kurjak41
Početnik
- Poruka
- 31
@posetilac
Ja sam ozenjen i imam dvoje dece i UTS mi je oko 12000. Odakle tebi 13000?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@posetilac

prica se da od 01.01.2008 nema vise dnevnica za dezurstvo nego da cemo dobijati 17% na osnovnu platu!da li neko zna nesto o tome?!
Onda i ja dobijam tih 1500 dinara uz to jer sam i ja iz Beograda. Ali vidis to nisam znao...Mada ja sam pre redovno dobijao naknadu za prevoz, a od kad sam poceo da dobijam UTS tih 1400 (tada u to vreme) dinara vise nisam dobijao !
U pravu si...sad sam izracunao....bod x 700 bodova = 11732 din plus 1500 je tacno onoliko koliko dobijam![]()
Hajde da ja u prvom postu da pokusam da nekog obradujem...o cemu se radi? Imam neka saznanja da se od januara "ukida",ne bukvalno,UTS,vec ce se voditi pod nekim drugim imenom i iznosice fiksno 20.000 dinara za sve.Znaci ne vezano da li si ozenjen,sa decom,samac,...svima ista cifra??! Ako neko ima sigurnu informaciju neka napise.Pozdrav.

posetioce,jesi li se raspitao za dnevnice za dezurstva?!
Narode vi i dalje verujete u deda mraza?![]()

Zna li ko hoce li se ove pogodnosti sto se tice stanova i UTS-a primenjivati i za penzionere koji su bez stanova kao i do sada, ili ce nas iskljuciti iz toga radi povecanja standarda AVL?