Стаљин и Ворошилов се враћају у Донбас: Доњецк и Лугањск ће бити преименовани на Дан победе

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro, kao što rekoh, mene zabole za politički termin đenosajd. Eto, Bosanci ih imaju, koliko, 11?

To pominjem na konto nekakvih međunarodnih priznanja, jer kao što vidimo, priznaje se sve i svašta zavisno od političkih prilika u tom momentu, a kasnije niko i ne razmišlja o tome, baš kao ni o Srebrenici danas.

To pominjem na konto nekakvih međunarodnih priznanja, jer kao što vidimo, priznaje se sve i svašta zavisno od političkih prilika u tom momentu, a kasnije niko i ne razmišlja o tome, baš kao ni o Srebrenici danas.
Pa vidiš, i ti kmečiš o genocidu, a Hrvati pobili Srba u 4 godine manje nego vi Muslimane u 5 dana.

Pa vidiš, i ti kmečiš o genocidu, a Hrvati pobili Srba u 4 godine manje nego vi Muslimane u 5 dana.

Ma naravno, samo što ja mislim na onaj genocid iz NDH, dok su Hrvati samo srpskih civila u drugim sredinama (van Krajine) pobili više nego mi terorista u Srebrenici.

Koga si ti popisao, jadniče? Mogao bi malo da prekineš sa tim "mi", jer da ima "vas", ne bi se sada skrivao u nepostojećem bloku i smeo bi da odeš na tribinu gde si navodno nekada bio dok te nisu išutirali odatle. Uzgred, i ovaj "popis" se odnosi samo na podatke skupljene preko interneta, odnosno od strane onih koji sami objavljuju slike na Fejsbuku i ostalim društvenim mrežama. I takođe se odnosi samo na onu šabansku Srbsku akciju, ali si zaboravio da su svi koji su odavde otišli tamo desničari, a u toj cifri broj pripadnika SA je zanemarljiv.

:vzagrljaj:

Kako volim ovog coveka,i sve ljude sa srpskatribina.net foruma koji se predstavljaju kao 'navijaci'...KO me je to oterao sa severne tribine i KADA? I jos nesto,ako sam ja po tvojim recima navodno bio deo neke tribine (sto implicira po logici vas virtuelnih idiota koji to tvrdite da nisam) KAKO mogu da budem oteran sa mesta gde nikada nisam ni bio?!?!

Sto se tice 'nepostojeceg bloka' na Novom Beogradu u kome zivim,navijacke grupe,Milorada Ulemeka Legije,...itd ...ono bas mi zvone jaja da li ce neki p.edercic da mi se podsmeva a drugi da misle da sam lud kad nesto napisem...al bas...

U to ime evo dve fotografije iz 'nepostojeceg bloka' u ulici Marsala Tolbuhina.Prva je grafit BBRS-a sa Mestrovicevim Beogradskim pobednikom,a na drugoj se nalazi soliter u istoj ulici gde je nekada bila improvizovana teretana na krovu.Znate vec onu pricu gde su Kristijan Golubovic i Milorad Ulemek Legija trenirali,pa je Kristijanu pao teg u bastu sa krova.E pa to je ta zgrada,a dole je pivnica gde smo se obicno skupljali pred utakmice:

LWM96dQ.jpg

pWy64aE.jpg

PS Legija je pravio tegove sa cementom,zato smo ga u kraju zvali Cema.Inace nisam se ja druzio sa njim vec moj stariji burazer,a naravno da se svi u kraju poznajemo.Eto toliko da napisem zbog ovih koji citaju,a za tebe me d.upe zabole...

:vzagrljaj:

Kako volim ovog coveka,i sve ljude sa srpskatribina.net foruma koji se predstavljaju kao 'navijaci'...KO me je to oterao sa severne tribine i KADA? I jos nesto,ako sam ja po tvojim recima navodno bio deo neke tribine (sto implicira po logici vas virtuelnih idiota koji to tvrdite da nisam) KAKO mogu da budem oteran sa mesta gde nikada nisam ni bio?!?!

Sto se tice 'nepostojeceg bloka' na Novom Beogradu u kome zivim,navijacke grupe,Milorada Ulemeka Legije,...itd ...ono bas mi zvone jaja da li ce neki p.edercic da mi se podsmeva a drugi da misle da sam lud kad nesto napisem...al bas...

