STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
^^ Gledam ja sebi, osećam sve te znakove pa se pogubim...na kraju se pitam ko sam ja.
Bila sam u situaciji da kažem nekom svoj znak i podznak (sco/le) i dobijem reakciju: "Ahahahaa, kako da ne, ahahaha". :lol:

e pa, osoba do koje mi je stalo i koju smatram prijateljem je lav/sco, ona sa sobom malo teže, al ja sa njom odlično...
nikada nisam umela da tumačim svoj natal jer 'tražim'', tako da mislim tj znam da je to skroz pogrešno.
uopšte tumečenja, manula sam se mao astrologije i život mi je postao toliko jednostavan da ne mogu da se snađem. :lol:
tumačiti ljude astro knjiški je u najmanju ruku pogrešno... da sam neki vernik možda bi rekla i ''grešno''. :lol:

- - - - - - - - - -

Можда је код тебе случај да се понашаш према мушком полу онако стереотипно као Аца према женама.:hahaha:

pa ne nam kako se on ponaša prema ženama, al znam da imam muške principe. :lol:
nema kod mene podele na polove...

Generalno su Sedmice i Drvo tip ljudi koji se vidno interesuju za religiju, mitologiju, stvari vezane za okultizam itd do te mere da tome posvete život, istraživanje i izučavanje. Konstantno.

Dvojke i recimo Metal se gotovo nikada ne vezuju za Astrologiju niti žele da u njoj istraju. :)

Numerološke definicije jesu tačne. Numerologija nije precizna kao astrologija, ali je svakako opširan pojam tačan, kao i kineska podela na pet elemenata, apsolutno je tačna.

Generalno su Sedmice i Drvo tip ljudi koji se vidno interesuju za religiju, mitologiju, stvari vezane za okultizam itd do te mere da tome posvete život, istraživanje i izučavanje. Konstantno.

Dvojke i recimo Metal se gotovo nikada ne vezuju za Astrologiju niti žele da u njoj istraju. :)

Numerološke definicije jesu tačne. Numerologija nije precizna kao astrologija, ali je svakako opširan pojam tačan, kao i kineska podela na pet elemenata, apsolutno je tačna.

e pa ja oćem precizno il nikako.
mada, što sam više u toj priči to manje žeim da znam...

ja više verujem Škorpiji
i mom Antaresu na Suncu
šalim se
mi zimska deca imamo očigledno neki skil ka tome
pa pogledaj
i Škorpija i Strelac i Vodolija i Ribe imaju razne darove tog tipa
čak i Jaraca znam dosta u okultnom

kod škorpije je primarna intuicija.
neke od bitnijih životnih odluka sam ''rešavala'' intuicijom... čuj neke, sve... i to radikalnim rezovima.
da nije bilo tog nekog verovanja još bi se kaskalo u gownima.

riba možda oseti nešto samo kroz porok, u ovom ili onom stanju... :mrgreen:

kod škorpije je primarna intuicija.
neke od bitnijih životnih odluka sam ''rešavala'' intuicijom... čuj neke, sve... i to radikalnim rezovima.
da nije bilo tog nekog verovanja još bi se kaskalo u gownima.

riba možda oseti nešto samo kroz porok, u ovom ili onom stanju... :mrgreen:

Ja mislim da su Škorpije odlični Učitelji
bar meni
i nek pljuju Dupora kako ko hoće, ali sam ja a i skoro svi prvo od njega učili
i bio je pionir kod nas kad se na takve discipline popreko gledalo
a i Milekić je Škorpija

ce426d3dedfcb6400518e2e0b3a86621.png

Šta mu dođe 472 :mrgreen:

misliš ono kao životni, karmički broj i sl? :mrgreen:
Generacijski, bioritamski i lični valjda.
Ne znam ko je sedmica, uvek me strašno mrzi da računam to ljudima.
Poznajem osmice i devetke koje se nešto muvaju oko astrologije, ali nikako da je shvate malo ozbiljnije.
Mene interesuje bukvalno sve i svašta, ali nemam vremena trenutno da išta počinjem od početka.

- - - - - - - - - -

Ja mislim da su Škorpije odlični Učitelji
bar meni
i nek pljuju Dupora kako ko hoće, ali sam ja a i skoro svi prvo od njega učili
i bio je pionir kod nas kad se na takve discipline popreko gledalo
a i Milekić je Škorpija
Obojica sa Me u Strelcu. :D

Nisam siguran, ali mislim da smo ovde ja i Agata Sedmice i Drvo. To je bilo nešto reči pre par godina.

U tom slučaju ja sam broj 777. I ime mi je sedmica. I prezime mi je sedmica. Devojka mi je devetka.

Edit : "Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku agatha."

Generacijski, bioritamski i lični valjda.
Ne znam ko je sedmica, uvek me strašno mrzi da računam to ljudima.
Poznajem osmice i devetke koje se nešto muvaju oko astrologije, ali nikako da je shvate malo ozbiljnije.
Mene interesuje bukvalno sve i svašta, ali nemam vremena trenutno da išta počinjem od početka.

- - - - - - - - - -

Obojica sa Me u Strelcu. :D

e to je dobar spoj
mi komšije se nadopunjujemo:D

- - - - - - - - - -

Nisam siguran, ali mislim da smo ovde ja i Agata Sedmice i Drvo. To je bilo nešto reči pre par godina.

U tom slučaju ja sam broj 777. I ime mi je sedmica. I prezime mi je sedmica. Devojka mi je devetka.

jesam i sedmica i Drvo
zar si i ti 777?:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back