STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav ljudi :cao:

kod mene kafa i film, a kod vas? :p

Pogledajte prilog 468909

Film je iz Vajnstinove produkcije pa neću da ga reklamiram :mrgreen: :zcepanje:

Kul ove kafe... Baš nagone na razmišljanje... :aha:

E, ljudi, nije Vajnstin, nego Vajnštajn, nego to Ameri pogrešno čitaju nemačko prezime... :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Za sad samo kafa, a malo kasnije ćerka i ja pravimo malu žurkicu samo za nas dve (i psa i mačku...:mrgreen:).
:zurka:

:zcool:

Kako ovo dobro zvuči. Volim te privatne žurke, spontane i (naizgled) bez posebnog povoda.

Brate... Uran ulazi u Bika... Koliko će to usporenje svega biti... Interneta, nauke i progresa... Ima da se vučemo kao puž. Kako frustrirajuće...

A već je počelo...

Već su počele kočnice...

Nije se drugo ni očekivalo od Plutona u Jarcu...

Ovakve konstelacije su, koliko sam čula bile početkom nazadnog srednjeg veka...

Establišment (Pluton u Jarcu) pokušava da blokira progres i humanizam, koristeći se svim silama (ovi kvadrati Urana i Plutona u proteklom periodu).

Brate... Uran ulazi u Bika... Koliko će to usporenje svega biti... Interneta, nauke i progresa... Ima da se vučemo kao puž. Kako frustrirajuće...

A već je počelo...

Već su počele kočnice...

Establišment (Pluton u Jarcu) pokušava da blokira progres i humanizam, koristeći se svim silama (ovi kvadrati Urana i Plutona u proteklom periodu).

Претпостављам да се то односи на цео свет? Баш пре пар дана била вест о укидању неутралности интернета...у преводи омогућава провајдерима да контролишу којим садржајима на интернету можемо да приступимо.

Pa, da... Na to i mislim između ostalog...

Najavljivane su takve stvari (od strane astrologa), a sada vidimo da s eprešlo na konkretno...

Jbg, takvi smo... Ko zna zašto moramo da ukočimo. Očigledno svest još uvek nije spremna za skok.

Да л смо такви јер су нам аспекти на небу такви ил су нам аспекти такви јер смо ми такви питање је сад.:dontunderstand:
Изгледа онда да би се то могло одразити и на успорен развој вештачке интелигенције.

Да л смо такви јер су нам аспекти на небу такви ил су нам аспекти такви јер смо ми такви питање је сад.:dontunderstand:

I jedno i drugo. Sve je to isto.

Изгледа онда да би се то могло одразити и на успорен развој вештачке интелигенције.

Verovatno, tj. blokade u naučnom progresu mogu u stvari da dovedu i do nekog problematičnog razvoja veštačke inteligencije, upravo zbog nedostatka informacija.

Strah je grč, a u grču ništa ne radi kako treba.

A već je počelo...

Već su počele kočnice...

Nek uđe više:zcepanje:
Godinama mi je kvadratirao Mars pa Veneru
Itekako se odrazio na moj emotivni život
Oću da odmorim:(

- - - - - - - - - -

Претпостављам да се то односи на цео свет? Баш пре пар дана била вест о укидању неутралности интернета...у преводи омогућава провајдерима да контролишу којим садржајима на интернету можемо да приступимо.

E to mi se ne sviđa
Živeli hakeri!
Živeo darkweb!

:mrgreen:

I kod mene je u osmoj... Hmm, sad kad razmislim, analogno Škorpiji, tu mu je egzaltacija... Opozicionira mi sve planete u Vagi, trenutno Pluton/Saturn.

A kad uđe u Bika onda će da mi se ređa po planetama u Škorpiji, prvi na redu je Jupiter, vladar četvrte... I tradicionalni dispozitor Meseca, a sve to će da se dešava tokom sade sati... I Saturnovog prelaska preko Meseca, sve u Paketu Sa Neptunom (ovaj tranzit i tebe čeka kontam, moj je na 18-19 stepenu)...

Ne znam šta da kažem...

Kako mi stane na vrh neke kuće, tako se desi neki preokret... U sedmoj je to bio početak, i kraj veze (kad je izlazio iz sedme), sad tokom tranzita kroz osmu je doneo upravo to, finansije, nasledstvo, nekretnine, i buđenje svih mogućih najdubljih strahova, i obračunavanje sa njima... Baš mi je bio hod po trnju, i finansijski i svakako. Sad se osećam kao gorštak. Skroz me boli uvo... Ne plašim se uopšte više stvari kojih sam se plašila. Prosto, šta još može da mi se desi... Da umrem... Bring it on...

