STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao neko ko voli srednjovekovne oklope i istorijsku heraldiku, mene ovakve slike uvek nasmeju. :mrgreen:

Izgleda kao neka devojka koja je mentalno zaostala i otišla na ratište te sakupljala šta je našla od oklopa palih ratnika i kačila na sebe u prolazu. :mrgreen:

gJq2FRH.jpg

поздрав астро прашинарима

размишљам сад како сте ви овде позитивни, а синоћ сам се у граду забио са неким тешким негативцима и лузерима па сам мора да слушам њихово пљување по разнима...мораћу дефинитивно боље да селектујем друштво.

размишљам сад како сте ви овде позитивни, а синоћ сам се у граду забио са неким тешким негативцима и лузерима па сам мора да слушам њихово пљување по разнима...мораћу дефинитивно боље да селектујем друштво.

Dobrodošao natrag među normalne. :)

Ja kad želim da neku fiksiram pogledom na taj način, uglavnom primetim da brzo i uplašeno skrenu pogled, u smislu - Ovo neki manijak, jbt. :mrgreen:
Mora malo da se bude i manijak
Vole to žene samo se neke femkaju:zper:
:zskace:

Pozdrav svima u kafani :pivce:
Za dame i :cvet: a za agi i :cmok:
De si Snovko srce moje!

I ja sam primetila da je juče i prekjuče vladala neka tenzija
I ovde i u RL
Nisam gledala aspekte

седим тако с три лика, сви пљују што се наше забављају са странцима ( јер њима баш не иде па имају осећај да им неко отима жене ). Притом ме један искритиковао што хоћу да посетим Сарајево и кренуо да ме смара са ратом...А све те њихове приче су последица тога што су сами лузери. С једним од те тројице сам добар и друг и нећу да прекидамо односе, ал сам му после рекао да са овим другим уопште нећу да губим време јер ми спуштају фреквенције...с ким си такав си.

седим тако с три лика, сви пљују што се наше забављају са странцима ( јер њима баш не иде па имају осећај да им неко отима жене ). Притом ме један искритиковао што хоћу да посетим Сарајево и кренуо да ме смара са ратом...А све те њихове приче су последица тога што су сами лузери. С једним од те тројице сам добар и друг и нећу да прекидамо односе, ал сам му после рекао да са овим другим уопште нећу да губим време јер ми спуштају фреквенције...с ким си такав си.

Ja sam napravila čistku u ekipi
Svako ko me smara i šljiska negativnosti na sve strane biva deletovan
Jedino me ovde ponekad uguše likovi koji se u Rl ne bi našli u radijusu od 10 metara od mene
Mada je dobro da se čovek stalno podseća kakvih ljudi ima
A ti idi u Sarajevo -sećam ga se kao baš lepog grada

Један друг ми баш рече да му је Сарајево најлепши град бивше Југе,а он је доста пропутовао.
Иначе један од оне тројице од синоћ ме удави са тим како треба да "штитимо своје племе" и како су Викинзи били паметни и моћни...јбт, раније нисам много размишљао о људима критички. Сад ми памет на памет нека мисао једног лајф коуча која иде отприлике "твој успех зависи од тога колико су 5 људи којима си окружен успешни". Ови око мене су тешки губитници и негативци, можда је време да размишљам о промени екипе.

Један друг ми баш рече да му је Сарајево најлепши град бивше Југе,а он је доста пропутовао.
Иначе један од оне тројице од синоћ ме удави са тим како треба да "штитимо своје племе" и како су Викинзи били паметни и моћни...јбт, раније нисам много размишљао о људима критички. Сад ми памет на памет нека мисао једног лајф коуча која иде отприлике "твој успех зависи од тога колико су 5 људи којима си окружен успешни". Ови око мене су тешки губитници и негативци, можда је време да размишљам о промени екипе.
U Sarajevu je uvek bio dobar provod -ljudi su pre prokletih ratova baš bili široki i druželjubivi
I ta arhitektonska mešavina Turske i Austrougarske

Ja sam ubedljivo najneuspešnija od svih u mom okruženju
I svi su te uspehe postigli svojim trudom i pameti
Niko ih nije gurao

Poslednja izmena:
ок, али знаш кад неко има менталитет лузера - други су му увек криви за неуспехе, ја сам жртва блаблабла,
а доказано је негде да кад си окружен успешним људима и ти ћеш бити успешнији јер те гурају...негативци те вуку само на доле.
а можда и ниси тако неуспешна колико си скромна ;) А чиме ти се баве пријатељи ако није тајна, је л исто уметност, дизајн исл?

ок, али знаш кад неко има менталитет лузера - други су му увек криви за неуспехе, ја сам жртва блаблабла,
а доказано је негде да кад си окружен успешним људима и ти ћеш бити успешнији јер те гурају...негативци те вуку само на доле.
а можда и ниси тако неуспешна колико си скромна ;) А чиме ти се баве пријатељи ако није тајна, је л исто уметност, дизајн исл?

Lekari
Doktor književnosti
Doktor filozofije
Magistar antropologije
Magistar političkih nauka
Pilot
Dizajneri
Inženjeri
To su mi ovi najbližil

Poslednja izmena:
значи из свих струка :) То је одлична ствар јер чујеш различите приче из разних углова...

O da
A 80% bitnih muškaraca u mom životu su bili muzičari
Ebi ga

- - - - - - - - - -

"Niko nije idealan" govorio je ...znate ko?

Ne
Zaboravila sam
Ali bih UVEK svima ukazivala na ono Sokratovo-"Ja znam da ništa ne znam"!
Jer egomanijaštvo je velika prepreka ka istinskoj mudrosti
Ja bežim od tih "najpametnijih"
Više volim prostodušne dobrice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back