STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Moskvi sam posetio fenomenalnu panoramu borodineske bitke....To svima ostane u secanju...

Ali, meni je u jos snaznijem secanju ostala jedna slika koja se zove Живой мост...

n4d-most22.jpg

na slici se vide pojacanja koja zure prema mestu bitke na Borodinu izmedju Napoleona i Kutuzova...

Isprecila se jedna pukotina na zemlji.

Nema se vremena da se pukotina zatrpava vec su vojnici legli u nju i ostali preko njih teraju konje i guraju topove.

A ruski kapetan skinuo slem i odaje im poslednju pocast.

JEZIVA slika!

Desava se agi :zag:

Nisam znao za taj nivo perverzije u mitovima :huh:

Dobra je pesmica Agi :ok:
to tada nisu smatrali za perverziju
jer većina mitova počinje od jednog boga ili boginje koji stvara sve- pa i nema mnogo izbora sem dece i braće i sestara
pa i u Bibliji je tako
nego vidi kakvu sam lepu ilustraciju Svetovida našla
ad2599bb65a6c474125657ef19f13773.jpg

ovo je danas moderna skulpura Svetovida na mestu spaljenog hrama u Arkoni
svetovid_14570142787.jpg

a evo je rekonstrukcija Arkone
arkona4.jpg

to tada nisu smatrali za perverziju
jer većina mitova počinje od jednog boga ili boginje koji stvara sve- pa i nema mnogo izbora sem dece i braće i sestara
pa i u Bibliji je tako
nego vidi kakvu sam lepu ilustraciju Svetovida našla
ad2599bb65a6c474125657ef19f13773.jpg

ovo je danas moderna skulpura Svetovida na mestu spaljenog hrama u Arkoni
svetovid_14570142787.jpg

a evo je rekonstrukcija Arkone
arkona4.jpg

Lepo je agi :zaljubljena:

Voleo bih sa drugom da obidjem Arkonu ali nece biti nista od toga u skorije vreme :(
Mada bi put tamo negativno uticao na mene ako bih video dansku sekiru :prstic:

More Snowko znam ja šta je vikinška dvosekla sekira, nego mi nije jasan njen uticaj na tebe:eek:
bogami.....;)

Nije ta.
Ovo kod momka desno...

1377118786.jpg

Mogu da padnem u iskusenje da je maznem :rumenko:
Iz nekog razloga me privlace kao i skandinavija :think: mozda sam rodjen milenijum prekasno :rida:

Jedna lepa pesmica :)

Kanal je pun ruskih pesama sa prevodom tako da moze da virne i uziva i onaj ko ne zna ruski :)

Nije ta.
Ovo kod momka desno...

1377118786.jpg

Mogu da padnem u iskusenje da je maznem :rumenko:
Iz nekog razloga me privlace kao i skandinavija :think: mozda sam rodjen milenijum prekasno :rida:
E vidiš - takvu sekiru nisam videla
Sa dugom drškom - sekira koplje
I mene privlače i Rusija i Skandinavija
nego mnogo ladno- greota:zzima:
mada je moj Tibet još ladniji:rida::rida::rida:
a evo jedne zanimljivosti - jednstvene skandinavske drvene crkve
U Norveškoj ih posebno ima
6c1d8b1276ccc6c5303386636830f296.jpg

a vidi unutrašnjost
500_F_123519507_O7ykq6d3mKYUd5QKk0di6Ze9TRRKa2ip.jpg

E vidiš - takvu sekiru nisam videla
Sa dugom drškom - sekira koplje
I mene privlače i Rusija i Skandinavija
nego mnogo ladno- greota:zzima:
mada je moj Tibet još ladniji:rida::rida::rida:
a evo jedne zanimljivosti - jednstvene skandinavske drvene crkve
U Norveškoj ih posebno ima
6c1d8b1276ccc6c5303386636830f296.jpg

a vidi unutrašnjost
500_F_123519507_O7ykq6d3mKYUd5QKk0di6Ze9TRRKa2ip.j  pg

Mislim da je to halberda (ono cudo sto nosi papina garda).

