I
Iwannabuyprinter
Gost
Kakve vrste stampaca postoje i koje su razlike. Hteo bih da kupim ali se ne razumem. Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moje iskustvo, ali ja ssam skroman momak, za obisnu kucnu upotrebu(malo slika na obisnom papitu ili foto, nesto omota za cd, tekst i klincima da stampaju Barbikine haljinice, odlican je i Leksmark, modeli odo oko 50/60 evrica.Ako je za profi ture, poslusaj kolegu ispred.Iwannabuyprinter:Kakve vrste stampaca postoje i koje su razlike. Hteo bih da kupim ali se ne razumem. Hvala.
Iwannabuyprinter:Kakve vrste stampaca postoje i koje su razlike. Hteo bih da kupim ali se ne razumem. Hvala.
Imam i ja VELIKI problem. Imam Canon stampac i nekada hoce da stampa a nekada nece. Kada nece racunar mi pokaze da stampac nije konektovan. Kada ga iskljucim pa ukljucim ponekad i proradi. U zadnje vreme bas cesto strajkuje. O cemu se radi?
Ne bih ti preporučio da kupiš multifunkcionalni uređaj ako ti nije neophodan skener. Tako su moji rođaci uzeli jedan HP za koji su kertridži preskupi (oko 2000 din je crni), jer proizvođači uređaje prodaju po nižim cenama a profit ostvaruju prodajući kertridže po visokim cenama. Jedini izlaz iz takve situacije je dopuna kertridža (oko 500 din za crnu boju), ali što se tiče Canon modela možeš imati problema da pronađeš firmu koja se bavi dopunjavanjem njihovih kertridža, kao što sam ja ranije imao problema za Canon PIXMA IP4000. Kod HP-ovih modela situacija je mnogo bolja jer su oni prisutniji i popularniji na našem tržištu. Ako ti nije neophodna štampa u boji onda ti predlažem da uzmeš Samsung laserski štampač.http://www.tehnomanija.rs/katalog/canon-multifunkcijski-uredjaji-pixma-mx-360--kertridz-pg-510.html
zelim pomoc jer ja ne znam nista oko toga,vredi ga kupiti za kucnu upotrebu?dali je isplativa investicija na malo duze staze mislim oko cene zamene tonera itd.,hvala vam na vremenu