Stanari gađaju jajima mališane iz vrtića jer im smeta dečiji smeh!

Интересантно је да деца "дремају" до 14.30 па онда вероватно буду изведени у двориште да се мало играју.
На жалост, кућни ред каже да од 15.00 до 17.00 треба да буде мир и тишина, ради одмора.
Основа грешке је локација и начин изградње обданишта.
Веома је лако санирати овај проблем постављањем једноставних звучних баријера.

Pre bih se mozda i zgrozio kad procitam ovakvu vest, ali vecina danasnje dece su debili, pa me ne cudi ponasanje stanara. Neko od tih stanara je dosao sa posla i zeli da se odmori, neko je star, bolestan i nema bas visok prag tolerancije, neko sprema ispite itd, a sa druge strane imamo gomilu dece koja ispustaju nearktikulisane zvuke (siguran sam da nije zvonki deciji smeh isprovocirao stanare da bacaju trulo povrce i jaja) verovatno zato jer su ih vaspitacice najurile napolje i ostavile prepustene sebi samima ne bi li ispijale kafe i cackale po fejsbuku, jos ako dodamo malo domaceg nevaspitanja (posto danas uglavnom deca radjaju decu pa nemaju bas cemu pametnom da ih nauce) eto zijana.

Пустите дечицу нек се играју и веселе, кад одрасту имаће довољно брига и проблема. Не дирајте им РАДОСТ.
П.С Јел неко гледао "Кефалицу" на тв Авали, кад онај мали на питање шта је љубомора одговара. Љу бм љумб љм бм... је.. :lol::mrgreen:

Glupo je napisano,, Stanari,, ! Prva pomisao kod onog ko cita je -Svi stanari iz solitera gadjaju decu jajima!!!!!!! To apsolutno ne moze biti tacno!! Stvarno je istina da ,,nekoliko stanara,, ili ,,pojedini stanari,, ili ,, bolesni stanari,, - to rade! Cinjenica je da nemaju sopstvenu decu, ili su odrasla, ili nemaju ni unucice, ili su i oni odrasli ili su ,,dusevni bolesnici,, .... Pa jednom recju - ima nas raznih , nismo svi napravljeni od istog stofa.....A decija graja, vika, cika, i ostalo moze samo da smeta onima koji imaju problem sami sa sobom !!!!!! Bolesnim !!! Njima se ne moze zameriti nista!!!

Mene zaista brinu pojedini komentari koje ovde pročitah. :confused:
To su deca od 3 do 6 godina. To su mala deca koja, uglavnom, još ne umeju ni svoje pertle da vežu, ni rajfešlus sami da zakopčaju... uglavnom, kažem.
A ovde poneki pišu:
Pre bih se mozda i zgrozio kad procitam ovakvu vest, ali vecina danasnje dece su debili, pa me ne cudi ponasanje stanara.

nesto mi se cini da je prije dreka i vriska nego umilni smijeh malih andjela
think.gif

To su deca od 3 ( tri!!! ) do 6 ( šest!!! ) godina!!!

A o pojedinim stanarima tih solitera okolo tek ... Ne smeta im autobuska stanica sa druge strane, pijaca, škola je skoro pa prekoputa ( eeee, al' tu ne smeju, to su velika deca, umeju i da odgovore ako ih neko gadja paradajzom i jajima :roll: ), ne smeta im parking ispod, ulica i glavna i sporedna... smetaju im mala deca! Odakle im hrabrost, ebte, zamisli da sa 10. sprata spiči detence jajetom u oko :eek: A mozak očigledno nemaju... :roll: Duše još manje... osim u Idei kada daju šećer iz rezervi, pa u busu kada su ustanju da se pobiju za mesto, pa u apoteci kada prave frku što farmaceut ne zna koji je to "onaj lek za prEtisak u roze-zelenoj kutijici, onaj što ga pijem pre svakog jela" :roll: I da se razumemo, ne smetaju mi stariji ljudi, naprotiv, pa i moji roditelji imaju oko 60 godina, već mi smetaju oni što su svesni da su u godinama i sve im oko njih miriše na ilovaču već, pa im krivo što će neko iza njih ostati da živi, što ne mogu sve pre sebe da sa'rane, pa da mirno odu :evil::evil::evil: Takvi mi smetaju jer takvi jedino i mogu da gadjaju malu decu u dvorištu vrtića :evil::evil::evil:

Alo bre ljudi, sta vi pisete?
Kakav kucni red, kakve pi... materine?
Babuskere gadjaju decu sa ko zna kog sprata i to ko zna cim, i mogu da ih povrede u svakom trenutku.
Ispred mog solitera je skolsko dvoriste, deca se igraju, galame, ali ta buka uopste nije strasna i ako je covek umoran, moze glatko da se odmori i zaspi kao beba.
Ovde je po sredi par baksuza, kojih ima u svakoj zgradi, kojima smeta i kad neko prdne na 500 m odatale.
To su pojedinci koje sve nervira, samozivci, koji svoju dosadu i ispraznost u zivotu nadoknadjuju konstantnim gundjanjem.

Poslednja izmena:
Alo bre ljudi, sta vi pisete?
Kakav kucni red, kakve pi... materine?
Babuskere gadjaju decu sa ko zna kog sprata i to ko zna cim, i mogu da ih povrede u svakom trenutku.
Ispred mog solitera je skolsko dvoriste, deca se igraju, galame, ali ta buka uopste nije strasna i ako je covek umoran, moze glatko da se odmori i zaspi kao beba.
Ovde je po sredi par baksuza, kojih ima u svakoj zgradi, kojima smeta i kad neko prdne na 500 m odatale.
To su pojedinci koje sve nervira, samozivci, koji svoju dosadu i ispraznost u zivotu nadoknadjuju konstantnim gundjanjem.

Mislim da se pre radi o nekom poremećenom pubertetliji nego o babuskerama.

Back