Kako volim ovog coveka,i sve ljude sa srpskatribina.net foruma koji se predstavljaju kao 'navijaci'...KO me je to oterao sa severne tribine i KADA? I jos nesto,ako sam ja po tvojim recima
navodno bio deo neke tribine (sto implicira po logici vas virtuelnih idiota koji to tvrdite da nisam) KAKO mogu da budem oteran sa mesta gde nikada nisam ni bio?!?!
Sto se tice 'nepostojeceg bloka' na Novom Beogradu u kome zivim,navijacke grupe,Milorada Ulemeka Legije,...itd ...ono bas mi zvone jaja da li ce neki p.edercic da mi se podsmeva a drugi da misle da sam lud kad nesto napisem...al bas...
U to ime evo dve fotografije iz 'nepostojeceg bloka' u ulici Marsala Tolbuhina.Prva je grafit BBRS-a sa Mestrovicevim Beogradskim pobednikom,a na drugoj se nalazi soliter u istoj ulici gde je nekada bila improvizovana teretana na krovu.Znate vec onu pricu gde su Kristijan Golubovic i Milorad Ulemek Legija trenirali,pa je Kristijanu pao teg u bastu sa krova.E pa to je ta zgrada,a dole je pivnica gde smo se obicno skupljali pred utakmice:
PS Legija je pravio tegove sa cementom,zato smo ga u kraju zvali Cema.Inace nisam se ja druzio sa njim vec moj stariji burazer,a naravno da se svi u kraju poznajemo.Eto toliko zbog ovih ostalih,a za tebe me d.upe zabole.