STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo recimo... Mars u Ribama, ili 12. Može da bude umetnik, a može da bude i neko ko zbog ubistva završi u zatvoru (12). Ili da radi neke uvrnute nasilne stvari, koje krije... Zavisno od karte... Recimo ako ima užasne aspekte na Sunce (pa mu je ego nezasit, i moral sumnjiv)... Uz kombinaciju 12. ili recimo Mars aspekt Neptun, taj Mars je nešto što je javno, što je svačije, jer sve što je riblje, ne možemo da kontrolišemo, to nije naše, to je svačije. Zato mnogi koji se bave javnim poslovima imaju naglašenu 12. ili Ribe...

To je onaj podsvesni Mars... On ne može svesno da se izrazi, pa traži izlet. AKo nije kreativno, kroz umetnost, ili sport (indirektno), onda može da ode na mračne stvari... Toliko o bezopasnosti Marsa u Ribama... Jer Ribe su znak svega, masovnosti... Mars u Ribama ili 12. u lošoj postavci može biti masovni ubica... Ili koji postaje javno eksponiran time...

Evo lepo to opisuje Menson na 9:11 povlače paralelu između zabavljača i ubica. Ribe, tj. Neptun vlada Holivudom i svetskom slavom (kolektivno, sve Ribe). Glumac koji glumi (opet Ribe) nekog junaka, postaje simbol (Neptun) toga. To je Neptun, postaje simbol toga u kolektivnoj podsvesti...

Poslednja izmena:
Tretirati žene kao stoku, to ne znači ne biti svetac... Ima on mnogo do sveca.

On će da govori šta žene treba da oblače, a šta ne... Samo ta rečenica vrišti mizoginijom, i dovoljna je mom devičanskom oku, jer sitnice govore dovoljno.

Pa kako ne vidiš, profesor je rekao upravo "loš čovek"... A ja pretpostavljam da jedan jungijanac zna više od mene o Jungu, pa ako on to kaže...

Aaa, ti si možda jedna od onih antifeministkinja, koje opovrgavaju ikakvo postojanje mizoginije... Ja ne... Realna sam, živimo u mizoginiji, i to je realnost. Ona je svuda oko nas...

Čak i pravdanje mizoginije je za mene mizoginija... Jer jbg, indoktrinirani smo. Naučeni smo da je ok ženu tretirati kao niže biće...

Poslednja izmena:
Tretirati žene kao stoku, to ne znači ne biti svetac... Ima on mnogo do sveca.

On će da govori šta žene treba da oblače, a šta ne... Samo ta rečenica vrišti mizoginijom, i dovoljna je mom devičanskom oku, jer sitnice govore dovoljno.

Pa kako ne vidiš, profesor je rekao upravo "loš čovek"... A ja pretpostavljam da jedan jungijanac zna više od mene o Jungu, pa ako on to kaže...

Aaa, ti si možda jedna od onih antifeministkinja, koje opovrgavaju ikakvo postojanje mizoginije... Ja ne... Realna sam, živimo u mizoginiji, i to je realnost. Ona je svuda oko nas...

Čak i pravdanje mizoginije je za mene mizoginija... Jer jbg, indoktrinirani smo. Naučeni smo da je ok ženu tretirati kao niže biće...

Profesor je rekao: "he has behaved badly..." - što ni u kom slučaju ne znači "loš čovek".

Ne opovrgavam postojanje mizoginije, štaviše otac mi je bio najgori mizoginista i licemer (dupli blizanac), samo nisam
fobična u vezi sa tim, niti sudim ljudima na osnovu jedne rečenice.

Ali, nećeš me uvući u devičansku "mak na konac" i "dlaka u jajetu" raspravu!:malav::zcepanje:

Meni je ok da ti misliš da je on loš čovek i mizoginista, a ti pusti mene da mislim svoje.

Deal?:ortakinje:

A dobro, loše se ponašao to je to... :zkez::fdlan: :hahaha:

Meni je mizoginija loša, i svaki osvešćeni čovek po meni bi trebalo da se otrgne od patrijarhalne indoktrinacije... Pa kada sam to čula za njega, baš sam se šokirala, jer upravo od takvih očekujem viši nivo svesti.

