Stara jakara

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.449
Ljudi kako vama deluju starije zene koje pokusavaju biti mlade pozeljne *****? Ono ostave muza jer misle da ce sad biti glavne face u kraju, daju maksimum na sminku robu itd., ali ono i dalje se vidi matora drtina. Meni su one totalna koma,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi kako vama deluju starije zene koje pokusavaju biti mlade pozeljne *****? Ono ostave muza jer misle da ce sad biti glavne face u kraju, daju maksimum na sminku robu itd., ali ono i dalje se vidi matora drtina. Meni su one totalna koma,

Opasna materija zahteva dodatne mere zaštite na radu. Dotrajala i kvarljiva roba, istrošena izolacija, sklona varničenju.

Realno, mislim da su sklonije konkretnom ulaz-izlaz odnosu bez mnogo palamuđenja.
Sumnjam da im je na takav način do novog braka.

Klimaks, druga mladost, vatanje zadnjeg voza da se proživi neproživljeno...jer je starost pred vratima... - to je jedna slika
To što žene žele biti lepe i doterane, srećne, ispunjene, na to imaju pravo - to ti je druga slika

Koja zna, zna i sa sezdeset koja nije znala kao klinka mogla je da nauci, a ako ne zna ni u 35 nece znati nikad,
tako da koja zna ona ne izgleda neprivlacno nikad.
Smesne su i klinke koje ne znaju, ali im se tolerise jer bi mogle da nauce.
Meni je smesno kada ih zene pravdaju umesto da ih kritikuju..sa druge strane one daju drugu krajnjost, ono sto ne treba racunati u zenu
zajedno sa zenama koje su muskarci.

ljudi treba da rade sta im prija

viđam često jednu ženu, možda potpada u tu kategoriju iz uvodnog posta
ne volim ni za koga reći da je ružan, ali ona zaista nema simpatične crte lica, sve je nekako prenaglašeno
ja sam joj jednom pogledala u oči - i dopale su mi se

elem, ta gospoja je uvek obučena lepo
jedino je na njoj prenaglašena dužina suknje (kraća suknja, a žena nema lepe noge, da se ne lažemo) i ruž ...to za moj ukus, nema veze
dugo sam bila u dilemi da o njoj fomriram mišljenje, jer s einače trudim da ružno mišljenje steknem maksimalno, skroz...na samom kraju...

elem, mislim da ja nju ipak cenim
jer je pronašla način da bude zadovoljna - kompenzuje na svoj način nedostatke kojih je svesna, očigledno
daj da ulepšam šta se ulepšati može... (npr kosa joj je uvek negovana, lepa...)

šta ja hoću reći je to...ako nju to čini srećnom, a generalno može proći sa tim utiskom koji ostavlja, ne ugrožava nikog...ma šta je briga
Takođe, sve zavisi i od sredine u kojoj žive ljudi - ako je manja sredina - više se obraća pažnja - logično.

viđam često jednu ženu, možda potpada u tu kategoriju iz uvodnog posta
ne volim ni za koga reći da je ružan, ali ona zaista nema simpatične crte lica, sve je nekako prenaglašeno
ja sam joj jednom pogledala u oči - i dopale su mi se

elem, ta gospoja je uvek obučena lepo
jedino je na njoj prenaglašena dužina suknje (kraća suknja, a žena nema lepe noge, da se ne lažemo) i ruž ...to za moj ukus, nema veze
dugo sam bila u dilemi da o njoj fomriram mišljenje, jer s einače trudim da ružno mišljenje steknem maksimalno, skroz...na samom kraju...

elem, mislim da ja nju ipak cenim
jer je pronašla način da bude zadovoljna - kompenzuje na svoj način nedostatke kojih je svesna, očigledno
daj da ulepšam šta se ulepšati može... (npr kosa joj je uvek negovana, lepa...)

šta ja hoću reći je to...ako nju to čini srećnom, a generalno može proći sa tim utiskom koji ostavlja, ne ugrožava nikog...ma šta je briga
Takođe, sve zavisi i od sredine u kojoj žive ljudi - ako je manja sredina - više se obraća pažnja - logično.

Zamislila si me ovim postom i mislim da moram malo da korigujem svoj stav u postu. Istina je da bodu oci, ali i to da je to njihova stvar i ne bi trebalo da bude deo bilo cije kritike.

Žena je lepa i poželjna nevezano koliko godina ima. Ako ćemo iskreno, žene su najlepše iza 45. Probaju sve, sazru, poslože u glavi prioritete i naprosto procvetaju. Da ne nabrajam poznate lepotice....:heart:

Back