Turntablerocker
Početnik
- Poruka
- 2
da li i gde u novom sadu ima neka stamparija koja radi stampu na majcama,
ono, da im se donese file na disku i stampaju to?
hvala
hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima koliko hoces. U NS ima 200 stamparija.Turntablerocker:da li i gde u novom sadu ima neka stamparija koja radi stampu na majcama,
hvala
klaris m.:Ima koliko hoces. U NS ima 200 stamparija. ...pretežno na TelepuTurntablerocker:da li i gde u novom sadu ima neka stamparija koja radi stampu na majcama,
hvala
Medju boljima je danijel print ...na Grbavici 8)
+ Grafo marketingklaris m.:Ima koliko hoces. U NS ima 200 stamparija.Turntablerocker:da li i gde u novom sadu ima neka stamparija koja radi stampu na majcama,
hvala
Medju boljima je danijel print
Ja sam svojevremeno trazo da stampam maice i svi su uglavnom bili jako skupi ili nisu hteli da mi rade (pa dobro kolicinski trebalo mi je jedna maica (eventualno dve) cisto za moje potrebeTurntablerocker:da li i gde u novom sadu ima neka stamparija koja radi stampu na majcama,
hvala
Pa naravno da nisu hteli da ti štampaju 2 komada - ne isplati im se ni da ustaju!. . .:Ja sam svojevremeno trazo da stampam maice i svi su uglavnom bili jako skupi ili nisu hteli da mi rade (pa dobro kolicinski trebalo mi je jedna maica (eventualno dve) cisto za moje potrebeTurntablerocker:da li i gde u novom sadu ima neka stamparija koja radi stampu na majcama,
hvala). Bili su neki na spensu sto su radili ali su odavno zatvoreni.
Turntablerocker:da li i gde u novom sadu ima neka stamparija koja radi stampu na majcama,
hvala