STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
59b6dea5290000a630485ec8.jpeg

Нека награда се до пре пар година звала по Лавкрафту, али су се онда политички коректни либерали побунили па су јој променили назив.

Ovo je ta kuća muzej na Ki Vestu

ab21f3c578d0353569fdb4706e95fd30.jpg

- - - - - - - - - -

Нека награда се до пре пар година звала по Лавкрафту, али су се онда политички коректни либерали побунили па су јој променили назив.
e zamisli da je izraz BRAINSTORMING politički nekorektan u Engleskoj!:eek:
Kao vređa ludake
Ma daj.......:rotf:

Nije se zvala nagrada po njemu, nego se za World Fantasy Award dodeljivala do 2015 bista sa njegovim likom.

World_Fantasy_Award_bust.jpg

Можда су га намерно представили таквим...а и Лавкрафт је ружњикав, ружни гениј. :lol:
ružnjikav jeste,u stvari prilično ružan
Ali ne ovako,ko da ga je vajao smrtni neprijatelj
Ako se pravi bista za zvaničnu nagradu treba da liči na original uz sve umetničke slobode
Evo ovde se vidi koliko su omanuli,oblik glave,dodali mi džinovski nepostojeći podvaljak i ekstremno buljave oči
I izgleda ko starac Foča od stotinu ljeta a imao je 46 kad je umro
E ladno neće sliku da mi prikaže

- - - - - - - -

attachment.php
latest

Poslednja izmena:
Штета што је умро млад. А шта тек да кажемо о творцу Конана Хауарду који је умро са свега 30 лета ( суицид ). Душа ме заболи кад помислим колико је још добрих прича о Конану могао да напише...

Штета што је умро млад. А шта тек да кажемо о творцу Конана Хауарду који је умро са свега 30 лета ( суицид ). Душа ме заболи кад помислим колико је још добрих прича о Конану могао да напише...
mnogi geniji su umrli mladi
Izgore brzo ko kometa

ružnjikav jeste,u stvari prilično ružan
Ali ne ovako,ko da ga je vajao smrtni neprijatelj
Ako se pravi bista za zvaničnu nagradu treba da liči na original uz sve umetničke slobode
Evo ovde se vidi koliko su omanuli,oblik glave,dodali mi džinovski nepostojeći podvaljak i ekstremno buljave oči
I izgleda ko starac Foča od stotinu ljeta a imao je 46 kad je umro
E ladno neće sliku da mi prikaže

- - - - - - - -

attachment.php
latest

Da...kod njega se uran (disproprocija) bas nepovoljno odrazio na simetriju glave (asc vaga)...

Em sto je u tjesnoj konjukciji sa mjesecom u prvoj (naličju glave) ,em sto je vodolija djelimicno u četvrtom polju (geni)...I zaista vidimo da je natus tu disproporciju lica nasljedio od majke (Ur0°Mo)

23s4cz.jpg

Da...kod njega se uran (disproprocija) bas nepovoljno odrazio na simetriju glave (asc vaga)...

Em sto je u tjesnoj konjukciji sa mjesecom u prvoj (naličju glave) ,em sto je vodolija djelimicno u četvrtom polju (geni)...I zaista vidimo da je natus tu disproporciju lica nasljedio od majke (Ur0°Mo)

23s4cz.jpg

jest vala,ista je keva:eek:

- - - - - - - - - -

De su moji mangupi:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back