Daa... Ok... Naravno... Samo ovo je bio i moj Merkur u Vagi... Imam Pluton, Merkur i Saturn u Vagi... Isterivanje pravde, i konstantno opozicioniranje, radi balansa... Sve te planete su dosta osetljive na polnu ili bilo kakvu drugu diskriminaciju. Osećam se loše kada ne reagujem.

Ne znam ni ja, ja ne čitam knjige (imam previše nervoznu treću kuću pa nemam strpljenja ni živaca, osim neku matematiku i fiziku, ostalo više volim da čujem)... Tj. ove ezoterične stvari koje upijam tim nekim podsvesnim delom upijam kad sma opuštena, a kad treba da čitam i držim knjigu onda nisam dovoljno opuštena... Kad pustim neko predavanje ili klip, ja mogu i da odlutam u podsvest dok on brblja... I posle iako deluje da nisam skoncentrisano slušala, odnekud to iskoči u mojim mislima, jer je podsvest upila. Znaš ono kao deca kojima nešto pričaš, a oni se igraju, i deluje kao da te ne čuju... A u stvari upijaju ceo svet oko sebe, jer je mozak opušten, dok se igraju...

Tako da, ove knjige koje spominju, ne znam ja to... Ja samo blizanački kupim koješta i mućkam... :cool::mrgreen:

Zato je bzvz da mene neko pita nešto, jer ja nemam sistematizovano znanje niti datoteku u koju mogu da zavirim, nego neki bućkuriš, pa kad neko nešto lupi, meni ta reč pritisne neko dugme u glavi i ta inspiracija onda sama izbaci koješta. Nekako nekontrolisano i nesvesno to radim. Zato ne volim obavezivanje nikakvo tu, jer mi to koči inspiraciju, samo kad se opušteno igram onda mogu i nešto interesantno (nekome) da kažem.

Razumem. Možda je to ono od Ribe što sam kod tebe osetio ranije. One rade po sistemu inspiracije, ne treba vršiti pritisak jer tako neće ispoljiti kreativnost. I baš je tvoj slučaj dokaz kako se cela natalna mora izučiti, jer je meni sinonim za duplu Devicu sistematizovano znanje.

Ja imam čudnu 3. kuću, jer je u Ribama, a tu se našao Saturn, vladar Jupiter u 12. pravi kvadrat sa Saturnom. Primetio sam da jednostavno ne mogu da učim sa predavanja, imam neku blokadu, smeta mi kada mi profesor nešto objašnjava, osećam pritisak da ja to sad moram da razumem, ne osećam se prijatno i ode koncentracija. Možda je to nešto slično kao kod tebe.

To zavisi zašto je to rekao i šta je mislio time, a to ne znamo.

Prvo, početak 20. veka karakteriše žensko odbacivanje ženstvenosti i razvijanje više muško orijentisane ličnosti
koju su podržavali obrazovanje i društveno uređenje više okrenuti muškarcima.

On je imao mnoge ženske pacijente sa problemom neprihvatanja svoje ženstvenosti (lepotica i zver je arhetip koji se bavi time)
i takvim ženama je put izlečenja da nose suknje i trude se da budu što ženstvenije.

Tako da - stvarno ne znam da li je to rečeno kao savet ženama da ne izgube svoj identitet u muško - orijentisanom društvu
ili mizogini stav.

Danas se sve promenilo i mnooogo je drugačije.
Teško je proceniti šta je šta ako izvadiš iz konteksta.

Sa druge strane, muškarci i mnogo žena, aaah, to je već naša genetska predispozicija iz doba plemenske zajednice.
Ne slažem se danas sa tim, ali realno ako uvedemo i decu u priču, muškarac sa nekoliko žena kao zajednica može da funkcioniše.
I kao porodica.
Žena sa više muškaraca? Teško...

Ali, kao što rekoh, ne slažem jer u danađšnjem društvu ne postoji potreba za takvom zajednicom...

