lapsi
Iskusan
- Poruka
- 5.987
Pomiriti smo se na pp. Idemo dalje.Ne nerviraj se.
Šta je s tobom? Slabo se sepuris ovih dana!
Jesi li stabilan?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomiriti smo se na pp. Idemo dalje.Ne nerviraj se.
Ocenite vašu psihu
1) stabilna
2) relativno stabilna
3) nestabilna
I obrazložite zašto tako mislite
Pomiriti smo se na pp. Idemo dalje.
Šta je s tobom? Slabo se sepuris ovih dana!
Jesi li stabilan?![]()
Realno prestabilna samo nisam od celika, pa se povremeno stresnem zbog nekog i neceg,ali opet strpljenje i razum da se dovedem u normalu,nervira me najvise sto su ljudi iskomplexirani i na svakom moraju da se lece pustanjem muda i u neobaveznom caskanju
Nazvao me popodne lik iz skladišta, izgleda je dobio po nosu od šefova, počeo se ispričavati, a ima govornu manu i toliko je počeo zamuckivati, da mi je došlo žao.
Dešava se.Puno posla i stresa.Nazvao me popodne lik iz skladišta, izgleda je dobio po nosu od šefova, počeo se ispričavati, a ima govornu manu i toliko je počeo zamuckivati, da mi je došlo žao.
Dobili su danas sočnu recenziju na google ratings.Dešava se.Puno posla i stresa.
Ni ja nista ne pamtim ali mislim da to nema veze sa psihom, samo puno mastam i zaboravim druge stvari.Ne radim to namerno, dijagnoza je takva.
Obično zapisujem važne datume, rokove, događaje,...setim se ja kasnije šta i kako je bilo, ali to kratkoročno, od "jutra do sutra" ne pamtim.![]()
Stabilna ,mislim da se nikad nisam bolje osjecao u zivotu nego sad.Ocenite vašu psihu
1) stabilna
2) relativno stabilna
3) nestabilna
Drugim riječima - žena sluša, a i kada nešto zazvoca, ti ne čuješ.Stabilna ,mislim da se nikad nisam bolje osjecao u zivotu nego sad.
Ocenite vašu psihu
1) stabilna
2) relativno stabilna
3) nestabilna
Ne nikad ne cujem sta zena prica ,samo pocetak ,traje mi prica predugo i iskljucim se.Drugim riječima - žena sluša, a i kada nešto zazvoca, ti ne čuješ.
Volio bih da mogu isto tako.
![]()
Jugo uvijek sam mislio da si ti miran i povučen ko i ja,i da te ne može ništa izbacit iz tračnica.Dobili su danas sočnu recenziju na google ratings.
Nakon što sam se ohladio, obrisao.
I nije stres i posao, već ono balkansko - lako ćemo.
Pa kad ga je nadređena najvjetojatnije sažvakala, zvao je dvaput da se ispričava.
Stavila me u CC kad mu je slala mail.
Selektivna prema mnogim pojavama.Ocenite vašu psihu
A što ti ide skala nestabilnosti samo do 3, those are rookie numbers.Ocenite vašu psihu
1) stabilna
2) relativno stabilna
3) nestabilna
Ne radim to namerno, dijagnoza je takva.
Obično zapisujem važne datume, rokove, događaje,...setim se ja kasnije šta i kako je bilo, ali to kratkoročno, od "jutra do sutra" ne pamtim.![]()
A ja mislio jedini sam.Sretnem ja bivšeg,...to jest on mene. Čovek mi poznat, stao da sa mnom popriča. Pita me kako sam, da idemo na piće,...počinje da me bude blam, on skontao da ga se ja uopšte ne sećam. Počeo da se smeje,...ja se mislim, brate to nije smešno uopšte.![]()
A ja mislio jedini sam.
Iz mire sto đavola vire!Jugo uvijek sam mislio da si ti miran i povučen ko i ja,i da te ne može ništa izbacit iz tračnica.![]()
Lepo lepoA što ti ide skala nestabilnosti samo do 3, those are rookie numbers.
Stanje moje psihe:
![]()
![]()
Face ne zaboravljam ali imena veze nemamSretnem ja bivšeg,...to jest on mene. Čovek mi poznat, stao da sa mnom popriča. Pita me kako sam, da idemo na piće,...počinje da me bude blam, on skontao da ga se ja uopšte ne sećam. Počeo da se smeje,...ja se mislim, brate to nije smešno uopšte.![]()
Pa i nisi neki optimista sudeći po tvojim postovima,samo mračiš i depresiraš ,tvoja čaša je uvek polu prazna.Stabilna. Tvrdokozac sam. Mogu stoicki da podnesem neprijatnisti. Nisam plasljiva. Borbena sam, po potrebi. Realno gledam na život, u smislu ,,život je maskembal,,!
Optimista sam.