STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bravo za batu!

large.jpg

Evo dva Lavića.

Laka noć svima koji idu da džonjaju. Srećan rad svima nama koji idemo da radimo :hahaha: :worth:

E hvala
Spremam neki specijalitet
Kao i ti-uživam u kuvanju
Jedino me hebe što mi se zapušila sudopera
A majstor Škorpija -zbog svog kvaliteta i poštenja je razgrabljen narednih dana

- - - - - - - - - -

Ma lani
Sigurno je smešno
A donekle mogu da naslutim kakve su ti asocijacije:zcepanje:

Danas Darvina ne opovrgavaju samo Kreacionisti već i prirodnjaci koji su novim naučnim istraživanjima ustanovili određene propuste
Uostalom u nauci se danas i Ajnštajnove teorije stavljaju pod znak pitanja i opovrgavaju
Inače ja kao ja nemam neki određen stav o tome sem da se znanje razvija i da su neminovne revizije nekih postulata

Ревизије да, али не потпуно оспоравање. Није ни Њутн оспорен него је Ајнштајн надоградио тј. допунио...
Мени је шокантно да људи од науке заступају креационистичке библијске ставове. Разумем да нађу неку другу научну теорију, али ово је скандалозно. Да укину Дарвина, а уведу библијске догме.
А та боља теорија од Дарвинове колико знам још увек се није појавила.

Ревизије да, али не потпуно оспоравање. Није ни Њутн оспорен него је Ајнштајн надоградио тј. допунио...
Мени је шокантно да људи од науке заступају креационистичке библијске ставове. Разумем да нађу неку другу научну теорију, али ово је скандалозно. Да укину Дарвина, а уведу библијске догме.
А та боља теорија од Дарвинове колико знам још увек се није појавила.

Da, to je besmisleno
Mada je Njutn bio duboko religiozan
Mnogi naučnici su religiozni
Deluje aspurdno
Ali ne moraju da budu u sukobu
Kvantna fizika ih priblžava

Poslednja izmena:
Могу да буду религиозни на свој начин, и Тесла је имао своје спиритуално виђење универзума, али тешко да је ико од њих подржавао црквене догме...

http://www.kurir.rs/crna-hronika/tu...anije-po-napadu-na-rasu-popova-clanak-2816947

N3W, разрешен случај убиства жене у вагону...није лепо да кад год се нешто лоше деси оптужимо једну групацију за то. Сад су то два Рома, али могли су да буду и белци...нема никаквог правила.

Baš me briga da li je lepo ili nije lepo. Ja ne delim te liberalne ludorije kada nečija religija nalaže da je u redu silovati žene ako te pogleda u oči ili ako ima dugačku kosu dok ne nosi hidžab te je to odraz ''divljeg otrovnog revoltiranog'' poašanja prema muškarcima, te treba da bude silovana grupno ya volju ljaljaha >(

Čudi me da su to bili Romi, ali eto i oni su se žestoko izbezobrazili u novije doba. Bilo je nezgoda u Kruševcu. Meni je u srednjoj jedan tako pretio zbog duge kose pa sam ga unakazio od batina. Posle kao zvao neku svoju braću :) Takvi su jaki samo u grupi.

Imaš ološa u svakoj zemlji, to nikako ne osporavam, ali kada mi nađeš jedno 1000 artikala i linkova u kojim su u proteklih pet odina Srbi silovali dečake, žene i tako dalje redom, palili sve po Evropi, sekli statue umetničkim delima i slično, onda možemo da pričamo tu priču o tome da nema ''nikakvih pravila''.

Migrant silovao dečaka poreklom iz Srbije

Све ми је то познато шта се дешава у ЕУ но за дивно чудо овде до сада колико знам осим неких крађа нису правили проблеме...

Kod nas se mediji kontrolišu do maksimuma. Ako neka vest promili to je zbog toga što je njezina ekskluzivnost uvertira pa svaki portal mora da je pokaže.

Migrant nožem izbo mladića u Šidu

Pokušaj silovanja na NBG

Najviše nereda, statistički, prave Iračani i Avganistanci. normalne komšije iz ''Sirije''... Dabome :)

Mene ne iščuđava to ništa jer je to sve delovanje tranzitnog Plutona. Silovanje, ubistva, tortura, nemoć da se nešto preduzme protiv toga i sl.

Koliko je smešno koliko je Saturn u Strelcu pomogao Mađarskoj oko tog problema, samo postavili zid i ćao.

Ja sam siguran da se isto dešava i kod nas, manje, ali isto s tim da se o tome ne piše baš javno jer političarima su bitni poeni u EU, pa trpimo sve. Srbija je Recycle Bin za EU, neovisno od toga ko pristiže.

Samo se nadajmo da nikada neće biti opakog retro hoda Plutona koji bi popriličan broj migranata vratio natrag u Srbiju, Makedoniju i Hrvatsku. To bi dotuklo ove zemlje potpuno.

