Edmund
Iskusan
- Poruka
- 5.969
Ocenite vašu psihu
1) stabilna
2) relativno stabilna
3) nestabilna
I obrazložite zašto tako mislite
1) stabilna
2) relativno stabilna
3) nestabilna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam za tebeZahebano stabilna.
Kada zacrtam - ne odustajem!
Kada saberem dva i dva, nema šanse da ponovo sabiram.
Hmnema psisu...
jer je Psiha bila toliko mnogo najlepša da se i bog ljubavi zaljubio u nju kad ju je video.
Sviđa mi se kako razmišljaš(znaci sve zbog sexa)
Cime bi se (bog) Eros zabavio. Jel tako? Tako je.Sviđa mi se kako razmišljaš
Stabilna. Tvrdokozac sam. Mogu stoicki da podnesem neprijatnisti. Nisam plasljiva. Borbena sam, po potrebi. Realno gledam na život, u smislu ,,život je maskembal,,!Ocenite vašu psihu
1) stabilna
2) relativno stabilna
3) nestabilna
Stabilna. Tvrdokozac sam. Mogu stoicki da podnesem neprijatnisti. Nisam plasljiva. Borbena sam, po potrebi. Realno gledam na život, u smislu ,,život je maskembal,,!
Optimista sam.
Iz ove slike viri tvoj sarkazam i podcjenjivanje. Tome je doprinjeo Simo, Crna ruka i još par njih...nazovimo poznanika s drugog mjesta.
Stabilna,stojim iza svojih odluka i retko se desi da "iskocim iz šina"Ocenite vašu psihu
1) stabilna
2) relativno stabilna
3) nestabilna
Jasno.Stabilna,stojim iza svojih odluka i retko se desi da "iskocim iz šina"![]()
Realno prestabilna samo nisam od celika, pa se povremeno stresnem zbog nekog i neceg,ali opet strpljenje i razum da se dovedem u normalu,nervira me najvise sto su ljudi iskomplexirani i na svakom moraju da se lece pustanjem muda i u neobaveznom caskanju
Aman bre šalim seIz ove slike viri tvoj sarkazam i podcjenjivanje. Tome je doprinjeo Simo, Crna ruka i još par njih...nazovimo poznanika s drugog mjesta.
Moglo bi to podcjenjivanje mene da ti se osveti. Ja se na forumu opusteno zezam i to je samo dio mene, a znam i sjesti za vrat i nogama stezati sve dok ti jezicina ne ispadne izvan usne duplje i presuši, pa ti sada psihoanaliziraj.
Tako već može.Aman bre šalim se
Lapsi??
Ne nerviraj se.Iz ove slike viri tvoj sarkazam i podcjenjivanje. Tome je doprinjeo Simo, Crna ruka i još par njih...nazovimo poznanika s drugog mjesta.
Moglo bi to podcjenjivanje mene da ti se osveti. Ja se na forumu opusteno zezam i to je samo dio mene, a znam i sjesti za vrat i nogama stezati sve dok ti jezicina ne ispadne izvan usne duplje i presuši, pa ti sada psihoanaliziraj.