Poslednja izmena:
Evo recimo... Mars u Ribama, ili 12. Može da bude umetnik, a može da bude i neko ko zbog ubistva završi u zatvoru (12). Ili da radi neke uvrnute nasilne stvari, koje krije... Zavisno od karte... Recimo ako ima užasne aspekte na Sunce (pa mu je ego nezasit, i moral sumnjiv)... Uz kombinaciju 12. ili recimo Mars aspekt Neptun, taj Mars je nešto što je javno, što je svačije, jer sve što je riblje, ne možemo da kontrolišemo, to nije naše, to je svačije. Zato mnogi koji se bave javnim poslovima imaju naglašenu 12. ili Ribe...

To je onaj podsvesni Mars... On ne može svesno da se izrazi, pa traži izlet. AKo nije kreativno, kroz umetnost, ili sport (indirektno), onda može da ode na mračne stvari... Toliko o bezopasnosti Marsa u Ribama... Jer Ribe su znak svega, masovnosti... Mars u Ribama ili 12. u lošoj postavci može biti masovni ubica... Ili koji postaje javno eksponiran time...

Evo lepo to opisuje Menson na 9:11 povlače paralelu između zabavljača i ubica. Ribe, tj. Neptun vlada Holivudom i svetskom slavom (kolektivno, sve Ribe). Glumac koji glumi (opet Ribe) nekog junaka, postaje simbol (Neptun) toga. To je Neptun, postaje simbol toga u kolektivnoj podsvesti...

Taj sam. :zloca:

Mars u Strelcu u 12. konjukcija Pluton u Škorpiji u 11.

Marli je bio Vodolija Strelac.

Oba znaka predstavljaju slobodu. Ascedent Strelac - propovednik, duhovni vođa, Merkur u Vodoliji - jednakost, ljudska prava, njegove reči su univerzalne i pogađaju svakog ko sa njim deli ideale, bez obzira na boju kože, veru.
I po ovom Mesecu u Škorpiji se vidi da je bio idealista, što je rekla Meduza, 12. je nešto što će drugi videti, što je javno, i ta njegova borba da istakne ono u šta veruje je ono što će ga je učinilo večnim.

Inače, Meduzo, i meni je Merkur u Vagi. Početak 10. polja, zanimanje će mi verovatno biti merkurovsko, mada to realno može biti sve i svašta.

Poslednja izmena:
To zavisi zašto je to rekao i šta je mislio time, a to ne znamo.

Prvo, početak 20. veka karakteriše žensko odbacivanje ženstvenosti i razvijanje više muško orijentisane ličnosti
koju su podržavali obrazovanje i društveno uređenje više okrenuti muškarcima.

On je imao mnoge ženske pacijente sa problemom neprihvatanja svoje ženstvenosti (lepotica i zver je arhetip koji se bavi time)
i takvim ženama je put izlečenja da nose suknje i trude se da budu što ženstvenije.

Tako da - stvarno ne znam da li je to rečeno kao savet ženama da ne izgube svoj identitet u muško - orijentisanom društvu
ili mizogini stav.

Danas se sve promenilo i mnooogo je drugačije.
Teško je proceniti šta je šta ako izvadiš iz konteksta.

Sa druge strane, muškarci i mnogo žena, aaah, to je već naša genetska predispozicija iz doba plemenske zajednice.
Ne slažem se danas sa tim, ali realno ako uvedemo i decu u priču, muškarac sa nekoliko žena kao zajednica može da funkcioniše.
I kao porodica.
Žena sa više muškaraca? Teško...

Ali, kao što rekoh, ne slažem jer u danađšnjem društvu ne postoji potreba za takvom zajednicom...

Ta ženstvenost, nije ženstvenost, da jeste, ne bi ženama toliko loše bilo u toj ženstvenoj ulozi. Ta ženstvenost nema veze sa pravim ženskim principom. Tako da se ne slažem sa tvojom polaznom pretpostavkom, mislim da je patrijarhat izopačio ženski princip i ubedio nas šta to znači ženstveno. Čak i sama ta reč (ženstveno, kao i dama) mi je mizogina.

