stanovi i plate

jutrošnja informacija je bila: sutra lezu, da bi danas oko podne bilo lezu izmedju vaskrsa i prvog maja, a oko dva sata bice posle praznika! Sto znaci more bit da bidne a more bit i da ne bidne a sad para nema!

bice al zavisi ko pobedi 11.maja. pa kada se kod nas nesto znalo sigurno nego samo nagadjamo ko je sta i u kom WC cuo. pa dal moze bar jednom neko od tih jeb...ih finansista da izadje i kaze bice ili nece biti i tacka. stvarno mi je pun k.... dezinformacija. ma nemora ni da bude zabole me za 5000 koje nece da me spasu. mi se grcimo za povisicu od 10% koja nam je ko kuca dok piloti krljavog JAT-a traze ladno soma eura povisicu, kao da vojni piloti ne mogu da traze platu kao ovi dusmani u NATO-u.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ma kao sto rece EiPed . Tih 500o nebi me nikako spasilo. Ali bi dobro doslo mora da se smanjuje minus do kraja Juna. Majku im.......
E a jeste li culi da ce da nam obustave UTS dva.tri meseca dok se ne popune novi obrasci kao i prevoz?

Pa ako imas kredita do jedne trecine plate i isplacujes ga automatski ti se skida dozvoljeni minus. A ako imas kredit lupam od 5000 mesecno a 1/3 plate ti je 15000 oni ti onu razliku od 10000 racunaju po nekim nihovim proracunima i daju ti dozvoljeni minus sa nekom cifricom.

Novi formulari za UTS- je li to tačno????. Mozda je zato popunjen termin sve do septembra za stambenu komisiju. Može se kontaktirati i preko e-maila. Ima li neko ku adresu da je postavi.
Kada ce biti novi pravilnik za stanove i kredite?

Ma opet ista ekipa se zjbava sa podoficirima, civilma i ugovorcima . . . praveci pravilnike u korist onih sto imaju duplo i troduplo vece plate od nas smrtnika. Opet se prave rang liste za dobijanje kredita ,a tu ce na mestu br. 1 biti oni sto imaju stanove,ali su kreditno sposobni ... Kao i ona lica sto nisu dobila adekvatan stan od vojske, pa cisto da kupe jos jedan, jer sta je 300 € na oficirsku platu - sica. Pravimo vojsku po NATO standardu, a zastavnik ima manju platu od potporucnika koji je juce poceo da radi ?!?! To je sigurno prepiska iz armije Gologuzanskih emirata :))). Onih 5000 kazu da ce biti 29.04.

Ma kao sto rece EiPed . Tih 500o nebi me nikako spasilo. Ali bi dobro doslo mora da se smanjuje minus do kraja Juna. Majku im.......
E a jeste li culi da ce da nam obustave UTS dva.tri meseca dok se ne popune novi obrasci kao i prevoz?

Bem im majku to sam i ja cuo,za obustavu UTS-a,tj. dela novca za zakup stana ili kako vec....Ako nam to urade da mi svi podstanari(posto popusimo otkaz u stanu) lepo kupimo po jedan sator(ili ukrademo posto para nemamo) i da kampujemo ispred generalstaba..........

simbol rada u SFRJ je bio srp i cekic, a sada je to sladoled i ptica ( prevod: ako ne lizesh-letish ).

Cesto cujete da su podoficiri stub vojske, ali to je mozda u zapadnim zemljama . . . ali to kad kod nas prevedes znaci : magarca koji tegli betonske blokove zasluzuje sve pohvale i tapsanje, a kajmak uzima gazda :lol:

Ma pazite mi i jesmo stub vojske . Sve sto se vredno i pametno uradi , urade podoficiri. A naravno kajmak uzimaju foteljasi. Ja sam vec rekao mom sefu ako nam to urade da neracuna da cu da mu dolazim na posao. Nema para za prevoz ja neidem i onako nas zavlace za pesacki kilometar jos od seprembra 07. E bre ljudi u 21 veku oni ne mogu da obezbede vozilo za prevoz ljudi na posao za 7 km nego nam satro placaju pesacki kilometar stim da na posao dolazimo kao i onaj u GS do 07.00.

Cuti ako se sete da nam umasto pesackog kilomatra daju po cipele,pa puta koliko one traju po propisu izacice ih jeftinije da nam godisnje daju po dva tri para cipela a da ukinu troskove pesackog kilometra,a znamo da nasi uvek gledaju da prodju jeftinije,i zvao sam ps kod njih kazu da nemaju nikakvu informaciju o dozvoljenim minusima i da za sada kod njih ostaje po starom u vezi ovoga do kraja juna,tako da cu jos da ostanem kod njih,jer ovo sa bankama nije nista sigurno,jeste da je ps malo zastarela ali ako zadrzi minus po starom u odnosu na banke,eto mnogih ponovo kod ps.

Ma pazite mi i jesmo stub vojske . Sve sto se vredno i pametno uradi , urade podoficiri. A naravno kajmak uzimaju foteljasi. Ja sam vec rekao mom sefu ako nam to urade da neracuna da cu da mu dolazim na posao. Nema para za prevoz ja neidem i onako nas zavlace za pesacki kilometar jos od seprembra 07. E bre ljudi u 21 veku oni ne mogu da obezbede vozilo za prevoz ljudi na posao za 7 km nego nam satro placaju pesacki kilometar stim da na posao dolazimo kao i onaj u GS do 07.00.

Da stub vojske, kad treba da se sredjuje krug kasarne ...itd.....!
I ovako smo platu dobijali 5 ili 6 u mesecu a markicu treba kupiti 31.Svercovanje u gsp.

Back