- Poruka
- 17.961
Dobro veče 
Kačio ili ne, gledala sam, naravno
twerk u oklopu 

Kačio ili ne, gledala sam, naravno
twerk u oklopu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

twerk u oklopu 
Dobro veče
Kačio ili ne, gledala sam, naravnotwerk u oklopu
![]()
je l' smem 
nisam rekla da nema, samo sam istakla šta mi je najsmešnijeje l' smem
![]()

umesto Agimisliš, Olympeaumesto Agi

Pa nisam jezik odabrala. Sta cu nauciti:
Istorija i razvoj programskih jezika
Algoritmi
Promenljive
Matrice
Nizovi
Naredbe za kontrolu izvršavanja programa
Objektno orijentisano programiranje
Ucim si matematiku dakle![]()

ja nosim termo-čarape, vidim da me Anđa razume
a vi kako te![]()
pa nije valjda dotle doslo. Agi je gazdarica u kafani i drugu ne priznajem![]()

Fali ti promenljivih znakova verovatno, nisi fleksibilan.![]()

Hvala! Znacice mi kad pocnem babe i zabe da odvajam. I ja sam tip koji je sistematican i voli baze da skapira pa da kalemi. Ne trcim pred rudu, a i ne trkam se, tako da ti je savet u mom stilu.Opa disco.
Moja ti je preporuka uzmi od same sustine kreni, URM program(unlimited register machine) imas recimo 'zadatak' gde je x+y, ali mozes da koristis samo jedinicu koju dodajes na prethodnu i nove promenljive i brojace. To ti je bas sam pocetak za nauciti/navici da razmisljas na taj nacin.
Ako hoces da budes true kreni sa C-om. Samo to ti je duzi i tezi put, ali i bolji.
Algoritmi su super i meni najzanimljiviji, ali ces ih retko kad koristiti van kursa osim ako ne radis na nekim slozenim projektima, nazalost.
Ako kreces sa oop-om nemoj odmah da mesas sa necim drugim.
Istoriju zaboravi, to ti ne treba, to moze uz kafu ako si bas hobista.
Najvazniji ti je ovaj prvi korak.![]()
Nekako si od poverenj i stvarno hvala, ne nestvarno ja sam mislila da sam jedina koja gleda ovakve stvari
ovo sam gledala 100x, obožavam heels a super je koreografija

Istog sam misljenja bila. Mozda neko i ja vo gleda. Skidam koroegrafiju danima. Krckam neko blamiranje https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=09&dd=25&nav_id=1448045
Ломим главу око овог случаја. Архитекта је поставио камеру тако да је угао између две стативе 2 посто. Дали би се крајњи резултат променио да је изабрао други угао.
У ствари, боље да ово постави та научном пдф-у.
OooooooIstog sam misljenja bila. Mozda neko i ja vo gleda. Skidam koroegrafiju danima. Krckam neko blamiranje
![]()
сноутрупер, све се слажем али у недостатку технологије и етике хоћу да консултујем математичаре.

jaooo, sad me teras da ukljucujem mozak i kopam po papirima a to ne volimНисам имао муке са математиком, али не бих напамет да гледам ако има људи који знају како се ради нацртна геометрија.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=09&dd=25&nav_id=1448045
Ломим главу око овог случаја. Архитекта је поставио камеру тако да је угао између две стативе 2 посто. Дали би се крајњи резултат променио да је изабрао други угао.
У ствари, боље да ово постави та научном пдф-у.
Рекло би се ипак да се угао мења како се мења положај камере. Тако да тај архитекта није био у праву...
хаха, да, лапсус. Економиста, шта ћеш, размишљам у процентима...Nije 2 posto, nego 2 stepena.
To je realn kamera, pa je proracunao njenu poziciju u momentu.

хаха, да, лапсус. Економиста, шта ћеш, размишљам у процентима...
Нисам разумео твоје објашњење о реалној камери...Ал да не давимо, отворио сам тему на пдф Наука.
Neka si.
Kaze se: slomi nogu!![]()
![]()