stampanje na majicama?

Turntablerocker:
da li i gde u novom sadu ima neka stamparija koja radi stampu na majcama,
ono, da im se donese file na disku i stampaju to?
hvala
Ja sam svojevremeno trazo da stampam maice i svi su uglavnom bili jako skupi ili nisu hteli da mi rade (pa dobro kolicinski trebalo mi je jedna maica (eventualno dve) cisto za moje potrebe :lol: ). Bili su neki na spensu sto su radili ali su odavno zatvoreni.

. . .:
Turntablerocker:
hvala
Ja sam svojevremeno trazo da stampam maice i svi su uglavnom bili jako skupi ili nisu hteli da mi rade (pa dobro kolicinski trebalo mi je jedna maica (eventualno dve) cisto za moje potrebe :lol: ). Bili su neki na spensu sto su radili ali su odavno zatvoreni.
Pa naravno da nisu hteli da ti štampaju 2 komada - ne isplati im se ni da ustaju!

@Turntablerocker: Možda je povoljnija varijanta da odneseš u Foto FLASH (kod Futaje)!

E najbolja ti je pored futoske pijace (u pasazu) ulica je jevrejska sada neznam koji tacno br. Radnja se zove ortodox bruka rade,gde oces na majicu kapu kacket sorc itd...Rade po narudzbini najice duxeve itd... Cena je 250 dinara sa majicom i 2/3 reci na njoj...Znaci samo 250dinara das i majica posle podne gotova ja sam tu radio i ok su.

Turntablerocker:
hvala

Slushaj vamo: shtamparije otpishi jer je mnogo skupo da se radi jedna ili samo par majica. Ako ih pitash, samo tje te chudno pogledati. Ali imash kutjnu varijantu: imash da kupish inkjet papir za preslikache, pa shtampaj i peglaj. Jbg, netje ti izdrzhati xy pranja ali tjesh imati unikatnu majicu. Ako hotjesh, sachekaj par dana, ja sam svakako planirao da probam tu varijantu, pa tju ti javiti. Posle toga mozhesh da me mozhda negde preporuchish, jer dizajniram majice. Jedino josh da probam da ih odshtampam...

Back