Ne slažem se takođe ni sa ovim što si nazvala prirodnim, (i ne volim to pozivanje na biologiju, jer biologija se menja mislima, i indoktrinacijom), jer je matrijarhat bio pre patrijarhata, i u njemu je žena bila glavna, tako da je posedovala muškarce, kada je htela.

Smatram to sve patrijarhalnom indoktrinacijom, i ima još par stotina godina (dok dođe Vodolija - istina), dok se ne izlečimo od indoktrinacije patrijarhata, i počnemo da razmišljamo prirodno, tek tada ćemo se setiti ženskog principa, i tek tada ćemo moći da budemo potpuno slobodne. Sada još uvek nemamo informacije, jer živimo u eri Riba, koja je veoma lako prikrila sve i zataškala tragove... Polako sve izbija na videlo... Tek kada budemo imali neke informacije, onda ćemo moći i razumno da rasuđujemo, sada smo još uvek duboko indoktrinirani, i naše razmišljanje nije prirodno.

Pogledaću celo.
Uvek uzimam sa rezervom takve osvrte unazad prvo zato što delo i čovek nisu isto, čak ni iz istog izvora ne dolaze,
drugo zato što temperamentni, kreativni ljudi umeju da imaju privatno teške ispade, ali nije im cela ličnost time prikazana.
Ja znam podosta o tome iz ličnog primera.
Ne znam, nisam u brdu knjiga što isčitah primetila ni klicu toga, ali ko zna...
Iskreno, slabo me i zanima.
Bio je čovek i nesavršen.
I dalje je njegova zaostavština brilijantna.

4b80936cedb7e04af4a187fd8c02fbe4--spiritual-symbols-esoteric-symbols.jpg

To je Mercurius - centar alhemijske simbolike - a alhemija obilato koristi astrološke simbole,
a on je deceniju istraživao alhemiju pre nego što je napisao "Psihologija i alhemija".
Mislim da je alhemija u pitanju.
Inače - "know thyself" je natpis koji je bio urezan na Apolonovom hramu u Delfima.

- - - - - - - - - -

I treba!:ortaci2:
Pa protkaj našu priču nečim svojim i sve ok...
Ni ja ne znam astrologiju... Zato pitam (i gnjavim:zcepanje:)

- - - - - - - - - -

Nema ovde teme i ne spamuješ...
Baš je super da se priča malo o ovome, malo o onome...:zag:

Evo, pokušavam. ;)

Oba znaka predstavljaju slobodu. Ascedent Strelac - propovednik, duhovni vođa, Merkur u Vodoliji - jednakost, ljudska prava, njegove reči su univerzalne i pogađaju svakog ko sa njim deli ideale, bez obzira na boju kože, veru.
I po ovom Mesecu u Škorpiji se vidi da je bio idealista, što je rekla Meduza, 12. je nešto što će drugi videti, što je javno, i ta njegova borba da istakne ono u šta veruje je ono što će ga je učinilo večnim.

Inače, Meduzo, i meni je Merkur u Vagi. Početak 10. polja, zanimanje će mi verovatno biti merkurovsko, mada to realno može biti sve i svašta.

Hvala za ovo, bas zanimljivo :ok:

Steta sto nije duze poziveo

Ta ženstvenost, nije ženstvenost, da jeste, ne bi ženama toliko loše bilo u toj ženstvenoj ulozi. Ta ženstvenost nema veze sa pravim ženskim principom. Tako da se ne slažem sa tvojom polaznom pretpostavkom, mislim da je patrijarhat izopačio ženski princip i ubedio nas šta to znači ženstveno. Čak i sama ta reč (ženstveno, kao i dama) mi je mizogina.

Ne slažem se takođe ni sa ovim što si nazvala prirodnim, (i ne volim to pozivanje na biologiju, jer biologija se menja mislima, i indoktrinacijom), jer je matrijarhat bio pre patrijarhata, i u njemu je žena bila glavna, tako da je posedovala muškarce, kada je htela.