Crkve su :zaljubljena:

Agi pogledaj posle 1:00 :mrgreen:

Kako se kod nas zove ono jare-demon što prati Deda Mraza? Krofa? Krefka? Krepa? Nosi šibu da bije decu koja su nevaljala.

Edit : Našao sam ga

tumblr_kv7xe13jAP1qa49tx.jpg

'Ajmo sad, odakle potiče? :lol:

CXA_i_NDUMAAWJz_B.jpg

Poslednja izmena:
pa pazi... moja pokojna baba je znala sve te stvari i kad sam bio tu oko 6 godina-a imam memoriju ko slon jer se secam i porodjaja a ti se smej- pokazala mi fotku nekog takog ko ti sad sto si i rekla ako me ne slusas odnece te sara...

Moja je imala nekog Draguljčeta iz Marinkove bare... Rekla ''odneće vas cigani, draguljče će gi jaše''...

:mrgreen: osim toga tu je bilo i ''puška te ne pogodila'', ''strela te ne ustrelila'', ''detence, detence''... Baba genije.

Moja je imala nekog Draguljčeta iz Marinkove bare... Rekla ''odneće vas cigani, draguljče će gi jaše''...

:mrgreen: osim toga tu je bilo i ''puška te ne pogodila'', ''strela te ne ustrelila'', ''detence, detence''... Baba genije.

snimi situaciju... na selu bio preko leta i zaso u neku shumu i bila nizbrdica i ja se skrljo skroz u potok... nema sanse da se popnem ni u ludilu a mrak pada... tad mi se prvi put otvirila svest kroz nepostojeci ugao i video ono sto niko ne vidi... sandzame... secam se da sam vikao saro bezi od mene i tako su me nasli jer su me culi kako to vicem... posle me ubedjivali da sam bio u shoku a ja reko jednoj lokalnoj seljanki koja je bila kao vracara il tako nesto... reko teto a sta je to crveno oko vas...znam dobro da je zakovrnula ocima ko marti feldman i zazdila na vrata...otad me niko ne moze mazati osim osoba koje su vesci ili vestice... posle trazio genealoske korene i nasao da sam nekoliko kolena ranije rodom iz mesta sotonici... e kad sam otisao da vidim to mesto i sta sam tamo doziveo to sam se zarekao da nikom necu ispricati

CG?

Da nije ovo to Sotonići?

4f0a4295d5cddc791e00161e.jpg

caa99845445737.5607a27a14bfc.jpg

Zanimljvo zvuči, ko zna kakvu istoriju ima...

2a603ce8d0770770d88503c74ec64460.jpg

Zanimljivo da si video crvene leteće stvari. Vidoviti ljudi obično naglašavaju da su to neke vrste zlih duhova, čak demona. Al' obično prate žene koliko sam ja načuo od ''bapskih priča", pogotovo nakon što ih prizivaju. K'o bajagi prizivaju anđele da pomognu za ispit, a ovamo navuku na sebe neku bedu i jadu.

Moji su takođe poreklom iz CG. Al' ne znam koje je mesto tačno, znam samo da tamo sada nema ništa, par brda i to je to. Sela su iščezla... Nešto kao Roljovica ili Roljača...

Inače, tako ti potočići (Škorpija) i to pogotovo gde je most (Vaga) nose puno negativne energije. Treba se toga paziti, pogotovo kada je peta kuća u Škorpiji. To ja imam, na sreću nisam imao takvih iskustava iako imam dve najteže planete tu. nisam ni nešto vičan tome da izazivam takve situacije... :)

Malo kopiraju one američke Investigation emisije, ali nije loše pogledati. Malo jeste cringy, ali kažu ljudi da je ovde ovaj most uklet.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back