Mene zaista brinu pojedini komentari koje ovde pročitah.

To su deca od 3 do 6 godina. To su mala deca koja, uglavnom, još ne umeju ni svoje pertle da vežu, ni rajfešlus sami da zakopčaju... uglavnom, kažem.
A ovde poneki pišu:
Pre bih se mozda i zgrozio kad procitam ovakvu vest, ali vecina danasnje dece su debili, pa me ne cudi ponasanje stanara.
nesto mi se cini da je prije dreka i vriska nego umilni smijeh malih andjela
To su deca od 3 ( tri!!! ) do 6 ( šest!!! ) godina!!!
A o pojedinim stanarima tih solitera okolo tek ... Ne smeta im autobuska stanica sa druge strane, pijaca, škola je skoro pa prekoputa ( eeee, al' tu ne smeju, to su velika deca, umeju i da odgovore ako ih neko gadja paradajzom i jajima

), ne smeta im parking ispod, ulica i glavna i sporedna... smetaju im mala deca! Odakle im hrabrost, ebte, zamisli da sa 10. sprata spiči detence jajetom u oko

A mozak očigledno nemaju...

Duše još manje... osim u Idei kada daju šećer iz rezervi, pa u busu kada su ustanju da se pobiju za mesto, pa u apoteci kada prave frku što farmaceut ne zna koji je to "onaj lek za prEtisak u roze-zelenoj kutijici, onaj što ga pijem pre svakog jela"

I da se razumemo, ne smetaju mi stariji ljudi, naprotiv, pa i moji roditelji imaju oko 60 godina, već mi smetaju oni što su svesni da su u godinama i sve im oko njih miriše na ilovaču već, pa im krivo što će neko iza njih ostati da živi, što ne mogu sve pre sebe da sa'rane, pa da mirno odu

Takvi mi smetaju jer takvi jedino i mogu da gadjaju malu decu u dvorištu vrtića