- Poruka
- 11.141
Pa to se u velikoj vecini slucajeva i desi samo od sebe.To ti je onaj slucaj kada se dvoje upoznaju,bude im lepo nekih mesecak dana,onda su zajedno samo zbog toga sto im predje u naviku a vencaju se onoga dana kada im to dodje kao logican sled dogadjaja i kada im postane dosadno da se vucaraju od kuce jednog do kuce drugog.
Onda imas one slucajeve kada se deca zaigraju ili njemu,opakom je*acu,smeta da vodi ljubav sa kondomom pa mladica zatrudni i onda kud' ce - sta ce nemaju izbora nego da zaplivaju u bracne vode inace ce biti belaja.
Imas i one sve cesce brakove iz koristi a oni brakovi koji se sklope bas iz neke ljubavi su veoma,veoma retki sta god mi pricali.Ne vole se oni nego su samo navikli jedno na drugo.
I za kraj,ti koji,kao sto ti rece "deluju u tom pravcu" uvek na kraju i nagrabaju.Zevaju u kafanama i kaficima nebi li tamo naleteli na neku koja bas njih ceka.Prisljamce se uz neko zensko drustvo ali na kraju uvek izduvaju i na kraju ostanu sami i ocajni zbog toga.Ili u jos gorem slucaju,nadju neku koja ce ceo zivot da ih jase kao konja i do kraja zivota ce se stalno pitati "sta mi je ovo trebalo u zivotu'.
Ako se ikada budem zenio,ozenicu se bas,bas iz ljubavi a ako ne,pa Boze moj,sam sam se rodio,sam zivim svoj zivot,sam cu i da umrem...nista strasno.
Deluje mi da se kreces u pogresnom drustvu.