STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А можда сам напросто имао среће, тј. каже се у фазону "ма разбиће нас са тридесет разлике" не мислећи да ће баш 30 да буде.

Што се тиче снова ту ми неки астролози рекоше свашта...везано за повезивање са другом страном. То је заиста занимљив феномен...и помогао ми је пар пута да знам шта да очекујем од неке ситуације, да се не ложим џаба. :lol:

Meni intuicija uvek kaže na prvu ruku šta je neko u horoskopu, odnsono šta je neko u podznaku.

Ali mozak uvek kaže ''ma nije to''. :)

Ta intuicija, latentna, u šali kao, ''ono bzvz'' je upravo ta nit koju treba razvlačiti dok možeš.

латентна интуиција...то је појам који важи и за мене. Ајд да пробамо да развлачимо...само кад пукне да не буде белаја. :D

Meni je vrlo razvijena intuicija oduvek - Mesec u Ribana, Sunce u 11. i Uran Pluton konjukcija sekstil Neptun
A još radim na tome decenijama
Ali ne volim da pričam o tome da me ljudi ne bi smarali i zapitkivali

Poslednja izmena:
Moja majka ima Mo u Ribama u 8. Rođeni policajac. Ni jedna laž mi ne prolazi kod nje, sve oseti, uradi čitavu rekonstrukciju događaja kog nije videla.
A Mo u Vodoliji su mi najviše predvideli šta će konkretno biti.

Moja majka ima Mo u Ribama u 8. Rođeni policajac. Ni jedna laž mi ne prolazi kod nje, sve oseti, uradi čitavu rekonstrukciju događaja kog nije videla.
A Mo u Vodoliji su mi najviše predvideli šta će konkretno biti.

O da
Mene je zahebano slagati
Mada često prećutim jer nemam živaca da se natežem
Sebe nikako ne bih mogla da zamislim kao policajca
Osobe sa razvijenom intuicijom je mogu koristiti i za zanimljivije stvari
A Pluton mi je u 8. odlično aspektovan

Mogu misliti.
Ima li policajaca po profesiji? :D

Naravno. :mrgreen:

Pa Gospodine Bože, raznorazni činovnici su prisutni koji samo zalepe markicu VSR na ladicu penzionisanih đenerala i onda samo brm brm kroz gradić. :mrgreen:

Šalim se naravno, ali bio je tu jedan policajac u znaku Vage kog sam izuzetno lako prepoznao karmički (ako to ima neki smisao za upućene) pa sam njegovu fotografiju u civilu nakinđurio britanskom karabinjerskom kapicom i nekim koktelom. Njemu to bilo simpa, meni full :cool:

A možda sam vidovit, nego se pravim blesav. Ko će ga znati...

Meni intuicija proradi kako kad, zavisi u kom sam raspoloženju.
Pošto se dugo muvam oko astrologije, bilo je situacija gde sam iznenadila i sebe i druge. Ali najčešće onda kada sam se inatila nekome, možda zbog Mo u Ovnu.

- - - - - - - - - -

A možda sam vidovit, nego se pravim blesav. Ko će ga znati...
Ih, nemoj da me plašiš. :)

Evo jedne prelepe melodije:

I sto se tice intuicije pitanje za sve - koliko vam je ona stvarno koristila u zivotu? Znaci ne da pogodite nekom podznak nego da se izvucete iz nezgodne situacije, pravilno procenite osobu, zaradite pare...

Evo ti odgovor -

Moj muž u poznim dvadesetim godinama stajao je na crvenom na raskrsnici.
Neki miran dan, lepo vreme, popodne, skoro da nikoga nema.
Upali se zeleno i on iz sebi sasvim nerazumljivog razloga ne krene.
Iza njega ono malo kola trubi, ali njemu se ne da da krene, kao da ga je nešto zaposelo.
To je trajalo 20-tak sekundi, kad odjednom iza krivine izleti veliki džip koji proleti sumanutom brzinom ulicom u koju je trebalo da se ulije.
Da je krenuo ovaj bi ga udario bočno i pitanje je da li bi uopšte preživeo.

Zadovoljan?

Uvek sam osećala kad neka osoba ne valja, i kao dete sam pravila probleme roditeljima kad dovedu u goste nekoga ko mi se ne sviđa. Nisu mi verovali, smatrali da sam razmažena i bezobrazna...sve dok im se nije olupalo o glavu.

De ste Zvezdočatci Agini:heart:
Što se Trumanovog pitanja tiče -mogla bih više strana svojih primera da napišem
Ali ja sam osoba koja tako funkioniše a i okružena sam sličnim ljudima
Obaška -što više znam-to manje govorim o tome
Zlatno pravilo!
Inače su se i muž i roditelji i brat toliko puta uverili da znam šta pričam - da me slušaju bez pogovora
A nisu tipovi ljudi koji slušaju-muž, brat i otac su Lavovi a majka Strelac -Lav
Svi sve najbolje znaju dok-ne lupe glavom o zid

Poslednja izmena:
Evo ti odgovor -

Moj muž u poznim dvadesetim godinama stajao je na crvenom na raskrsnici.
Neki miran dan, lepo vreme, popodne, skoro da nikoga nema.
Upali se zeleno i on iz sebi sasvim nerazumljivog razloga ne krene.
Iza njega ono malo kola trubi, ali njemu se ne da da krene, kao da ga je nešto zaposelo.
To je trajalo 20-tak sekundi, kad odjednom iza krivine izleti veliki džip koji proleti sumanutom brzinom ulicom u koju je trebalo da se ulije.
Da je krenuo ovaj bi ga udario bočno i pitanje je da li bi uopšte preživeo.

Zadovoljan?

Sfy:heart:
Ja mogu da potvrdim preciznost tvojih prognoza što se mene tiče
A još su i lepe :zper:
he he he

Sto se tice prakticnih koristi u mom zivotu ( ne radi mi tastatura sa diakriticnim znacima sto me jako iritira jer ne volim ova "osisana" slova ) vise puta mi je intuicija kroz snove porucivala da se ne zaludjujem nekim zenama i bila je u pravu naravno...No neke velike, za opstanak znacajne, koristi do sada nisam imao. Nemam toliko izrazenu intuiciju da dok sam budan procenim ljude.

p..s agatha, kad smo kod prognoza ona tvoja se jos nije obistinila iako sam ponadao velike nade u jednu...

Sto se tice prakticnih koristi u mom zivotu ( ne radi mi tastatura sa diakriticnim znacima sto me jako iritira jer ne volim ova "osisana" slova ) vise puta mi je intuicija kroz snove porucivala da se ne zaludjujem nekim zenama i bila je u pravu naravno...No neke velike, za opstanak znacajne, koristi do sada nisam imao. Nemam toliko izrazenu intuiciju da dok sam budan procenim ljude.

p..s agatha, kad smo kod prognoza ona tvoja se jos nije obistinila iako sam ponadao velike nade u jednu...

To je normalno kad su emocije u pitanju
Uvek nadjačaju tihi glas intuicije
I tad tihi glas ne raspreda u sitna crevca -samo kaže -beži od toga-npr.
A nekad je svima potrebno da se opečemo da bi nas taj ožiljak podsećao da se ne prepuštamo svakoj impulsivnoj emociji
Ajd da ipak dam jedan primer
Kad se neko oko mene razboli- tačno mi se javi koji lek i kako da koristi
I kad nekom olakšam patnju-nema veće sreće za mene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back