Smatram to sve patrijarhalnom indoktrinacijom, i ima još par stotina godina (dok dođe Vodolija - istina), dok se ne izlečimo od indoktrinacije patrijarhata, i počnemo da razmišljamo prirodno, tek tada ćemo se setiti ženskog principa, i tek tada ćemo moći da budemo potpuno slobodne. Sada još uvek nemamo informacije, jer živimo u eri Riba, koja je veoma lako prikrila sve i zataškala tragove... Polako sve izbija na videlo... Tek kada budemo imali neke informacije, onda ćemo moći i razumno da rasuđujemo, sada smo još uvek duboko indoktrinirani, i naše razmišljanje nije prirodno.

Puno se promena dogodilo na polju prava u 20. veku. Treba vremena da se svet, koji je hiljadama godina funkcionisalo na jedan način, navikne na promene. Ništa ne može, ili barem ništa na univerzalno, u nekom kratkom vremenskom periodu.

Kao ono što si pisala za kretanje planeta - kad se čoveku dogodi puno novih stvari, treba da prođe vremena da sabere sve utiske i da nauči lekciju.

- - - - - - - - - -

Hvala za ovo, bas zanimljivo :ok:

Steta sto nije duze poziveo

Nema na čemu. Amaterski jeste, ali je iz srca. :mrgreen:

Mnogi veliki kreativci nisu dugo živeli. Iz polja muzike mi odmah padaju na pamet Hendriks i Lenon.

Puno se promena dogodilo na polju prava u 20. veku. Treba vremena da se svet, koji je hiljadama godina funkcionisalo na jedan način, navikne na promene. Ništa ne može, ili barem ništa na univerzalno, u nekom kratkom vremenskom periodu.

Kao ono što si pisala za kretanje planeta - kad se čoveku dogodi puno novih stvari, treba da prođe vremena da sabere sve utiske i da nauči lekciju.

E, pa ja to upravo i govorim. Oko 100 000 godina je homosapiens živeo drugačije nego što se danas živi... Patrijarhat je počeo tek pre oko 6000 godina. Uporedi te cifre.

Povezan je sa time da je muškarac počeo da shvata da ima ikakve veze sa začećem deteta. Do tada se verovalo da je žena ta koja daje decu... Božanski blagoslovljena itd. Odatle i ideja bezgrešnog začeća.

Više desetina hiljada godina ne mogu da se porede sa 6000 godina patrijarhalih gluposti i zataškavanja u kojima je žena ponižena u nekim trenucima do nivoa životinje.

Moć je opasna droga.

Ali ne može nikakva represija da izbriše 100000 godina ideja i navika koje su duboko ostale u kolektivnoj podsvesti. (Ovaj Pluton u jarcu razara te tradicionalne uloge i strukture društva i represivnog establišmenta)... Te ideje se mogu dosegnuti pomoću okultizma, intuitivnih metoda, hipnoze itd.

Zbog toga što je neprirodna represija, patrijarhat predstavlja Saturn, Jarac.

To je urađeno uz pomoć religijskih obmana Ribe, Neptun (hrišćanstvo).

Matrijarhat je Rak, Mesec, Bik, Venera.

Jupiter je prirodni zakoh, Strelac...

Strelac je u dvanaestoj kući Jarca. Jarac se plaši prirodnih istina. On pokušava da ih potisne... Može... Neko vreme... Ali Uran (internet) konjukcija Neptun (u vreme pojave interneta u širokim masama)... Istina se širi nekontrolisano, preko interneta... Umrežavanjem (Vodolija)... Autentične istine... Astrologija. Okultizam su mesta gde su tajne ostale sačuvane.

Ne mogu sad da se setim, ali tih godina je bio napet aspekt Saturna na te dve planete... Establišment je shvatio da neće moći da kontroliše taj medij (Neptun- haos, glas obespravljenih, ućutkavanih), pa su pokušali da ga sabotiraju... ALi nije uspelo...

Ne bih mnogo o ovome, jer nije sve onako kako izgleda. Ima mnogo još do istine da se kopa.

Poslednja izmena:
E, pa ja to upravo i govorim. Oko 100 000 godina je homosapiens živeo drugačije nego što se danas živi... Patrijarhat je počeo tek pre oko 6000 godina. Uporedi te cifre.

