Stani, nemoj to da radis, ne prija mi to

Da li vam je neko rekao to ili ste rekli to nekom i da li je to promenilo vas odnos?

• Da, rekao/la sam, nas odnos je ostao nepromenjen

• Da, rekli su mi, nas odnos je ostao nepromenjen

• Da, rekao/la sam, promenilo je nacin na koji gledamo jedno drugo

• Da, rekli su mi, promenilo je nacin na koji gledamo jedno drugo

• Ne, nije mi se to desavalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja uglavnom drljam ove sto ne prigovaraju,veoma sofisticirane,a cesto smo nasminkani,tako da niko ne obraca paznju.Mada,desavalo se da mi podsvest registruje neke bolne krike,ali jutrom utvrdimo da je ispod nje ostao daljinski ili kljucevi od kola.Ja bih zabranio ovim drogerantima da polno opste..samo ovaj lep svet i gejevi,naravno.:)

Zamislite situaciju sa nekom osobom sa kojom ste u vezi, i sad vi u krevetu, strasti rade svoje, vi, ili ta druga osoba bi da proba nesto novo, vi ili ona se malo vise uzbudite i drugoj strani se to ne svidja i kaze da joj to ne prija, da prestanete i taj postupak vam potpuno, tj. drugoj strani ubije seksualnu zelju.

Znaci, probali ste nesto novo, ili ne mora da bude nesto novo, zaneli ste se malo, ili druga strana, i onda druga strana kaze "ne, ne prija mi to, nemoj to da radis, stani" i vi ili on/a stanete, njoj / njemu se to nije svidelo i nista od seksa.

Da li ste nekada presli granice koje vam je zacrtala druga osoba u krevetu i umesto da raspalite stvar, vi ste je ugasili, ili se sa vama neko presao granice?
Kako ste se osecali kada je druga strana presla neke vase granice i stala kada ste rekli da vam to ne prija? Da li ste tu osobu gledali drugim ocima, tipa, "on/a je nastran/a, navalentna, ne gleda moje potrebe" ili sta vec?
Da li vam je neko rekao da mu / joj ne prija to sto radite i da treba da prestanete? Kako ste se osecali, da li vam je bio zao jer ste presli te granice, da li ste se "ustezali" posle i osecali "cudno" posle svega toga?

Kako ste resili taj problem, sam od sebe pustili, ili seli i poprilcali zasto to nekom prija ili ne prija?
Ko cesce prelazi granice, muskarci ili zene?

presla sam granice. e ali nije mu ubilo zelju nego ubio on mene od kurrca;)

Back