- Poruka
- 114.135
Razočaran sam zbog forumskih tužibaba![]()
Forum ti je svet u malom
a obaška što su iza monitora svi hrabriji
lakše izađu neke osobine na površinu
navići ćeš se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zdravo BlajbiZdravo Agi i ostali...
Dugo se nismo citali...![]()

где сте кафеничари, шаљем вам позитивну енергију имам је у вишку
Кад уђем на Тјуб и видим рубрику: ''У тренду'', прекрстим се и препустим се Вишој сили да ме води кроз опасно, али узбудљиво путовање испуњено преслушавањем (а и гледањем) разних..... уметничких садржаја.
Један од тих садржаја је спот посвећен хороскопу. Хит који ће ускоро имати 5 милиона прегледа, настао је колаборацијом Цвије и Лапсус бенда.
Спот није толико снажан звучно колико је визуелно... упадљив и изражајан. У споту можемо видети две згодне женске у белом које мазе гују, женску са роговима на глави, женску са луком и стрелом у рукама, шкорпију како иде по столу и женску аналогну тој животињи (и самим тим, хороскопском знаку) са израженим кикама и репом који подсећа на жаоку. Где су остале представнице хороскопских знакова, то је мистерија, али спот је озбиљније урађен (као и музика) од Индириног - Зодијака!

Jao jao- malopre sam pomislila -nema dugo Van Halena
Kad ono -evo ga
Škorpija je to
Prima sve vibracije![]()
Gde si Agi!![]()
Ispitni rok pa sam čitav dan nad knjigom. Ovih narednih nekoliko meseci će mi biti ludnica, mada sam se već navikao.
Imaš li ti rešenje za ovaj moj gore navedeveni problem?
)

Da nije toliko rasprostranjen, možda bih i mogao to tako da gledam. Ali, kad ljudi ne prave razliku između umetnosti i kiča, imam osećaj dužnosti da zauznem ideološku poziciju.
Pre neki dan samo što nisam poludeo kad sam razgovarao sa jednom koleginicom o muzici (uzor joj je Ceca) jer pojma nema o muzičkim žanrovima a pametuje. Tačno sam osetio onaj škorpionski bes u sebi i rekao sam - dobro, to ti je ono stanje, hajde suzdrži se da je ne oteraš u ...
Eto, čitanje tekstova sa astrološkog pdf-a mi pomaže da se ponašam civilizovano u takvim situacijama.![]()
evo jedne zanimljivosti koju možda ne znaš jer je bilo drugo vreme
Kad sam ja bila tvojih godina - skoro niko nije slušao narodnjake
to je bio žešći blam
oni koji nisu u našem fazonu su slušali neki disco i šlagere ali tatrlu - jok
vremena su se surovo promenila kao i sistem vrednosti
isti psihološko kulturološki sklop ličnosti - pre nije slušao melos a danas je to ko dobar dan
trend
sumrak civilizacije
ovde sam videla i upoznala stvarno okej ljude koji slušaju Cecu
to je nekad bilo nemoguće
sada nije
odgovor nemam

Послушати ову ствар:Joj, ne mogu. Ne mogu to da gledam. Imam problem - imam tek 20 godina, a osećam neki fizički bol kada samo bacim pogled na ovakve spotove, čujem te, hm ,zvukove, vidim imena tih ljudi, kako izgledaju i kako se ponašaju. Otprilike je taj bol u predelu grudi, ne zezam se, što duže mi to ostaviš, bude mi sve gore i gore. Šta će biti za jedno 10 godina? Te, hm, pesme, će biti sve gluplje i gluplje i gluplje, i taj će bol biti sve veći, a ta pošast sve rasprostranjenija. Šta učiniti, ima li neko neki savet?

), потом певачицино постављање осталих тарот карата на сто (могу се видети карте - Temperance, The Star, The World, The Lovers, итд...)Isti sam slučaj. Imam 20 godina i taj bol, ne samo bol u grudima, već u ručnim zglobovima! Kao da mi neka struja prolazi kroz zglobove, užasan osećaj.Joj, ne mogu. Ne mogu to da gledam. Imam problem - imam tek 20 godina, a osećam neki fizički bol kada samo bacim pogled na ovakve spotove, čujem te, hm ,zvukove, vidim imena tih ljudi, kako izgledaju i kako se ponašaju. Otprilike je taj bol u predelu grudi, ne zezam se, što duže mi to ostaviš, bude mi sve gore i gore. Šta će biti za jedno 10 godina? Te, hm, pesme, će biti sve gluplje i gluplje i gluplje, i taj će bol biti sve veći, a ta pošast sve rasprostranjenija. Šta učiniti, ima li neko neki savet?
Isti sam slučaj. Imam 20 godina i taj bol, ne samo bol u grudima, već u ručnim zglobovima! Kao da mi neka struja prolazi kroz zglobove, užasan osećaj.
Kad vidim nešto jako glupo i negativno, često ne mogu ni da dišem.
Ne pijem nikad lekove i to nikom ne preporučujem, tako da se trudim da misli usmerim u drugom pravcu, da dišem duboko i sl. Prođe to...
A neka destruktivna sila me iznova tera da gledam ono što će me ubiti...*******.
Послушати ову ствар:
Ова песма је најултимативнији примерак олд скул треш народњака, што би рекла Агата - татрла.
Ова песма је по многим стварима, специфична.
Урађена је у класичном кафанском стилу - после певачициног рефрена следи тешко рамуњикашко крљање - деонице са рамуњикашком рапсодијом су толико опчињавајуће, моћне (наспрам њих су рифови треш металаца куртон, да ти каже твој друг Танатос, овакво решетање нећеш чути нигде осим у овој песми), да стичеш утисак... препорођености, катарзе. Осећаш се као да си попио десет гуарани и два вискија, да си као Астерикс попио чаробни напитак, да је кроз твој организам прострујао високооктански набој. Нема болова у грудима, напротив! осећаш се толико позитивно, да волиш читав свет, да би креснуо и особу која има лепрозу, да би могао без икаквог напрезања да носиш балван тежак 1000 кг, да би могао да донесеш мир у свету и разјебеш све терористе, криминалце.
Певачица у споту демонстрира езотеријско знање. На самом почетку спота се види на столу Тарот карта Ђавола (легендарни адут - петнаест), потом певачицино постављање осталих тарот карата на сто (могу се видети карте - Temperance, The Star, The World, The Lovers, итд...)
Певачицин глас. Без зезања, може се уочити да има пријатан, нежан глас и хармоничан... вибрато. Велика је штета што је морала да глас употребљава у фолк водама, да је своје вокалне способности употребила у рок, поп, џез музици, постигла би завидну каријеру. Али и у свакој тами има светлости. Са својом бојом гласа и атрактивном појавом се прославила као гостујућа звезда у филму: ''Ноћ у кући моје мајке''. Отпевала је две песме у сцени када у кафану улазе Иван Бекјарев и Игор Первић и када у току боравка у кафани, за столом Бекјарев прича Перовићу суштину живота (шта је суштина живота - чекирати филм) и касније устаје од стола, видно пијан, тетурајући се у правцу ка певачици, где кити музичаре и њу и онако пијан седа и ужива у блаженству којим га обасипа певачица.