Стара добра форумашка времена

Времена су се променула, а наравно и људи.Некада су ставови и мишљења са Крстарице сматрани респектабилним и чак су и у иностраној штампи тако цитирани.Али за просутим млеком не треба да плаче.Друго време , други људи.

Ne, upravo je to fasizam, i tu nastaje problem, jer evo, i ti ignorises ocigledan fasizam.
Fasizam je upravo to grubo krsenje pravila i ponasanje "kako mi se hoce".

Da bi zlo pobedilo, dovoljno je da dobri ljudi ne rade nista - i to je ono sto se desava kako na Balkanu, tako i ovde na krstarici.

Za ovakvo fasisticko ponasanje moderatora, pre 10+ godina bi moderator bio proteran.

U stara dobra vremena.
Ali danas su vremena takva kakva su. I zna se ko je kriv za to - upravo svi vi koji ignorisete ocigledan fasizam, i pricate "Fasizam je nesto drugo".
Po ovom bi svako ko insistira da je jedino njegovo mišljenje ispravno bio fašista. Tako da..

Na stara forumaška vremena smo sentimentalni jer smo bili forumaški pocetnici,
vezivali smo se za neke forume i ljude koji pišu na njima , otkrivali nove horizonte :lol: ( sacu i stihove da napišem ) :mrgreen:
Svako vreme nosi svoje breme,pa i ova današnja forumaška vremena ..nešto lepo po nešto i ružno kao i uvek sto je bivalo
Ne kukam za starim vremenima vec gledam da uživam što više u ovom sadašnjem vremenu sa mnogim dobrim ljudima ovde

Ja vam sve verujem na reč ;) kao neko iz novog vremena foruma, meni i ovako lepo, mogu pročitati ono što mi se sviđa, mogu se nasmejati nečemu što smatram glupošću ili neznanjem ali ne osećam potrebu da vređam neistomišljenike, pa sad mi nije jasno je l to pre tolerisano pa zato smatraju neki da je stari, dobro forum bio ok? Kao neki mod a i kao osoba nikako nisam pristalica vređanja neistomišljenika, niti primene selektivnih mera. Ono što meni pada u oči je tumačenje slobode govora. Potencira se da je sloboda nekome reći da je fašista jer si tako trenutno raspoložen da okarakterišeš nekoga, za mene, vređanje drugih nije sloboda govora već nemoć sagovornika...

Ja vam sve verujem na reč ;) kao neko iz novog vremena foruma, meni i ovako lepo, mogu pročitati ono što mi se sviđa, mogu se nasmejati nečemu što smatram glupošću ili neznanjem ali ne osećam potrebu da vređam neistomišljenike, pa sad mi nije jasno je l to pre tolerisano pa zato smatraju neki da je stari, dobro forum bio ok? Kao neki mod a i kao osoba nikako nisam pristalica vređanja neistomišljenika, niti primene selektivnih mera. Ono što meni pada u oči je tumačenje slobode govora. Potencira se da je sloboda nekome reći da je fašista jer si tako trenutno raspoložen da okarakterišeš nekoga, za mene, vređanje drugih nije sloboda govora već nemoć sagovornika...
Ne znam o kom forumu ljudi pišu ali prije se ovde kaznjavalo za mnogo manje stvari nego sad .

Samo sto ako kazes da je tema koju je otvorio moderator glupa - dobijas ban :D
Мени лично нема глупих тема.
Желиш да отвориш, отвори.
Форумаши ће рећи колико је одржива, неки ће рећи да је глупа и отићи, неки ће писати јер им је занимљива...
Модератори отварају теме као и сви други корисници, неке заживе, неке не.
Само ми никада није било јасно да се неко одмах залети и на другом посту напише Каква глупа тема и заколута окицама...ок, глупа је теби, само прескочи, можда некоме неће бити глупа.

Naravno nisu svi moderatori losi prema meni, zapravo manjina je. Ali nebitno je, ne bi smelo da oni rade na konto toga "neko mi se svidja, neko mi se ne svidja", vec na osnovu pravila koja vaze za sve.

Ili bi trebalo da vaze za sve osim za fasiste :D
Ја се не сећам да си овде имао неки проблем, мада, мене већ хвата кречана :rotf:

Žal za prošlim vremenima je siguran znak starosti, zato 🤫 😄
Мени то није проблем, ја своје године прихватам и шалим се на свој рачун, тако да имам право и да жалим за нечим :lol:

Ja sam na forum došla tražeći recept za tortu. I pisala na Kulinarstvu, tamo je stvarno bila ekstra ekipa. Mnogo žena odande sam upoznala, nekoliko godina su krajem jula bile moje gošće. Sa dosta njih sam i danas u kontaktu.
Onda sam malo prošetala po forumu i naišla na Dom i porodicu, pa onda na Žene. Pisala sam mnogo više nego sada, nisam mogla da zamislim dan bez foruma.
I dve forumašicesa sa ova dva pdf, Meda i Poverljiva, su bile kod mene u gostima. 🙂
Sećam se mnogo ljudi koji više nisu ovde. Preko drugih društvenih mreža sam saznala da je jednoj ženi poginuo muž, da dve najbolje više ne komuniciraju, da se jedna forumašica razvela...
Krstarica je čudo, jer kada mi je sin imao problem u inostranstvu, jedan forumaš mi je u pp poslao svoj broj telefona i rekao da ga slobodno nazove, a jedna forumašica je došla do mog broja telefona. Nazvala me, i sve mi objasnila, da mu kažem gde da ide i šta da radi.
Volim Krstaricu, zato sam i dalje tu.
ja sam bio došao po recept za krem supu od šargarepe

Back