Povezan je sa time da je muškarac počeo da shvata da ima ikakve veze sa začećem deteta. Do tada se verovalo da je žena ta koja daje decu... Božanski blagoslovljena itd. Odatle i ideja bezgrešnog začeća.

Više desetina hiljada godina ne mogu da se porede sa 6000 godina patrijarhalih gluposti i zataškavanja u kojima je žena ponižena u nekim trenucima do nivoa životinje.

Moć je opasna droga.

Ali ne može nikakva represija da izbriše 100000 godina ideja i navika koje su duboko ostale u kolektivnoj podsvesti. (Ovaj Pluton u jarcu razara te tradicionalne uloge i strukture društva i represivnog establišmenta)...

Zbog toga što je neprirodna represija, patrijarhat predstavlja Saturn, Jarac.

To je urađeno uz pomoć religijskih obmana Ribe, Neptun.

Matrijarhat je Rak, Mesec, Bik, Venera.

Jupiter je prirodni zakoh, Strelac...

Strelac je u dvanaestoj kući Jarca. Jarac se plaši prirodnih istina. On pokušava da ih potisne... Može... Neko vreme... Ali Uran (internet) konjukcija Neptun (u vreme pojave interneta u širokim masama)... Istina se širi nekontrolisano, preko interneta... Umrežavanjem (Vodolija)... Autentične istine... Astrologija. Okultizam su mesta gde su tajne ostale sačuvane.

Ne mogu sad da se setim, ali tih godina je bio napet aspekt Saturna na te dve planete... Establišment je shvatio da neće moći da kontroliše taj medij (Neptun- haos, glas obespravljenih, ućutkavanih), pa su pokušali da ga sabotiraju... ALi nije uspelo...

Ne bih mnogo o ovome, jer nije sve onako kako izgleda. Ima mnogo još do istine da se kopa.

Da, Saturn ne može da se izbori sa brzinom Urana.

Mene brine to što nakon ere Vodolije opet sledi era Jarca. Nakon razvoja - opet povratak u primitivno. Ali ipak, opet, nakon njega, era Strelca.

Ni ja ne bih puno o tome. Pored toga što ti kažeš, mene asocira na prolaznost života, kad razmišljam od tim erama.

Da, Saturn ne može da se izbori sa brzinom Urana.

Mene brine to što nakon ere Vodolije opet sledi era Jarca. Nakon razvoja - opet povratak u primitivno. Ali ipak, opet, nakon njega, era Strelca.

Ni ja ne bih puno o tome. Pored toga što ti kažeš, mene asocira na prolaznost života, kad razmišljam od tim erama.

Pa, ja ne bih jer sam blizanački tip, i ne zanima me ništa baš toliko, ništa nije toliko bitno. Mislim, nebitno je šta mi kao pojedinci mislimo, generalne tendencije su takve pa su takve... Msm, neke promene se toliko brzo dešavaju da su vidljive.

Mi smo sad u poddobu Blizanaca, pa je to ta brzina, i promenljivost.

Daaa... Pa pazi, ja mislim da će taj Jarac posle Vodolije, u stvari značiti struktuiranje tih ideja i istina do kojih je Vodolija došla i njihova primena u praktičnom smislu (Saturn). I pošto je Saturn svesnost, tj. ova realnost, realnost i granice ljudske svesti će se promeniti. Naše granice će se promeniti. Nastaće jedan sasvim novi svet (Jarac), utemeljen na velikom naučno spiritualnom razvoju...

Taj sam. :zloca:

Mars u Strelcu u 12. konjukcija Pluton u Škorpiji u 11.

:cool:

I još ti je Mars divljak. Strelac je znak divljine, prirodnih principa. On ima poriv da poleti, u sve moguće avanture... Jao bože još u Škorpiji...

Škorpija je znak policije. Znak patnji... Napada, odbrane. Skrivene seksualnosti, tj. neke seksualne neprijatnosti... Neke nelagode, zbog koje skrivamo svoje seksualne atribute... Osećamo da nas zbog njih mogu napasti... Silovati itd.

Dvanaesta kuća, javni poslovi. Pa mnogi sa Marsom i Škorpijom u 12. ili Marsom u Ribama su policajci, ili neki vid javne odbrane.

