- Poruka
- 112.996
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e zamisli da je izraz BRAINSTORMING politički nekorektan u Engleskoj!Нека награда се до пре пар година звала по Лавкрафту, али су се онда политички коректни либерали побунили па су јој променили назив.

Нека награда се до пре пар година звала по Лавкрафту, али су се онда политички коректни либерали побунили па су јој променили назив.
Skoro pa kao moja.
moja Cicojka je tako tigrastaSkoro pa kao moja.![]()

Nije se zvala nagrada po njemu, nego se za World Fantasy Award dodeljivala do 2015 bista sa njegovim likom.
Pogledajte prilog 510467

ružnjikav jeste,u stvari prilično ružanМожда су га намерно представили таквим...а и Лавкрафт је ружњикав, ружни гениј.![]()
mnogi geniji su umrli mladiШтета што је умро млад. А шта тек да кажемо о творцу Конана Хауарду који је умро са свега 30 лета ( суицид ). Душа ме заболи кад помислим колико је још добрих прича о Конану могао да напише...

Ко жели дуго да живи боље да буде медиокритет.![]()
he he he
he he he
he he he

Хвала на исправци.

Pozdrav Snow.
Nema na čemu.
Agi stvarno je bista ružna, ne znam zašto su je tako napravili.

ružnjikav jeste,u stvari prilično ružan
Ali ne ovako,ko da ga je vajao smrtni neprijatelj
Ako se pravi bista za zvaničnu nagradu treba da liči na original uz sve umetničke slobode
Evo ovde se vidi koliko su omanuli,oblik glave,dodali mi džinovski nepostojeći podvaljak i ekstremno buljave oči
I izgleda ko starac Foča od stotinu ljeta a imao je 46 kad je umro
E ladno neće sliku da mi prikaže
- - - - - - - -
![]()
![]()
Dobro sam, kako si ti? Juriš li kike bezuspešno?![]()
![]()
jest vala,ista je kevaDa...kod njega se uran (disproprocija) bas nepovoljno odrazio na simetriju glave (asc vaga)...
Em sto je u tjesnoj konjukciji sa mjesecom u prvoj (naličju glave) ,em sto je vodolija djelimicno u četvrtom polju (geni)...I zaista vidimo da je natus tu disproporciju lica nasljedio od majke (Ur0°Mo)
![]()