Star Wars: KotOR

markoca:
A to sto si ti Sith Lorde prilicno vezan za Dark/Light nije moja stvar
:shock: Pa ko kaze da je to tvoja stvar...ti uopste ne znas za cimanje...
Imam jednog ortaka koji je "obozavaoc" Light-a, i onda se mi cimamo tako sto on mene hoce da natera za light a ja njega na dark, i stalno se tako nesto prozivamo...ili npr. igramo basket i on me razbije, onda kao fora...light side...bla...bla
markoca:
Ja pokazujem da volim SW,ali ne sad toliko da sebe nazivam Sith Lordom i nekim imenima iz filmova/igara.
brate , to je fora...nije da teram mamu i tatu da me tako zovu...uostalom sebe nazivas Jedi zar to nije isto...
markoca:
Meni je ime 'Jedi' sasvim dovoljno sto se tice moje popaljenosti na serijal.To je to od mene.Pozz i May the Force be with Jedi Knights!
Evo, i sam si rekao da si popaljen, evo , ima i citat iz filma...
Nemoj vise da me komentarises...ako ne znas...leba ti :D

Veoma je nekulturno vaditi reci iz konteksta kao sto ti radis. No, ako te to cini srecnim samo napred!
Sto se tice igara i koja je najbolja igra svih vremena, to je licno misljenje.
Inace vidim da nemate sta i cime to da argumentujete pa cu se uzdrzati od daljih komentara. :roll:

A yebote ja nisam tolki popaljenik ko ti.Priznajem da jesam,ali brate ne toliko.Da sam popaljen ko ti,sigurno bi mi username bio 'JediKnight' ili tako nesto.Blago tebi,ti imas nekog ortaka ko voli SW....Kod mene niko,bas niko.

...mislio sam da ce ovo da bude post za razgovor a ne za svadju!Uzgred samo da objasnim da sam ja namerno Raven a ne Revan jer nisam hteo da kradem ime!A dragi prijatelj koji bi nam dao tetris bi najverovatnije ostao bez ruke kad bi prisao mojoj konfiguraciji jer bi mu je ona odgrizla,tako da mi jako smeta kad se neki likovi sa digitronima mangupiraju!Mislim,stvarno mi nije jasno sto si toliko zapeo za tu sablju!?

markoca:
A yebote ja nisam tolki popaljenik ko ti.Priznajem da jesam,ali brate ne toliko.Da sam popaljen ko ti,sigurno bi mi username bio 'JediKnight' ili tako nesto.
Ja nisam ni sve SW igre igrao, pa toliko o popaljeniku. Ti misli sta hoces, ali nemoj vise da me smaras s'tim.

Dartraven:
Uzgred samo da objasnim da sam ja namerno Raven a ne Revan jer nisam hteo da kradem ime!
Kad smo vec kod toga pise se "Darth" a ne "Dart" (dart je inace strelica, zaoka)

Dartraven:
A dragi prijatelj koji bi nam dao tetris bi najverovatnije ostao bez ruke kad bi prisao mojoj konfiguraciji jer bi mu je ona odgrizla,tako da mi jako smeta kad se neki likovi sa digitronima mangupiraju!
Znaci morao si da naglasis da imas besni masinu, ako je uopste i imas, uostalom bez znanja dzabe i super kompjuter. Cale ti je burzuj, lepo za tebe, ali ne moras da se k*rcis. (Inace, ne kazem da ti nemas znanje...)

sirNemanjapro:
Veoma je nekulturno vaditi reci iz konteksta kao sto ti radis. No, ako te to cini srecnim samo napred!Sto se tice igara i koja je najbolja igra svih vremena, to je licno misljenje.
Inace vidim da nemate sta i cime to da argumentujete pa cu se uzdrzati od daljih komentara.

Zar nismo mi zavrsili sa tobom, sta hoces opet...uzdrzi se...bolje je...nemoj da se brukas.

Zaista, mi se ovde samo svadjamo, ali sta da radimo kad se ovde neki prave pametni...kao...ja npr. :D :D ostale necu da pominjem, nije kilturno, uostalom sami ce se prepoznati.

1 deo je majka(:klap: Bioware-u za remek delo)
2 je u najmanju ruku bullshit prica je trebala da se vrti samo oko Revana!
A 3 ce da bude nesto najkomercijalisticnije sto je svet ikad video(gde im je pamet bila kad su EA-u dali prava na serijal:dash:

www.swtor.com

Priča se da najbolji pisci Bioware-a rade iza zatvorenih vrata već 2 godine pišući scenario za ovaj MMORPG. Najavljuju da će Star Wars - The Old Republic imati više sadržaja od svih Bioware-ovih RPG-ova zajedno! Smatra se da bi mogao čak preoteti krunu WOW-u, u šta ne sumljam...

Obožavam KOTOR 1 i 2. Priča je malo bolja u kecu, ali nema veze.
Nego, ovaj treći deo, što će biti mmorpg... :(
To me smara, tj. nisam igrala mmorpg, ali kako se tu priča razvija, mislim ima li neke glavne priče, ili igrači tako se međusobno "biju", ovo-ono...
Neću da spojlujem, ali onaj trenutak kad se u kecu sazna ono, mislim da je tako nešto nemoguće u mmorpg-ima ili grešim? :(

Koliko ja znam, u MMORPG-ovima akcenat nije na kvalitetu questova, već na tabanju i levelovanju. Ako hoćeš da vidiš kako funkcionišu questovi u MMORPG-u, probaj besplatnu igru Archlord. Ovde se questovi svode na: ubi toliko i toliko čudovišta, pričaj sa nekim u nekom tamo gradu... i to je to! Nisam igrao ni jedan drugi MMORPG pa ne znam kakvo je tamo stanje sa questovima, ali ne verujem da se mnogo razlikuju od ovoga.
Sad, ako Bioware uspe da stvori MMORPG gde je glavni akcenat stavljen na questove, to će za malo vremena oterati WoW u penziju. U SW univerzumu ima više nego dovoljno materijala za još nekoliko desetina igara koje bi bile u klasi KOTOR-a.
Ako Bioware nastavi tradiciju igara gde je glavni akcenat na questovima i ako je istina da njihovi pisci već 2 godine pišu questove, to će biti najveći RPG ikad!!

Oh, nadam se da je tako.
Ali, opet mi se čini da u mmorpg-ima je nemoguće postići onaj lični unos, ili kako da ga nazovem, ono kad se primaš da si ti glavni i faca i sve, jer u mmorpg-ima ima i drugih igrača, ne može svaki da bude chosen one isl, ili da cela galaksija/svet zavisi od tebe i tako to.
Meh, možda sam to samo ja, pretpostavljam da i te online igre imaju svojih čari. :)

Zbog sve većeg rasta piraterije postaje neisplativo praviti velike isključivo single player igre. Kada (ako) kupiš original neke isključivo SP igre, kompanija koja je pravila igru zaradi max 50 Evra. Kod MMORPG-ova koji imaju pretplatu je druga priča, osim prvobitne zarade od prodaje igre, oni imaju stabilnu zaradu tokom idućih nekoliko godina. Primer je WoW. Samo od mesečnih pretplata, Blizzard mesečno zgrne preko $100k!!
Zbog piraterije na PC tržište će izlaziti sve manje i manje dobrih SP naslova, ali zato MMO-i neće izostajati...
Ako ti treba nešto da ubijaš vreme dok ne izađe SW The Old Republic, počni da čitaš stripove i da gledaš Clone Wars (završen) i The Clone Wars (i dalje izlazi)...

Back