Pošto je dvanaesta kuća, kuća tajni i podsvesnih strahova... Pluton na vrhu dvanaeste može značiti i strah od javnih napada. Strah od napada u javnosti. Ili neki strahovi ili nasilje u snovima (dvanaesta).

Mars i Pluton su i seksualnost, strast, pa pošto je povezan sa ribljom kućom, to je nekada i prostitucija, tj. nemanje granica u tom smislu, jer Ribe predstavljaju razlaganje čvrstih granica. To je neko ko seksualnost praktikuje u nekom javnom smislu, ili se ta seksualnost može otrgnuti kontroli.

Jer ta kuća simbolizuje javnost, u smislu haosa, u smislu svega i svih, i onih najnebitnijih, na ulici... Pa recimo neko sa Plutonom u 12. može biti veoma uticajna ličnost, u javnosti, ali ona tu moć ne može da kontroliše, jer je to u rukama javnosti. To nije njena lična moć kojom ona direktno raspolaže, i uvek se može otrgnuti kontroli.

Pomislimo samo na filmske zvezde. One su omiljene u javnosti, ali to može u trenutku da ih uništi, e to je dvanaesta kuća.

Recimo seks simboli imaju Mars, Veneru, Pluton u dvanaestoj.

Mars u dvanaestoj ne može da se bori za sebe, ali može za sve. On može predstavljati simbol borbe za slobodu, za isceljenje (Ribe)...

U Strelcu, to je neko ko se bori za neke prirodne ideje. Strelac je znak onoga što osećaš u stomaku. Kao neko verovanje, ideja. Nemaš dokaze kako to da funkcioniše, ali imaš viziju.

E taj Mars u dvanaestoj, uz pomoć veoma moćnih prijatelja (11. kuća), sa kojima ulazi u neka tajna društva, može da se bori za neku takvu prirodnu ideologiju.

Takođe da radi sa strancima, ili ljudima različite vere ili bilo kako drugačije.

Takođe eksperimentisanje sa seksualnošću, i želja za avanturizmom, koja nekako kao da ostaje na nivou sanjarenja, ili podsvesno, kao da ne može da se ostvari svesno...

Verovatno si tajnovit po pitanju svojih drugara, i veoma poverljiv, znaš verovatno njihove najmračnije tajne. Jedanaesta i Pluton, povezano sa dvanaestom...

Ne znam... Odoh i ja... Pozzz...

Da, Bob Marli totalno deluje kao Vodolija... :cool::mrgreen:

Izvinjavam se ako sam bila nekima neprijatna, ja ne volim samo cvetiće i to... Jbg, Mars u trećoj u Škorpiji. Nazovimo stvari pravim imenom... Nema razloga da ljudi iskreno ne izraze neslaganja i kritike jedni drugima... Samo tako smo iskreni i samo tako možemo i posle pogledati jedni drugima u oči... I tako i rastemo...

Poslednja izmena:

Baš si ga lepo opisao...

I meni je Merkur vladar MC-a, Blizanci na MC. A Merkur u Vagi... U sličnom smo sosu...

Nekako stalno nečega dva ili više. Nikad se ne kreće kormilo života u jednom pravcu, već kao da ide na sto strana.

Bavljenje sa bar dva posla uvek...

I opet neka umetnost, Vaga... Inače to znači da imaš lep imidž u javnosti, deluješ kao diplomata, i kao neki mlad playboy, još sa onim Marsom u Strelcu... :per: Žene će verovatno biti bitne u tvojoj karijeri, ili ćeš imati šefove vazdušnog tipa. Merkurovske, ili uglađene, doterane proporcionalne Vaginske tipove. Mlađe žene verovatno ili nekog mlađeg lepog šefa. Ili ćeš sa šefom uvek imati lep i korektan odnos. Saturn egzaltiran u Vagi, znači da će ti šef uvek nuditi najkorektniji odnos.

Javnost te vidi kao medijatora, i komunikatora. Kao Merkura.

