Stani, nemoj to da radis, ne prija mi to

Da li vam je neko rekao to ili ste rekli to nekom i da li je to promenilo vas odnos?

• Da, rekao/la sam, nas odnos je ostao nepromenjen

• Da, rekli su mi, nas odnos je ostao nepromenjen

• Da, rekao/la sam, promenilo je nacin na koji gledamo jedno drugo

• Da, rekli su mi, promenilo je nacin na koji gledamo jedno drugo

• Ne, nije mi se to desavalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Zamislite situaciju sa nekom osobom sa kojom ste u vezi, i sad vi u krevetu, strasti rade svoje, vi, ili ta druga osoba bi da proba nesto novo, vi ili ona se malo vise uzbudite i drugoj strani se to ne svidja i kaze da joj to ne prija, da prestanete i taj postupak vam potpuno, tj. drugoj strani ubije seksualnu zelju.

Znaci, probali ste nesto novo, ili ne mora da bude nesto novo, zaneli ste se malo, ili druga strana, i onda druga strana kaze "ne, ne prija mi to, nemoj to da radis, stani" i vi ili on/a stanete, njoj / njemu se to nije svidelo i nista od seksa.

Da li ste nekada presli granice koje vam je zacrtala druga osoba u krevetu i umesto da raspalite stvar, vi ste je ugasili, ili se sa vama neko presao granice?
Kako ste se osecali kada je druga strana presla neke vase granice i stala kada ste rekli da vam to ne prija? Da li ste tu osobu gledali drugim ocima, tipa, "on/a je nastran/a, navalentna, ne gleda moje potrebe" ili sta vec?
Da li vam je neko rekao da mu / joj ne prija to sto radite i da treba da prestanete? Kako ste se osecali, da li vam je bio zao jer ste presli te granice, da li ste se "ustezali" posle i osecali "cudno" posle svega toga?

Kako ste resili taj problem, sam od sebe pustili, ili seli i poprilcali zasto to nekom prija ili ne prija?
Ko cesce prelazi granice, muskarci ili zene?

Poslednja izmena:
Ako je to odbijanje da mi recimo nece da mi popushi onda bi veoma uticalo na vezu. A ako je neka banalna stvar u pitanju, ne voli da je lupim po dupetu za vreme seksa. Bez toga mogu da zivim.

Desavalo se i za neke druge stvari. To nije znacilo da prestaje seks kao sto je navedeno u pitanju. Obicno posle pitam u cemu je problem. Mozda moze da se resi... Mozda nije problem da joj stvarno ne prija nego neki problem u glavi. Tipa sta ce misliti o meni.

Zamislite situaciju sa nekom osobom sa kojom ste u vezi, i sad vi u krevetu, strasti rade svoje, vi, ili ta druga osoba bi da proba nesto novo, vi ili ona se malo vise uzbudite i drugoj strani se to ne svidja i kaze da joj to ne prija, da prestanete i taj postupak vam potpuno, tj. drugoj strani ubije seksualnu zelju.

Znaci, probali ste nesto novo, ili ne mora da bude nesto novo, zaneli ste se malo, ili druga strana, i onda druga strana kaze "ne, ne prija mi to, nemoj to da radis, stani" i vi ili on/a stanete, njoj / njemu se to nije svidelo i nista od seksa.

Da li ste nekada presli granice koje vam je zacrtala druga osoba u krevetu i umesto da raspalite stvar, vi ste je ugasili, ili se sa vama neko presao granice?
Kako ste se osecali kada je druga strana presla neke vase granice i stala kada ste rekli da vam to ne prija? Da li ste tu osobu gledali drugim ocima, tipa, "on/a je nastran/a, navalentna, ne gleda moje potrebe" ili sta vec?
Da li vam je neko rekao da mu / joj ne prija to sto radite i da treba da prestanete? Kako ste se osecali, da li vam je bio zao jer ste presli te granice, da li ste se "ustezali" posle i osecali "cudno" posle svega toga?

Kako ste resili taj problem, sam od sebe pustili, ili seli i poprilcali zasto to nekom prija ili ne prija?
Ko cesce prelazi granice, muskarci ili zene?

To što nešto ne želi da uradi ne znači da će te gledati kao da si nastran, samo toj osobu možda zaista ne prija nešto.
A šta će biti, zavisi i od situacije, šta je bilo u pitanju, od osoba i koliko ti je stalo do te osobe, jer ako ti nije stalo, možeš odmah da je šutneš i nađeš nekog ko će hteti da uradi to...
Zar granice postoje?! :D:brus:

Лоло, редовно пратим ове твоје "голицљиве" теме и ухватио сам себе, да ни ја овоооооликооооо не размишљам о кеску!:lol:

Увек када сам имао проблем такве природе, решавао сам причом, ништа на силу.

Ми мушки смо УВЕК спремни на СВЕ, баш све, али оне су "нежнији пол" и тако треба са њима поступати.:cool:

Poslednja izmena:
Лоло, редовно пратим ове твоје "голицљиве" теме и ухватио сам себе, да ни ја овоооооликооооо не размишљам о кеску!:lol:

Увек када сам имао проблем такве природе, решавао сам причом, ништа на силу.

Ми мушки смо УВЕК спремни на СВЕ, баш све, али оне су "нежнији пол" и тако треба са њима поступати.:cool:

Nismo mi muski uvek spremni na sve.

Odakle ti to?

Recimo, ja ne volim oralni sex.

Niti da meni rade niti ja njima da radim.

Odmah im to jasno stavim do znanja.

I ne smatram da sam zato manje dobar ljubavnik ili ne daj Boze - nastran.

Блајби, не знаш шта пропушташ, веруј ми!:cool:
То нико не каже. Кекс није само кад се "спојите", већ и мажење, предигра и сл.
Секс јесте да се стално и изнова оплемењује, мења, да не западне у колотечину.

svoje partere sam uvek dobro poznavala u svakom smislu,otvoreno smo pricali o zeljama i fantazijama,tako da nije bilo mesta za tako neke situacije da se ja zblanem ili da mi nesto bude neprijatno,niti sam rekla tako nesto niti su mi rekli,uvek sam bila dobra u osluskivanju tela i potreba svog partnera.ali sve i da se desi nesto tako,nije smak sveta,ako imas zdravu sexualnost neces skociti iz kreveta i prekinuti sve..svasta.

svoje partere sam uvek dobro poznavala u svakom smislu,otvoreno smo pricali o zeljama i fantazijama,tako da nije bilo mesta za tako neke situacije da se ja zblanem ili da mi nesto bude neprijatno,niti sam rekla tako nesto niti su mi rekli,uvek sam bila dobra u osluskivanju tela i potreba svog partnera.ali sve i da se desi nesto tako,nije smak sveta,ako imas zdravu sexualnost neces skociti iz kreveta i prekinuti sve..svasta.

све си лепо објаснила, колегинице!:ok:

onda nisu jedno za drugo. jer ako ti se bas nesto svidja i zadovoljava te, a partneru smeta, ostaces nezadovoljen.....mada i za to ima resenja, nadjes nekog sa strane. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

pa ajd sad zamisli taj mentalni sklop,odmah sve prekida,sklupca se na svoju stranu kreveta i shebe celo vece..ja sa takvom osobom ne mogu sebe da zamislim

ja mogu tako da uradim.....:mrgreen:

- - - - - - - - - -

a i boli me uvo, sto da ne shebem celo vece, ako je on meni shebao jer je ogranicen. :evil: granice su tu da se pomeraju.

onda nisu jedno za drugo. jer ako ti se bas nesto svidja i zadovoljava te, a partneru smeta, ostaces nezadovoljen.....mada i za to ima resenja, nadjes nekog sa strane. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ja mogu tako da uradim.....:mrgreen:

- - - - - - - - - -

a i boli me uvo, sto da ne shebem celo vece, ako je on meni shebao jer je ogranicen. :evil: granice su tu da se pomeraju.

haahh uz glasno ridanje naravno:zcepanje:

Блајби, не знаш шта пропушташ, веруј ми!:cool:
То нико не каже. Кекс није само кад се "спојите", већ и мажење, предигра и сл.
Секс јесте да се стално и изнова оплемењује, мења, да не западне у колотечину.

Dragi Simo, ceo moj zivot su zacinjavale zene, kako legalne tako i nelegalne...

Mogao bih napisati i novu "1001 noc" o predigrama i svemu ostalom sto sam doziveo i proziveo u proslim decenijama.

Ali, postoji nesto sto mi nikada nije prijalo.

Zasto - ne znam i ne zelim da znam.

ne uz glasno ridanje, nego uz siqtanje i rezanje. :mrgreen: :zcepanje:

i onda vadis bic uz povik WHO IS YOUR DADDY NOW ? hhhaahaha

- - - - - - - - - -

Recimo, ja ne volim oralni sex.

Niti da meni rade niti ja njima da radim.

Odmah im to jasno stavim do znanja.

I ne smatram da sam zato manje dobar ljubavnik ili ne daj Boze - nastran.
nisi nastran ali da je raritet jeste

Back