Moram da nađem, imam i to negde... davno sam čitao, nemam baš dobro sećanje o tome kako se zovu autori...

Za divno čudo našao sam čak 13 knjiga o Feng Sui...

Imam jednu celu sobu prepunu knjiga i danas sam seo i tražio gde se nalazi numerologija i nikako da nađem. Sutra ću opet da pregledam.

Moram da nađem, imam i to negde... davno sam čitao, nemam baš dobro sećanje o tome kako se zovu autori...

E sada ću ja da vam prekucam iz moje stare sveske zapise o broju 6 kad nisam imala comp i net pa sve iz knjiga prepisivala u svesku i uobličavala u celinu

BROJ 6

Šestice su pre svega stabilne i skladne ličnosti. Pošto je njihov broj povezan sa porodičnim životom, oni su familijarni i poverljivi ljudi na koje se čovek može osloniti. Vrlo su romantični. Od svih brojeva, šestica najčešće zadobija naklonost prijatelja i rado je primana u svako društvo. Najviše vole lepotu i sami su vrlo lepi i privlačni. Ne vole svađu. Broj šest simboliše harmoniju. Priroda ovih osoba je veoma istančana. Oni su spoj idealizma i praktičnosti tako da su u stanju da najviše ideje prizeme i učine ih konkretnim. Postoje dva tipa šestica: prvi – ljudi visokog duha koji su predani nauci ili dubokim razmišljanjima, i drugi koji su orijentisani ka uspešnom materijalnom životu. U ljubavi su nežni ali u mladim danima – kolebljivi. Njihova izuzetna karakteristika je sposobnost saosećanja i težnja za potpunim razumevanjem partnera. Zamerke: posesivnost kao posledica emotivne nesigurnosti. Savet prvom tipu šestica je da ponekad obrate pažnju na običan žvot, a drugom tipu – smanjenje površnosti. Ovim ljudima je ljubav na prvom mestu – ona je pokretač i izvor snage i volje, zato imaju sreće u ljubavi.
Negativni aspekti: sklonost samodopadanju i samoljublju. Ponekad i sklonost uobraženosti
Njihov dan je Petak, a planeta Venera. Slažu se sa brojevima 3 i 9.

Poslednja izmena:
Noice.

Meni je u memoriji za šesticu tipično porodičan, praktičan život, nikako ishitrene akcije pre odlučivanja o bilo čemu. postepeno i praktično, ali veoma požrtvovano za dom i porodicu.

- - - - - - - -

BAL77_Ctr.jpg

BAL175.jpg

BAL177.jpg

BAL275.jpg

BAL277.jpg

BAL475.jpg

BAL377.jpg

BAL375.jpg

BAL477.jpg

BAL575.jpg

BAL577.jpg

BAL675.jpg

BAL677.jpg

BAL775.jpg

BAL777.jpg

Imam jednu celu sobu prepunu knjiga i danas sam seo i tražio gde se nalazi numerologija i nikako da nađem. Sutra ću opet da pregledam.

Cenim trud u svakom slučaju, mnogo ti hvala iako je nisi našao. :zag::heart:

- - - - - - - - - -

E sada ću ja da vam prekucam iz moje stare sveske zapise o broju 6 kad nisam imala comp i net pa sve iz knjiga prepisivala u svesku i uobličavala u celinu

BROJ 6

Šestice su pre svega stabilne i skladne ličnosti. Pošto je njihov broj povezan sa porodičnim životom, oni su familijarni i poverljivi ljudi na koje se čovek može osloniti. Vrlo su romantični. Od svih brojeva, šestica najčešće zadobija naklonost prijatelja i rado je primana u svako društvo. Najviše vole lepotu i sami su vrlo lepi i privlačni. Ne vole svađu. Broj šest simboliše harmoniju. Priroda ovih osoba je veoma istančana. Oni su spoj idealizma i praktičnosti tako da su u stanju da najviše ideje prizeme i učine ih konkretnim. Postoje dva tipa šestica: prvi – ljudi visokog duha koji su predani nauci ili dubokim razmišljanjima, i drugi koji su orijentisani ka uspešnom materijalnom životu. U ljubavi su nežni ali u mladim danima – kolebljivi. Njihova izuzetna karakteristika je sposobnost saosećanja i težnja za potpunim razumevanjem partnera. Zamerke: posesivnost kao posledica emotivne nesigurnosti. Savet prvom tipu šestica je da ponekad obrate pažnju na običan žvot, a drugom tipu – smanjenje površnosti. Ovim ljudima je ljubav na prvom mestu – ona je pokretač i izvor snage i volje, zato imaju sreće u ljubavi.
Negativni aspekti: sklonost samodopadanju i samoljublju. Ponekad i sklonost uobraženosti
Njihov dan je Petak, a planeta Venera. Slažu se sa brojevima 3 i 9.

I tebi jedan :cmok2::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back