I tako... Odoh, pisala sam danas mnogo... Sad malo odmor... :hahaha:

:cool:

I još ti je Mars divljak. Strelac je znak divljine, prirodnih principa. On ima poriv da poleti, u sve moguće avanture... Jao bože još u Škorpiji...

Škorpija je znak policije. Znak patnji... Napada, odbrane. Skrivene seksualnosti, tj. neke seksualne neprijatnosti... Neke nelagode, zbog koje skrivamo svoje seksualne atribute... Osećamo da nas zbog njih mogu napasti... Silovati itd.

Dvanaesta kuća, javni poslovi. Pa mnogi sa Marsom i Škorpijom u 12. ili Marsom u Ribama su policajci, ili neki vid javne odbrane.

Pošto je dvanaesta kuća, kuća tajni i podsvesnih strahova... Pluton na vrhu dvanaeste može značiti i strah od javnih napada. Strah od napada u javnosti. Ili neki strahovi ili nasilje u snovima (dvanaesta).

Mars i Pluton su i seksualnost, strast, pa pošto je povezan sa ribljom kućom, to je nekada i prostitucija, tj. nemanje granica u tom smislu, jer Ribe predstavljaju razlaganje čvrstih granica. To je neko ko seksualnost praktikuje u nekom javnom smislu, ili se ta seksualnost može otrgnuti kontroli.

Jer ta kuća simbolizuje javnost, u smislu haosa, u smislu svega i svih, i onih najnebitnijih, na ulici... Pa recimo neko sa Plutonom u 12. može biti veoma uticajna ličnost, u javnosti, ali ona tu moć ne može da kontroliše, jer je to u rukama javnosti. To nije njena lična moć kojom ona direktno raspolaže, i uvek se može otrgnuti kontroli.

Pomislimo samo na filmske zvezde. One su omiljene u javnosti, ali to može u trenutku da ih uništi, e to je dvanaesta kuća.

Recimo seks simboli imaju Mars, Veneru, Pluton u dvanaestoj.

Mars u dvanaestoj ne može da se bori za sebe, ali može za sve. On može predstavljati simbol borbe za slobodu, za isceljenje (Ribe)...

U Strelcu, to je neko ko se bori za neke prirodne ideje. Strelac je znak onoga što osećaš u stomaku. Kao neko verovanje, ideja. Nemaš dokaze kako to da funkcioniše, ali imaš viziju.

E taj Mars u dvanaestoj, uz pomoć veoma moćnih prijatelja (11. kuća), sa kojima ulazi u neka tajna društva, može da se bori za neku takvu prirodnu ideologiju.

Takođe da radi sa strancima, ili ljudima različite vere ili bilo kako drugačije.

Takođe eksperimentisanje sa seksualnošću, i želja za avanturizmom, koja nekako kao da ostaje na nivou sanjarenja, ili podsvesno, kao da ne može da se ostvari svesno...

Verovatno si tajnovit po pitanju svojih drugara, i veoma poverljiv, znaš verovatno njihove najmračnije tajne. Jedanaesta i Pluton, povezano sa dvanaestom...

Ne znam... Odoh i ja... Pozzz...

Da, Bob Marli totalno deluje kao Vodolija... :cool::mrgreen:

Izvinjavam se ako sam bila nekima neprijatna, ja ne volim samo cvetiće i to... Jbg, Mars u trećoj u Škorpiji. Nazovimo stvari pravim imenom... Nema razloga da ljudi iskreno ne izraze neslaganja i kritike jedni drugima... Samo tako smo iskreni i samo tako možemo i posle pogledati jedni drugima u oči... I tako i rastemo...
Ma daj!!!
kakvo izvinjavanje...
Pa normalno je da svako misli svoje...
Inače bi bilo smrtno dosadno...

Laku noć:zag::heart:

Stvarno mi je interesantno ovo o Odinu, egipatskoj mitologiji, ti Kinezi i sve to što spominjete, ja o tome pojma nemam, i bukvalno mi oči sijaju kad čitam.

I ne želim da se piše samo o astrologiji... Mada nekad se otkačim, i raspričam, umem da delujem napadno i naporno (Mars u trećoj)...

Laku noć... :kitiz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back