"Stalno pita kad će na slobodu" Dečak ubica ubeđen da "uskoro izlazi" - postavlja zastrašujuća pitanja!

Kako bi ti rešio situaciju?
Ne znam, mislim da ovakav zlocin treba da bude otvoren za javnost ako dodje do sudjenja, svako muljanje, skrivanje, veze caleta sa vladajucom politickom strankom samo unosi sve vise nepoverenja u tzv.institucije a svi znamo da ovo nije prvi put da su one ozbiljno narusile poverenje gradjana u njih. Kad ovako bolje razmislim kompletna vlada sa predsednikom treba da podnese neopozivu ostavku znaci raspustanje ....

Ne znam, mislim da ovakav zlocin treba da bude otvoren za javnost ako dodje do sudjenja, svako muljanje, skrivanje, veze caleta sa vladajucom politickom strankom samo unosi sve vise nepoverenja u tzv.institucije a svi znamo da ovo nije prvi put da su one ozbiljno narusile poverenje gradjana u njih. Kad ovako bolje razmislim kompletna vlada sa predsednikom treba da podnese neopozivu ostavku znaci raspustanje ....
Naravno da ne znaš.
Niko ne zna.
Ko je pametan u ovoj situaciji?
Takođe, toliko nepoverenje i ogorčenost ne bih usmerila na brzopleto i radikalno rešavanje situacije.

Odgovornost je velika i na svima: od tebe, mene pa do predsednika.

Naravno da ne znaš.
Niko ne zna.
Ko je pametan u ovoj situaciji?
Takođe, toliko nepoverenje i ogorčenost ne bih usmerila na brzopleto i radikalno rešavanje situacije.

Odgovornost je velika i na svima: od tebe, mene pa do predsednika.
Pamet a pogotovo mudrost treba da bude u cilju sprecavanja da se ovako nesto ne ponovi nikad barem u skolama, govorim za nase podrucje.

Da li ostavke pa izbori ili odmah da inaugurisemo Djilasa,Boska,Cutu... i kompaniju?

A kako bi ti mene sprojecio kada bih ja dosao na monstruoznu ideju da ubijem bar 5 ljudi?
Mislis tako sto ce neko da razoruzava narod, pa nije narod kriv sto neki ludaci i psihopate ubijaju ljude nego bezbednosne strukture koje ne rade svoj posao kako treba i samoi mozemo videti brojne propuste, jel onaj sin bezbednjaka bio problematican jel imao oruzje pa zasto onda nesto nisu uradili povodom toga?

Bilo kakvi dodatna pravila i zakoni ne mogu se primenjina retroaktivno..U bilo kom slucaju kao i u ovom vazi samo onaj zakon koji je vazio u trenutku izvrsenja... Zakon je inace nesto sto je daleko od pravde, ali je zakon i osnovna stvar drzave je da ga stiti.... Sto rece jedan advokat....Kada je ubijen Ferdinand, dakle vladar, sa trudnom zenom, Gavrilu su hteli dozivotni zatvor, te je policija prikupila takve dokaze, da ne kazem namestila datum rodjenja...Medjutim sud nije verovao, trazio je da se ispita, te su u crkvenim spisima nasli tacan datum rodjenja....Ispalio je da mu fali 20 dana do punoletstva.... Sud je uzeo taj spis kao relevantan,.... Dakle, sud drzave ci je vladar ubijen odlucio je da sudi po zakonu, te nije mogao gavrilu da odredi dozivotnu, niti smrtnu kaznu...osudjen je na 20 godina... To je eto zakon....
Znam kakav je zakon. To sam studirala.
Medjutim, postoji mogucnost predloga o hitnom nacrtu izmena i dopuna zakona o maloletnicima ukoliko se proceni da se radi o opstem interesu.
I pitanje je koliko bi se na to gledalo kao na retroakrivno obzirom da presuda jos nije izrecena, niti je sudjenje pocelo. Drzava fakticki ima 30 dana (toliko ga mogu zadrzati pre nego sto mu dostave tuzbu) da to pitanje resi.
Samo razmisljam naglas, jer ako se nista ne ucini ovo dete ce izaci bez ikakvih sankcija.

Mislis tako sto ce neko da razoruzava narod, pa nije narod kriv sto neki ludaci i psihopate ubijaju ljude nego bezbednosne strukture koje ne rade svoj posao kako treba i samoi mozemo videti brojne propuste, jel onaj sin bezbednjaka bio problematican jel imao oruzje pa zasto onda nesto nisu uradili povodom toga?
Ne treba mi nikakvo oruzje da ubijem 5+ ljudi.Samo bolesna ideja u glavi.I ti bi poslije svakog ludaka kojeg ne mozes sprijeciti mjenjao Vladu i predsednika.
Nisam za Vucica ali ovde njegove krivice nema.Kriv je onaj ko je pustao velikog monstruma kada je bio priveden zbog udaranja policajca.To je izjavio mjestanin Dubone.Ne znam da li je istina.

Opasno je drustvo
drag.gif

Znam kakav je zakon. To sam studirala.
Medjutim, postoji mogucnost predloga o hitnom nacrtu izmena i dopuna zakona o maloletnicima ukoliko se proceni da se radi o opstem interesu.
I pitanje je koliko bi se na to gledalo kao na retroakrivno obzirom da presuda jos nije izrecena, niti je sudjenje pocelo. Drzava fakticki ima 30 dana (toliko ga mogu zadrzati pre nego sto mu dostave tuzbu) da to pitanje resi.
Samo razmisljam naglas, jer ako se nista ne ucini ovo dete ce izaci bez ikakvih sankcija.
Meni je davno jedna zena sudija rekla "pravda je u bunaru "

Nisam siguran da nema, kad konstatuje homicidnu ideaciju a dotični sa osam ubistava, dosta je smeštaj u instituciju za trajno pa da bude oduzet samo tako.

I kao da neko veruje da na takvog psihopatu može nečim da se utiče, hoće, popraviće se on, sledeći put će strogo da pazi da ga ne uhvate.
Sve što država radi mora biti u okviru zakona. Zasad je zakon takav da štiti počinioce krivičnih dela mlađe od 14 godina.

Ne treba mi nikakvo oruzje da ubijem 5+ ljudi.Samo bolesna ideja u glavi.I ti bi poslije svakog ludaka kojeg ne mozes sprijeciti mjenjao Vladu i predsednika.
Nisam za Vucica ali ovde njegove krivice nema.Kriv je onaj ko je pustao velikog monstruma kada je bio priveden zbog udaranja policajca.To je izjavio mjestanin Dubone.Ne znam da li je istina.
vucic se u sve mesa to cela Srbija zna.

Back