STALNA VEZA ili TEZGICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li imate stalnu vezu

• Da.volim stalne veze

glasova: 18 46,2%
  • Ne.ali zelim da je imam

glasova: 13 33,3%
  • Ne.volim da menjam cesto

glasova: 2 5,1%
  • Da/Ne.Ni sam/a ne znam sta hocu

glasova: 6 15,4%

• Ukupno glasova
    39
  • Anketa je zatvorena .
hm pa ja nisam imala ni jednu dugu vezu, najduza mi je bila 3 meseca i to sam ja otkacila jer sam se smorila a ne znam ne mogu bas ni da kazem da imam potrebu za menjanjem jednostavno ne gleda mi se ista faca a obicno volim da budem slobodna neko vreme posle veze... a tezgice su za pravo uzivanje jedino ako se jedan zesce zaljubi a drugi ne onda je zajebano :)

Jeste, imam stalnu vezu. U principu, sve sam ja kao, nešto, za te stalne veze, nikako za tezge (sviđa mi se termin), ali... Tokom vremena, stalna veza mi je postala simbol problema i opterećenja. Istina je da mi je sadašnja devojka kao ni jednna do sada, da sam je našao jednu u milion, ali materijal se zamorio, moji su se živci istanjili. Da sam sada sam, išao bih skoro sigurno samo na tezge. Jedini problem u tome bi bio što sam za to apsolutno netalentovan - tačnije, smotan.

Episkop:
Jeste, imam stalnu vezu. U principu, sve sam ja kao, nešto, za te stalne veze, nikako za tezge (sviđa mi se termin), ali... Tokom vremena, stalna veza mi je postala simbol problema i opterećenja. Istina je da mi je sadašnja devojka kao ni jednna do sada, da sam je našao jednu u milion, ali materijal se zamorio, moji su se živci istanjili. Da sam sada sam, išao bih skoro sigurno samo na tezge. [bold] Jedini problem u tome bi bio što sam za to apsolutno netalentovan - tačnije, smotan. [/bold]
xe xe xe :) :) :)

Volim stalne veze, volim cak i stalne kombinacije, znaci i moji ljubavnici su na duge staze. Sa mnom kad se neko upetlja u ovoj ili onoj varijanti tesko se ispetljava. Ni jedna moja znacajna ljubavna ili sexualna veza nikad nije zaista zavrsena, iza svake tacke stoji zarez.

Back