I kod mene je u osmoj... Hmm, sad kad razmislim, analogno Škorpiji, tu mu je egzaltacija... Opozicionira mi sve planete u Vagi, trenutno Pluton/Saturn.
A kad uđe u Bika onda će da mi se ređa po planetama u Škorpiji, prvi na redu je Jupiter, vladar četvrte... I tradicionalni dispozitor Meseca, a sve to će da se dešava tokom sade sati... I Saturnovog prelaska preko Meseca, sve u Paketu Sa Neptunom (ovaj tranzit i tebe čeka kontam, moj je na 18-19 stepenu)...
Ne znam šta da kažem...
Kako mi stane na vrh neke kuće, tako se desi neki preokret... U sedmoj je to bio početak, i kraj veze (kad je izlazio iz sedme), sad tokom tranzita kroz osmu je doneo upravo to, finansije, nasledstvo, nekretnine, i buđenje svih mogućih najdubljih strahova, i obračunavanje sa njima... Baš mi je bio hod po trnju, i finansijski i svakako. Sad se osećam kao gorštak. Skroz me boli uvo... Ne plašim se uopšte više stvari kojih sam se plašila. Prosto, šta još može da mi se desi... Da umrem... Bring it on...
A tu mi je i Kiron u devetoj... Na Algolu...
A tranzitni mi ovih godina mrcvari Mesec...
Ubiše me ovaj Neptun opozicija Sunce, i Kirpn u Ribama, sve oko mog Meseca, i još ga Saturn kvadrirao iz Strelca (i tebi kontam)... Msm...