Don Corleone
Primećen član
- Poruka
- 515
u pitanju je Asus nVidia geForce GT7300. Znam da je graficka stara, i da je vecina vas sad u fazonu kad ovo cita, matori to je 11g staro sta ocekujes... Istina, jeste stara, ali taj komp se koristi samo za word, internet i ponekad PES 2012. Ja sam se napravio pametan i instalirao Win 10, za koga ova graficka i nema drajver, nego najvise za win 8.1 ja sam uspeo nekako da instaliram graficku, guglao sam i skinuo neki drajver preko kog je proradila graficka na win 10. Temperatura je tad bila ako se nista ne radi oko 56 stepeni i rasla je do nekh 65 stepeni, kad se pokrenuo PES na nekih sat vremena igranja onda je zabo do 94 stepena
PP ja sam promenio termalnu pastu, i to najboljeg kvalitata koju su mi dali u prodavnici i nista. Treba napomenuti da je pre win 10 bio win Xp i tad je bila pri normalnom radu 45 stepeni a kad se igra PES oko 65 stepni. Sad dal je to do win 10 nzm, recite mi vi, sve ostale temp ostalih komponenti su super oko 45 stepeni uglavnom. Da pokusam da se opravdam zasto sam instalirao win 10, jer win xp izgubio podrsku za chrome od 1 aprila.
Ostale komponente su: RAM: 3GB DDR2, CPU: athlon dual core 2.8Ghz
da treba istaci da sam kompjuter ocistio maksimalno, cak sam i napajanje otvarao da iz njegove kutije ocistim prasinu, promenio sam i termalnu pastu i na CPU tako da nije do nje, video sam da ventilatori od napajanja i cpu rade, a sama graficka nema ventilator nego samo hladnjak. Graficka izgleda ovako:
Sta raditi, u cemu je problem?
Hvala u napred!

Ostale komponente su: RAM: 3GB DDR2, CPU: athlon dual core 2.8Ghz
da treba istaci da sam kompjuter ocistio maksimalno, cak sam i napajanje otvarao da iz njegove kutije ocistim prasinu, promenio sam i termalnu pastu i na CPU tako da nije do nje, video sam da ventilatori od napajanja i cpu rade, a sama graficka nema ventilator nego samo hladnjak. Graficka izgleda ovako:
Sta raditi, u cemu je problem?
Hvala u napred!