U to ime evo dve fotografije iz 'nepostojeceg bloka' u ulici Marsala Tolbuhina.Prva je grafit BBRS-a sa Mestrovicevim Beogradskim pobednikom,a na drugoj se nalazi soliter u istoj ulici gde je nekada bila improvizovana teretana na krovu.Znate vec onu pricu gde su Kristijan Golubovic i Milorad Ulemek Legija trenirali,pa je Kristijanu pao teg u bastu sa krova.E pa to je ta zgrada,a dole je pivnica gde smo se obicno skupljali pred utakmice:

LWM96dQ.jpg

pWy64aE.jpg

PS Legija je pravio tegove sa cementom,zato smo ga u kraju zvali Cema.Inace nisam se ja druzio sa njim vec moj stariji burazer,a naravno da se svi u kraju poznajemo.Eto toliko zbog ovih ostalih,a za tebe me d.upe zabole.

Evo ga opet :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: Vidi onda sa Legijom da te vrati nazad na tribinu, jer ne ide da jedan od osnivača BBRS bude šutnut kao ker odatle...

Ma naravno, samo što ja mislim na onaj genocid iz NDH, dok su Hrvati samo srpskih civila u drugim sredinama (van Krajine) pobili više nego mi terorista u Srebrenici.
Hrvati pobili 8k Srba izvan Krajine, pa nije to bilo prije 300 godina da možeš lagati u stilu klasičnih srpskih mitova.

Evo ga opet :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: Vidi onda sa Legijom da te vrati nazad na tribinu, jer ne ide da jedan od osnivača BBRS bude šutnut kao ker odatle...

Da ajmo opet:

KO me je to oterao sa severne tribine i KADA? I jos nesto,ako sam ja po tvojim recima navodno bio deo neke tribine (sto implicira po logici vas virtuelnih idiota koji to tvrdite da nisam) KAKO mogu da budem oteran sa mesta gde nikada nisam ni bio?!?!

;)

Вратимо се на тему.

Тема:

Жасу у Донбасу.

Da TEMA naravno.Evo ovako veliki krang se pita ko je i kako popisovao desnicare po Donbasu i otkud nama ti podaci,narocito meni koji sam toliko nebitan.Pa evo ovako,Baskijac Ibai Trebinjo,moj veliki prijatelj,radio je kao ratni izvestac u Donbasu.Ovo vam je insert iz emije RT-a gde je bio pozvan ispred njihove organizacije da izlozi kakva je situacija tamo.

Isti taj Ibai Trebinjo je jedan od ljudi koji je portparol navijacke grupe 'Indar Baskonia' i navijaca FC Alaves.Bio je moj gost u BG-u I svojevremeno je dao zanimljiv intervju za LBI magazin koji sam preveo i okacio ovde:
http://crveniskinhed.blogspot.com/2017/10/indar-baskonia.html?m=0
Tu se spominju i njegovi utisci o nama Srbima.Kao sto rekoh jako dobar momak.

;)

Da ajmo opet:

KO me je to oterao sa severne tribine i KADA? I jos nesto,ako sam ja po tvojim recima navodno bio deo neke tribine (sto implicira po logici vas virtuelnih idiota koji to tvrdite da nisam) KAKO mogu da budem oteran sa mesta gde nikada nisam ni bio?!?!

;)

Sam si to pričao, genije, a s obzirom da više nisi tamo, logično je zaključiti da si odatle oteran. Što, da nisi iz protesta otišao odatle?

Da TEMA naravno.Evo ovako veliki krang se pita ko je i kako popisovao desnicare po Donbasu i otkud nama ti podaci,narocito meni koji sam toliko nebitan.Pa evo ovako,Baskijac Ibai Trebinjo,moj veliki prijatelj,radio je kao ratni izvestac u Donbasu.Ovo vam je insert iz emije RT-a gde je bio pozvan ispred njihove organizacije da izlozi kakva je situacija tamo.

Isti taj Ibai Trebinjo je jedan od ljudi koji je portparol navijacke grupe 'Indar Baskonia' i navijaca FC Alaves.Bio je moj gost u BG-u I svojevremeno je dao zanimljiv intervju za LBI magazin koji sam preveo i okacio ovde:
http://crveniskinhed.blogspot.com/2017/10/indar-baskonia.html?m=0
Tu se spominju i njegovi utisci o nama Srbima.Kao sto rekoh jako dobar momak.

;)

Poenta je da su ti popisi rađeni jedino prema podacima koje sami popisani objavljuju, a nisu rezultat neke ogromne antinacističke operacije. I jasno ti je valjda da je broj Srba tamo (a svi redom su desničari) mnogo veći nego tih pet sa spiska...

Вратимо се на тему.

Тема:

Жасу у Донбасу.

Докле год Руси у приметним бројевима буду клечали пред тим бољшевичким монструмима неће имати државу пристојну за живот.