A tu mi je i Kiron u devetoj... Na Algolu...

A tranzitni mi ovih godina mrcvari Mesec...

Ubiše me ovaj Neptun opozicija Sunce, i Kirpn u Ribama, sve oko mog Meseca, i još ga Saturn kvadrirao iz Strelca (i tebi kontam)... Msm...

:mrgreen:

I kod mene je u osmoj... Hmm, sad kad razmislim, analogno Škorpiji, tu mu je egzaltacija... Opozicionira mi sve planete u Vagi, trenutno Pluton/Saturn.

A kad uđe u Bika onda će da mi se ređa po planetama u Škorpiji, prvi na redu je Jupiter, vladar četvrte... I tradicionalni dispozitor Meseca, a sve to će da se dešava tokom sade sati... I Saturnovog prelaska preko Meseca, sve u Paketu Sa Neptunom (ovaj tranzit i tebe čeka kontam, moj je na 18-19 stepenu)...

Ne znam šta da kažem...

Kako mi stane na vrh neke kuće, tako se desi neki preokret... U sedmoj je to bio početak, i kraj veze (kad je izlazio iz sedme), sad tokom tranzita kroz osmu je doneo upravo to, finansije, nasledstvo, nekretnine, i buđenje svih mogućih najdubljih strahova, i obračunavanje sa njima... Baš mi je bio hod po trnju, i finansijski i svakako. Sad se osećam kao gorštak. Skroz me boli uvo... Ne plašim se uopšte više stvari kojih sam se plašila. Prosto, šta još može da mi se desi... Da umrem... Bring it on...

A tu mi je i Kiron u devetoj... Na Algolu...

A tranzitni mi ovih godina mrcvari Mesec...

Ubiše me ovaj Neptun opozicija Sunce, i Kirpn u Ribama, sve oko mog Meseca, i još ga Saturn kvadrirao iz Strelca (i tebi kontam)... Msm...

Joj meni je Mesec u skoro egz konjukciji sa Saturnom
Pa mi se nakarikao na njih i Neptun
Malo me guše iluzije-malo se sama gušim kad skapiram da su iluzije
Pa opet oz početka
Mada se vidi pojačanje intuicije i tih takvih stvari

- - - - - - - - - -

Hiron Algol konj-zanimljivo za astro analizu
Prvo što mi pada na pamet je da na jedan oštar način pomažeš ljudima
Često je ispravna kritika pomoć ko ume da je prihvati

:pivce:

Ne znam da li da otvorim klince, ne volim toliko teski metal.
Otvori da vidiš kako klinci praše.;)
Vama sam.mama a u Skupštini sam tetka
Pa zdravo mama.:heart:
E da ne zaboravim da pitam da li imate problema sa Krstaricom, mislim na učitavanje stranica?
Meni od juče nešto zeza sporo se učitava ili neće uopšte, a sve drugo radi normalno, samo
Krstarica zeza.:confused:

Neću
Pa može da se bude i majka i tetka
Zar ne:D

Moze ali ne istom celjadetu :lol:

- - - - - - - - - -

Otvori da vidiš kako klinci praše.;)

Pa zdravo mama.:heart:
E da ne zaboravim da pitam da li imate problema sa Krstaricom, mislim na učitavanje stranica?
Meni od juče nešto zeza sporo se učitava ili neće uopšte, a sve drugo radi normalno, samo
Krstarica zeza.:confused:

Sada cu da ih pogledam.

Meni net radi normalno.
Zezame me modem preko dana ali po mraku i hladnoci sve radi kao sat.

Vidite ove klince kako sviraju Freezing Moon od Mayhema, iako ne volim black metal, baš dobro zvuče.

Ne mogu ja da slusam ovo, ne prija mi usima :(

Jedino sto sam dobio ideju da slusam KISS, ova sminka me uvek podseti na njih :lol:
I kada vidim rakuna na TV-u :hahaha:

- - - - - - - - - -

Može i to u nastranim odnosima

- - - - - - - - - -

Kad bi neka žena imala dete sa bratom bila bi mu i majka i tetka

Au agi :sad2:

Mada imao sam kolegu kome je tasta maceha :lol:
Dimljena populacija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back