Star Academy iliti Operacija Trijumf

Profesor Pajević je rekao da Sonja ima nekvalitetan glas i da ona baš puno treba da radi na njemu. Meni se njena boja glasa jako jako dopada .... Mislim da ona može mnogo da postigne ..... S jedne strane mi je jako simpatična, sa druge mi se čini prepotentna .... neposlušna .... šta znam.

Ona je jedan od mojih favorita ... i sve ono čime us.er.e preko nedelje, na gali me nekako ''razgali'' ... daleko od toga da se može reći da ona nije dobar pevač i da nema kvaliteta ... ali još puno mora da radi na sebi ... kao i svi, uostalom.

Ne znam meni Igor definitivno je najbolji pevač u kući... simly the best...:super:

Od ovih koji su ostali svi dobro pevaju,ali promenila sam misljenje o nekima..
Aleksandar je poceo da me nervira,uobrazio se.Sonja se folira.Sajko isto i malo je napaljen.A onaj Danijel se sve gore ponasa,a bas mi se svideo na pocetku,steta.Igor me je iznenadio,jer je prilicno ok.Adnan mi je simpatican,kao i Ana.Djordje mi je sad super,bas je lik.Onda Nikola P.mi je dobar otpocetka.Vukasin isto,pametan decko,mada neki put pretera sa kritikama.Ninu ne mogu da provalim jos uvek,ali ono mislim da nije losa.
Mnogo mi je zao sto su Vukasin i Djordje nominovani,posto su mi oni favoriti zajedno sa Paunovicem.Al sta da se radi!:(..

Poslednja izmena:
Igor ok? Gledala sam sinoć šta je radio Danijelu, zato što ga je "namerno" probudio. Jes' da Danijela ne podnosim, ali Igor je stvarno preterao sinoć
Meni je on, lično, 0 od osobe. Svaka mu čast na glasu, ali...

Preterao u svojoj nameri da bude ''meda dobrica'' .... ne znam .... Igor mi se sve više i više čini jako podmukao .... nikako ne mogu da ga svarim .... ima lep glas - ali je egocentričan i samoljub.

Igorm mi inace nije simpatican ali je potpuno ok odreagovao u toj situaciji.
Nije to samo jedna noc.
Danijel skoro svaku noc ulazi u sobu kasno, vecito nesto toroce i svi momci su se vec par puta pre ovoga zalili pajevicu da ne mogu da spavaju od Danijela.
Pajevic je taj koji je njima jednom u sali rekao " Pa vi mu ne dajte da udje".
Od jedne obicne shale ( stavljanje kreveta na vrata) napravili su scenu i sada je Danijel opet ispao sirotan i zrtva.
Boze nisam ocekivala da ce mi ikada neko koga ne poznajem licno moci biti toliko toliko odvratan

Back