glavapunaendorfina
Primećen član
- Poruka
- 516
Jeste li nekad imali stanje (ili osjecaj) da vas nije briga ocete li neko da vas ubije recimo, i oce li svi drugovi da vas zamrze bez ikakvog opravdanog razloga, i ocete li izgubiti ljepotu, i ocete li brzo postati stari a da niste dobro proveli mladost, i ocete li u zivotu nailaziti samo na prepreke, i ocete li poludjeti? (A da pri tom niste bili drogirani ili radili meditacije.)
Ja jesam. I doslo mi je odjednom dok sam nesto razmisljao o vremenu. (Konkretno: da li je vrijeme spirala ili linija.) Trajalo je oko 12 sati ja mislim. Znam da sam tad kad mi je doslo to stanje uma mnogo vise volio ljude koje inace volim, i da su mi se privlacne zene cinile mnogo vise privlacnijim. Sjecam se da sam pozeljeo da jednoj dragoj djevojci poklonim zuti cvijet.
Kako dolazi do takvog stanja potpunog neopterecenja?
Zna li neko neku knjigu o tome.
Ja jesam. I doslo mi je odjednom dok sam nesto razmisljao o vremenu. (Konkretno: da li je vrijeme spirala ili linija.) Trajalo je oko 12 sati ja mislim. Znam da sam tad kad mi je doslo to stanje uma mnogo vise volio ljude koje inace volim, i da su mi se privlacne zene cinile mnogo vise privlacnijim. Sjecam se da sam pozeljeo da jednoj dragoj djevojci poklonim zuti cvijet.
Kako dolazi do takvog stanja potpunog neopterecenja?
Zna li neko neku knjigu o tome.
Poslednja izmena: