Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jasna Matic prikazivala Srbiju u dobrom svetlu svud po svetu. Ja mislim da je najlepsi utisak ostavila u Kongu, kada su gladna deca, verovatno po prvi put u svom zivotu, videla svinju.
Roditelji ogorceni jer su deca gledala crtani sa erotskim sadrzajem. Ja ne znam sta je tu lose, kad su deca mogla da gledaju i utakmicu Srbije sa Meksikom...
Izgleda da je jedan od uslova za ulazak u EU i taj da nasa Vlada bude Vlada iz senke. Posto nisam video da su nesto konkretno uradili vec duze vreme...
Majka jednog od siledzija koji su maltretirali Aleksu Jankovica rekla je kako je policija utvrdila da kod njenog sina nema nikakvih odgovornosti sto se tice vrsnjackog nasilja. I u pravu je. Maltretiranjem cele skole, dokazao je da kod njega ne postoje elementi bilo kakve odgovornosti.
Oduvek mi se dopadao nacin razmisljanja komandanata Svemirskih marinaca iz Warhammera 40k. Pretpostavljam da su u tom razmisljanju inspiraciju nasli i nasi duhovni vodji iz devedesetih...