***** их Стаљинград, Стаљинск, Стаљиногорск, и на крају и посебно Стаљино.

Ако је већ морало бити нешто из комунистичког доба, град је требао добити име по генералу Жукову.

Не добија ни упола поштовања колико заслужује.

Имам осећај да га више цене на Западу него у самој Русији.

Dezurni srpski antikomunisti u soku i neverici, vec odasilju cetr pisma Putinu Vladi i Misustinu Misi. :klap:

Da,dobro se secam kojekavih zalopojki desnicara iz Donbasa od pre par godina:

Писмо добровољца ''Руског Националног Јединства'' у вези Донбаса

Извор:
http://crveniskinhed.blogspot.com/2015/04/blog-post.html?m=0

И НЕ ЗНА КОЛИКО ЈЕ БИО У ПРАВУ У ВЕЗИ ДОЊЕЦКЕ НАРОДНЕ РЕПУБЛИКЕ!
/Скидање украјинске и стављање совјетске заставе на освојеној територији./

Здраво свима. Ситуација у Новорусији је таква да нимало не слути на добро, ако може тако да се каже.Де факто, тренутно се одвија сукоб између централне владе ДНР-а и десничарских активиста.Новорусија је након што је Стрелков отишао постала много више црвена, мада је и раније било совјетског наслеђа, због чега сам био принуђен да зажмурим на једно око (раније сам објаснио зашто).Такође, чим је основана Доњецка Народна Република, а националистичке идеје почеле да продиру, тако је и све више десничарских добровољаца долазило у Донбас.Ипак то није дуго потрајало,од августа месеца 2014 креће право расуло, Стрелков одлази, Путинови људи преузимају вођство и долази до огромне промене констелације снага.У последњих, рекао бих месец и по дана ДНР постаје много више црвена и чини се да је врх ДНР-а много више забринут због тога што је дошло до уништавања Лењинових споменика у Харкову и осталим деловима Украјине (на сваком кораку се чује ''Нацистички вандали су уништили споменик нашем Владимиру Иљичу Лењину'' и сличне глупости...).Узгред да напоменем да су национал-социјалисти у тим градовима поставили крст на Лењиново место.Након таквог става јавног мњења, ја то више не желим да подржим,јер ако је Лењин за њих херој, онда срећно! Пре два дана Павел Губарев је нападнут.Сви нормални момци који држе до својих идеала напуштају Новорусију, с обзиром на то да Путинови људи могу да их убију у сваком тренутку.Други национал-социјалисти, који се и даље надају да ће се ствари променити на боље, приступају бригади ''Призрак'' која је под контролом Алексеја Мозговоја.Влада ДНР-а је сагласна да региони остану у саставу Украјине, према томе изгледа да су све жртве биле узалудне.Морам да истакнем да је један од момака, национал-социјалиста Антон Рајевски, који се активно борио у Донбасу, оптужен по члану 282. Кривичног Закона.Желим све најбоље нашој браћи у Донбасу, да се сви врате кући живи, али да подржим Новорусију више нема шансе!

У ситуацији када је стање на терену било такво да је резултат 50/50 у вези са ''Руским питањем'' у Украјини,дошли смо сада до тога да смо добили нову Српску Крајину у Хрватској.Појединци који су се раније залагали за приближавање Русији, сада су некако анти-руски настројени, јер не виде никакву корист од тога да јој се Донбас припоји.Погубна политика у протеклих 23 године, укључујући и Путинових 14, која се сводила на ''повећање рачуна за гас, смањење рачуна за гас'' је доживела крах. Русија се скроз показала као слаба држава након што је Запад ставио под санкције руске олигархе и оборио цену нафте.Велика Русија јесте сјајна идеја, али губљење милијарди на овај начин не делује ни мало сјајно.

То је моје становиште.Ипак да ме не схватите погрешно, ни у ком случају нећу подржати Украјину, Азовски батаљон или било шта друго (не морам да напомињем како је то најглупља позиција за коју сам икада чуо, у једној речи издаја идеологије од тих украјинских назови национал-социјалиста).У мају сам се двоумио да ли да се вратим у Донбас, али знајући шта се десило са руским војницима у последњим ратовима (Други светски Рат, Авганистан, Чеченија), одлучио сам да сачекам до јесени и видим како ће се све даље одвијати.Хвала богу да нисам отишао, јер би смрт ни због чега би био епилог.

Разлика између бораца Украјине и бораца Новорусије је евидентна.Уколико погинете за Украјину бићете проглашени херојем. Уколико погинете за Новорусију, као да нисте ни постојали (као што се десило руским војницима у августу,погинули су, негде сахрањени, њиховим родитељима је речено да је све у реду, а у мас медијима о овим људимани речи).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back