Stanje psihe

Ocenite vašu psihu

1) stabilna

2) relativno stabilna

3) nestabilna

I obrazložite zašto tako mislite

Relativno stabilna. Uglavnom stabilna. Zašto nije u potpunosti stabilna?

S vremena na vreme se vraćam u prošlost i onda mi se čini da sam neke stvari mogla da uradim, ali nisam.

I dosta zaboravljam i imam neke zdravstvene probleme..

I nisam 100 posto zadovoljna svojim životom, mada se trudim da to osećanje potiskujem. Neke stvari ne mogu da se ostvare.

Treba uživati u sitnicama i ja uživam, jer one čine život.

Dobili su danas sočnu recenziju na google ratings.
Nakon što sam se ohladio, obrisao.

:mrgreen:

I nije stres i posao, već ono balkansko - lako ćemo.
Pa kad ga je nadređena najvjetojatnije sažvakala, zvao je dvaput da se ispričava.
Stavila me u CC kad mu je slala mail.
Jugo uvijek sam mislio da si ti miran i povučen ko i ja,i da te ne može ništa izbacit iz tračnica. :mrgreen:

1749683822367.png

nesto me seca sa punog meseca

Ne radim to namerno, dijagnoza je takva.
Obično zapisujem važne datume, rokove, događaje,...setim se ja kasnije šta i kako je bilo, ali to kratkoročno, od "jutra do sutra" ne pamtim. :roll:
Sretnem ja bivšeg,...to jest on mene. Čovek mi poznat, stao da sa mnom popriča. Pita me kako sam, da idemo na piće,...počinje da me bude blam, on skontao da ga se ja uopšte ne sećam. Počeo da se smeje,...ja se mislim, brate to nije smešno uopšte. :roll:
A ja mislio jedini sam.

Pre par dana umalo da pitam čoveka kako žena, deca, al' obojica u žurbi pa nisam. Svrati tog dana jedan prijatelj do mene i sasvim slučajno se kroz razgovor dotaknemo baš tog lika i usput i činjenice da mu je žena umrla pre par godina, što sam ja inače znao.

:fdlan:

Back