ratova (bar se nadam)
Nema generacije koja nije fasovala neki
Valjda je ovi rođeni od 2000 -pa nadalje neće iskusiti

ал пази, ја сам гледао за период од десет година. Не знам шта ће бити 2047.

Jasno mi je potpuno
I ko što rekoh-ovo je trusno područje
Sigurno će biti srranja u budućnosti ako ne ode celo čovečanstvo u onu stvar nekom nuklearkom ili sličnim
Mada-ja generalno ne verujem u potpune apokalipse
Sem onih periodičnih stresanja Majke Zemlje od gamadi i parazita
Ali to su toliko ogromni vremenski razmaci
Postojanje ljudi kao vrste je tek tren u njima

luisroyo8.jpg

Секташи, ево од мене још једне Ројове слике. Делује ми као да учествује у неком магијском ритуалу.

Pogledajte prilog 443012

Секташи, ево од мене још једне Ројове слике. Делује ми као да учествује у неком магијском ритуалу.

pa sad - taj sigil treba da je na podu i nije pravi al nema veze:D
ionako je doope u prvom planu
lepo nema šta

- - - - - - - - - -

Ja znam sta ce biti.

Evo ovo:

qF3gwxE.jpg
e sad se pitam di si ti:D

агата, опрости мом лаичком оку.

Блајби, да будем искрен мислим да та не-еротска слика нема неку претарану уметничку вредност. Ок урадак и ништа више. Не истиче се ни по чему. Волео бих да чујем стручно Агатино мишљење.

- - - - - - - - - -

borisvallejo.jpg

Boris Vallejo

- - - - - - - - - -

borisvallejo1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back