SumiTara
Ističe se
- Poruka
- 2.145
Glasala za prvu opciju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rastamann:Volim stalne veze. Volim da se ushushkam, da se opustim. Ne volim onaj period prilagodjavanja...
Ne vidim cemu iskljucivost, cemu uopste biranje izmedju jedne ili druge opcije...kučka:Da li imate stalnu vezu? Ili volite kombinacije na krace vreme.?Imate li potrebu da cesto menjate partnera?
Dina81:zelim stalnu vezu ali mi tezgarenje u poslednje vreme vise ide od rukenazalost...
Ja radim na tome da realizujem jednu vezu.Ukratko taj neko me vec duze vreme intrigira.Radimo zajedno.Za njega su oni stihovi.kučka:Da li imate stalnu vezu? Ili volite kombinacije na krace vreme.?Imate li potrebu da cesto menjate partnera?
xe xe xeEpiskop:Jeste, imam stalnu vezu. U principu, sve sam ja kao, nešto, za te stalne veze, nikako za tezge (sviđa mi se termin), ali... Tokom vremena, stalna veza mi je postala simbol problema i opterećenja. Istina je da mi je sadašnja devojka kao ni jednna do sada, da sam je našao jednu u milion, ali materijal se zamorio, moji su se živci istanjili. Da sam sada sam, išao bih skoro sigurno samo na tezge. [bold] Jedini problem u tome bi bio što sam za to apsolutno netalentovan - tačnije, smotan. [/bold]