STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nisam jezik odabrala. Sta cu nauciti:

Istorija i razvoj programskih jezika
Algoritmi
Promenljive
Matrice
Nizovi
Naredbe za kontrolu izvršavanja programa
Objektno orijentisano programiranje

Ucim si matematiku dakle :)

Opa disco. :D
Moja ti je preporuka uzmi od same sustine kreni, URM program(unlimited register machine) imas recimo 'zadatak' gde je x+y, ali mozes da koristis samo jedinicu koju dodajes na prethodnu i nove promenljive i brojace. To ti je bas sam pocetak za nauciti/navici da razmisljas na taj nacin.
Ako hoces da budes true kreni sa C-om. Samo to ti je duzi i tezi put, ali i bolji. :D
Algoritmi su super i meni najzanimljiviji, ali ces ih retko kad koristiti van kursa osim ako ne radis na nekim slozenim projektima, nazalost.
Ako kreces sa oop-om nemoj odmah da mesas sa necim drugim.
Istoriju zaboravi, to ti ne treba, to moze uz kafu ako si bas hobista.
Najvazniji ti je ovaj prvi korak. :)

- - - - - - - - - -

ja nosim termo-čarape, vidim da me Anđa razume :zcepanje:
a vi kako te :D

Termo carape :trlja: pa nije valjda dotle doslo. :D

- - - - - - - - - -

Agi je gazdarica u kafani i drugu ne priznajem :mafijas:

Fali ti promenljivih znakova verovatno, nisi fleksibilan. :mrgreen:

Opa disco. :D
Moja ti je preporuka uzmi od same sustine kreni, URM program(unlimited register machine) imas recimo 'zadatak' gde je x+y, ali mozes da koristis samo jedinicu koju dodajes na prethodnu i nove promenljive i brojace. To ti je bas sam pocetak za nauciti/navici da razmisljas na taj nacin.
Ako hoces da budes true kreni sa C-om. Samo to ti je duzi i tezi put, ali i bolji. :D
Algoritmi su super i meni najzanimljiviji, ali ces ih retko kad koristiti van kursa osim ako ne radis na nekim slozenim projektima, nazalost.
Ako kreces sa oop-om nemoj odmah da mesas sa necim drugim.
Istoriju zaboravi, to ti ne treba, to moze uz kafu ako si bas hobista.
Najvazniji ti je ovaj prvi korak. :)
Hvala! Znacice mi kad pocnem babe i zabe da odvajam. I ja sam tip koji je sistematican i voli baze da skapira pa da kalemi. Ne trcim pred rudu, a i ne trkam se, tako da ti je savet u mom stilu. :zag: Nekako si od poverenj i stvarno hvala, ne nestvarno :D
Ti se time bavis?

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=09&dd=25&nav_id=1448045

Ломим главу око овог случаја. Архитекта је поставио камеру тако да је угао између две стативе 2 посто. Дали би се крајњи резултат променио да је изабрао други угао.

У ствари, боље да ово постави та научном пдф-у.

Ломим главу око овог случаја. Архитекта је поставио камеру тако да је угао између две стативе 2 посто. Дали би се крајњи резултат променио да је изабрао други угао.

Zasto na naucnom pdf-u kad svi znamo da je nasa liga namestena?

Da bi se odklonile takve dilema treba primeniti gol tehnologiju sa svetskog prvenstva ali je to skupo i nece biti nista od toga.

Privatizacija 3-4 kluba bi bila najbolje resenje.

Ooooooo :heart::heart::heart::heart::heart: Istog sam misljenja bila. Mozda neko i ja vo gleda. Skidam koroegrafiju danima. Krckam neko blamiranje :D

Nemoj samo nogu da slomis.

Нисам имао муке са математиком, али не бих напамет да гледам ако има људи који знају како се ради нацртна геометрија.

Nije 2 posto, nego 2 stepena.
To je realn kamera, pa je proracunao njenu poziciju u momentu. 2 stepena, jedan krak vodi do stative, drugi ide pravo

Poslednja izmena:
Рекло би се ипак да се угао мења како се мења положај камере. Тако да тај архитекта није био у праву...

Za ovakva merenja su najstrucniji geometri.

Koliko se secam nacrtne geometrije, ne treba mu ovoliki dijagram i racunica.
Dovoljno je posmatrati ravan u kojoj se nalaze unutrasnje strane stative.

Sto se ugla tice, nije idealan i neophodno je sve videti iz jos par uglova.

Na jednom od prethodnih EP je izgledalo kao da je Samaras iscenirao penal dok nije pusten snimak sa kamere iz suprotnog ugla, jedini gde se vidi da je kao kosom pokosen.

Nije 2 posto, nego 2 stepena.
To je realn kamera, pa je proracunao njenu poziciju u momentu.
хаха, да, лапсус. Економиста, шта ћеш, размишљам у процентима...:hahaha:
Нисам разумео твоје објашњење о реалној камери...Ал да не давимо, отворио сам тему на пдф Наука.

хаха, да, лапсус. Економиста, шта ћеш, размишљам у процентима...:hahaha:
Нисам разумео твоје објашњење о реалној камери...Ал да не давимо, отворио сам тему на пдф Наука.

Nisam ni ja skapirala pa bolje i da ne pricam nista :) Neka si.
Rekla sam da je ugao 2 stepena, jedan jedini, ne moze drugi ugao gde god da je postavi. To sam sigurna :)

- - - - - - - - - -

Ovo za krak, to ne vazi :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back