stanje stvari

hmm...moze biti i trougao, a moze biti i da on voli nju onakvu kakva je bila kad su poceli da se zabavljaju, da se sad promenila...

pa de si ti Žabice Žabice :D :heart:, 'oćeš ti meni biti u životu biti ljubavnica da mi ne dosadiš ko žena :D :*

- - - - - - - - - -

Ne znam da li se vi kapirate, ali sto se mene tice, sto sam duze na ljisu sve manje razumem o cemu pisete:think:

e tako treba

pa mi nikada postati svjesni da se mi muškarci i žene razlikujemo, to shvatamo samo kada nam odgovara to ... ja nisam izmislio to da su muškarci koji se jebu sa svima su muškarčine, a žene ***** ... to je tako, da li je ispravno, ne znam, ali tako je ... dakle kada moju ženu potuca drugi nju je osramotio pred drugima ako se prokaže, mene takođe, on je ispao ***** i opet ću ja za njegovu ženu biti jadnik, a on iako je za nju ispao smeće kojeg će možda napustiti je ispao muškarčina ... to je realnost

postoje dakle dvije vrste prevara emotivna i fizička, muškarac ne oprašta drugu, žena prvu ..
Pa smislili ste vi muškarci jer vam tako odgovara, moglo vam se. Snaga klade valja naročito u pećinskom dobu.
I žene žele druge, mogu da požele čisto fizički, vernost je čin odluke.
Animal mogu svi da raspojasaju i da ga pravdaju i muškarci i žene.
A to osramotila je ona mene a nisam ja nju, kao što rekoh naučen nametnut obrazac ponašanja i podela uloga.
Okači mački o rep ako čovek samo nema odanost u sebi.Uvek će naći način da izvrda ovako ili onako
Znači odluka koja suštinski ima veze samo sa ljubavlju: Biram da se ne tucam sa drugim radi tucanja jer tebe volim i želim da ti bude odana.
Odluka neću jer ću biti osudjena kao amoralna inače bih je formalna vernost, nametnuta.
Okov nevidjljiv ti je čini vernom, ne ona sama.

Poslednja izmena:
Pa smislili ste vi muškarci jer vam tako odgovara, moglo vam se. Snaga klade valja naročito u pećinskom dobu.
I žene žele druge, mogu da požele čisto fizički, vernost je čin odluke.
Animal mogu svi da raspojasaju i da ga pravdaju i muškarci i žene.
A to osramotila je ona mene a nisam ja nju, kao što rekoh naučen nametnut obrazac ponašanja i podela uloga.
Okači mački o rep ako čovek samo nema odanost u sebi.Uvek će naći način da izvrda ovako ili onako
Biram da se ne tucam sa drugim radi tucanja jer tebe volim i želim da ti bude odana.

vi ste prihvatile i kojoj god je stalo do dostojanstva neće se hvaliti da ju je istucalo :D petnaest muškaraca u roku petanest dana, i to ne samo da vas drugi ne bi gledali ko jadnicu nego bi se tako i osjećale, dok mi đetići puni ponosa :zplez: sve je to neko ustrojstvo, šta ja znam **** to ...
I ja tebe gotivim i biću ti odan, ako ti toliko znači :heart:

- - - - - - - - - -

Kako ti da razumijes kad ne razumije ni onaj sto je napisao ?

Sarvase irvase hahahhaha

- - - - - - - - - -

ma dosadila bih ti svakako...svi dosade :lol:

:heart:

neću da varam, evo ova :P neće da me razumije, žao mi je ostani kući ili u manastir idi, ja ne varam

Imao je Dusko puno toga pametnog:
" Da li bi ljudi mogli biti bolji? Mogli bi ali niko
nece prvi da pocne. Svi imaju losa iskustva
.":lol:
"Ko ume da voli, ne bi trebalo nista drugo da radi."
"Kad znamo, svi znamo isto, a kad ne znamo, svako
ne zna drugacije
.":hahaha:
" Ako ne mozete da nadjete izlaz iz ove situacije,
promenite situaciju

" Izgleda glupo svako ko je pametan kad ne treba."
"Niko toliko ne brine o sebi kao oni koji nikom
drugom nisu potrebni
" Ako mozete nemojte voleti one koji vas ne vole.
Ako to ne mozete, volite ih samo malo. Ako ni to ne mozete,
volite ih mnogo ali kratko
" Oni koji primaju uvek mogu vise nego oni koji daju.":rotf:
" Zenama je potreban samo mali znak, nagovestaj,
jedan mig, nevidljiv detalj, sitan povod, a zatim sve
rade same; vole, pate, nadaju se, mastaju i placu
"
Ko moze, ne mora da placa. Ko placa, moze i
da ne moze.
:lol:
" Kad zena voli muza to ne mora da znaci da on
nju ne voli
" Sta li oni rade kad su nama dozvolili da radimo
sve ovo sto radimo.":lol:
I najjaca:
"
Nemojte nikoga toliko voleti da vas on zbog toga
ne voli

Pročitao sam nedavno jedan aforizam (Duško Radović, ako se ne varam) koji opisuje trostruku tragičnost , kaže : ''Neko je danas prevario onu koju voli sa onom s kojom živi'' :heart:

U prevodu-previo sebe :sad2::lol:
Fin citat,mada nismo pdf književnost, ali vidim živo ste raspravljali.
Svako je shvatio nešto drugačije, a Radović je u suštini pisao uvek jednostavne životne istine,na onaj njegov specifčno duhovit način.

Pročitao sam nedavno jedan aforizam (Duško Radović, ako se ne varam) koji opisuje trostruku tragičnost , kaže : ''Neko je danas prevario onu koju voli sa onom s kojom živi'' :heart:

tragedije, horori, komedije i ostali zanrovi su samo i jedino rezultat nasih izbora...
konkretno, u ovom slucaju, nema tragedije, ima samo trivijalne jeftine svakodnevne pojave.

Duskovi aforizmi i zrnca mudrosti su veoma cesto jako dobri. Ali posto ne postoji 100% pa ni kod Duska, znao je da zabrlja, bas onako da zas@re.

Ovaj da je neko prevario onu koju voli sa onom sa kojom zivi je tipican balkanski mentalni sklop "prikljesti mi prst u vrata da ima sta da me boli". Tu mu oprastam jer je, iako patetican do titi mnoge pogodio u zivac. Stavise, mislim da je vise pogodio zene (i to bas "onu koju voli") nego muskarce.

Imao je on i onu "tucite decu kad pocnu da lice na vas" kojom je zamalo izgubio svo moje postovanje.

Back