STANIVUKOVIĆ javno objavio sve račune koje plaća Grad Banjaluka

Nadji ti meni Poštenog i dovedi na Trg Republike u Beogradu, a ja ću da pozovem RTS, N1, Pink, Happy, B92 i TV Jagodina da ga poljubim u golo dupe.

Za Poštenog nije sramota
Svi ljube nepoštene u dupe znaju oni zašto
a ja ću eto kontra...
Takvih ima dosta ali ne mogu da dodu u poziciju ..filter supalj .. Ne obavlja svoju funkciju .. ..
 
Koji ti je sledeći nick?
Nema te pa onda navališ ko mutav na telefon
Kako se "na pošteno" uvaljuje u opštinu?
Nik uvek isti...Vestinma .. jedino merodavno .. Protiv cega se borite .. potrosili ste 70g uzalut .a rezultat 0 ..Pustite malog 2g da vidimo ima li sta od ove price ili ne ..Uradio je vec par stvari .. Čemu zurba drugovi ..
 
Otkud znas da sam pio pivo mozda sam pio spricer ***** te takvog pametnog.Toliki kapital svabo ne moze da stekne za dve generacije sto su Stanivukovici stekli za par godina.
Pa vidim ja forsa ih N1, Slobodarska Europa...
Otkazujem RTS, N1, Pink, Happy i TV Jagodina.
Nek ga tata ljubi u dupe lopovsko.
Sve ga naučili do detalja...
Ako ovi krenu ovamo a ti ćeš onamo...
 
Kada bi obiĉan gradjanin podneo prijave za nabavku respiratora i pelena...pojeo bi ga mrak na putu za prvo ročište

Medjutim kad to podnosi neko ko je dobrodošao za N1, BBC (za Balkan), Slobodna Evropa...onda tu smrdi debelo

Igi izvoli kožni mikrofon...
Nikad te nema kad se sere demokratski
BL je lep grad u kom bi mogao da se vratim ako bude uslova za normalan zivot . Zato ne muti iz svoje nenormalnosti jer ti ne znaš sta je to normalno i pusti decka da radi ..Pitanje je samo da li postoji volja za tsko nesto .. Energiju ima to se vidi za ostalo nam je potrebno vreme..
 
Pa vidim ja forsa ih N1, Slobodarska Europa...
Otkazujem RTS, N1, Pink, Happy i TV Jagodina.
Nek ga tata ljubi u dupe lopivsko.
Sve ga naučili do detalja...
Ako ovi krenu ovamo a ti ćeš onamo...
Neka krade lopova ce biti uvek ali njega su doveli srpski neprijatelji da rusi Republiku Srpsku za koju su mnogi izginuli,ostali bogalji,sirocad,beskucnici bez igde nicega.I ovaj balonja sto vodi Srbiju i klice ZIvela Srbija dobroga srbima nece doneti.
 
Moraš da shvatiš & prihvatiš satanističku somboliku Krstarice...

Kada se odredjeni nickovi pojave da reklamitaju "najnoviji proizvod" onda mi dugogodišnji pišači uz vetar treba da znamo kako da se bolje okrenemo.

Čim Igi hvali...to ti je ne pitaj...proizvod...


Popisam mu se na proizvod.:D
 
Moraš da shvatiš & prihvatiš satanističku somboliku Krstarice...

Kada se odredjeni nickovi pojave da reklamitaju "najnoviji proizvod" onda mi dugogodišnji pišači uz vetar treba da znamo kako da se bolje okrenemo.

Čim Igi hvali...to ti je ne pitaj...proizvod...


Vidim kako ste vi to radili do sada sve bolji od boljeg.. Ja podržavam dok god ide u tom smeru a prvi cu da kritikujem kad vidim da skrece..
 
Popisam mu se na proizvod.:D
Licno-Misljenje.jpg
 
И таква уштиркана старлетица вас је разгузио начисто својим деловањем на месту Градоначелника.

Ништа друго ниси могла да му смислиш у свом русобуљаштву, да је једино што можеш да му замериш то шт оје уштиркана старлетица.

то је довољно и говори о његовј улози
 
Drasko qarra Nazadnjake - pazi, objavio javno sve racune koje placa grad. A kod nas SVI TROSKOVI DRZAVNA TAJNA!

Kol'ko Baba Sera ima platu? DRZAVNA TAJNA!
A kol'ko Baba Sera uopste imamo? DRZAVNA TAJNA!
A kol'ko vel'ka nuzda? DRZAVNA TAJ... 10 din.
E to je problem kod našeg naroda...
Genetska greška takoreći

Sve poslove koje misli da on/ona može da radi automatski degradira dok mašta o nekim filmskim ulogama visokih funkcija....

To su lenji ljudi
 
Jel objavio kako on dolazi do para?
Zapelo, jel?

Ovo je klasicna greska ostrascenog (politicki opredeljenog, polarizovanog) coveka - znaci rezonovanje tipa "aha, a TI?!"

U redu, evo neka Drasko bude najveci lopov i probisvet u Republici Srpskoj, ili bar Banja Luci. Nemam nikakvog interesa da ga branim, niti ga poznajem, niti cak zivim u RS.

Ali ZASTO JE LOSE STO JE OBJAVIO RACUNE KOJE PLACA GRAD BANJA LUKA?

Sta je tu tajna? Pa nije objavio vojne tajne, nije odao obavestajce, nije prodao drzavno dobro. Covek je samo JAVNO OBJAVIO RACUNE koje placa grad novcem svojih gradjana.

Znaci sta je lose u tvom postu? Cak i da je Drasko (ili bilo ko, zapravo) najgori od najgoreg, ako uradi nesto sto je DOBRO, to sto je uradio JE DOBRO - cak i da se Drasku to ne pripise, TO STO JE URADIO JE DOBRO. Dobro u smislu da tako i treba i da narod Banja Luke od toga moze imati samo korist - da shvati gde se grad pljacka, ili da prosto uvidi troskove svog grada, koje ON (narod) PLACA, i gde zapravo Drasko i nije u prvom planu vec TO STO JE URADIO a sto je trebalo UVEK I DA BUDE URADJENO od strane bilo koje vlasti.

Znaci ako neko uradi nesto sto TREBA TAKO DA SE URADI to mora biti podrzano cak i da je on najgori od najgorih. Ne zbog njega, vec zbog naroda zbog koga to i jeste DOBRO DA SE URADI TAKO.

Pokusavam da objasnim opsti princip da se ne vezem za ovaj konkretan slucaj pa sam mozda iskomplikovao, ali razumece to hoce.
 

Back
Top