Stalan posao, dobra plata, inostranstvo. Zene ga izbegavaju

Ja sam rasturio na pr jednu obecavajucu ljubav, zaista ono zaljubio se toutli. To su bile emocije... To je otislo do apstrakcije.. I jednom imao neki problem na bankovnom racunu, blokirali ga i ja ono u bree, u pm, sta sad bilo kasno, a greskom mi napisali da imam 0. Haha. I sad jos me nesto taj dan strefilo i bio sam nervozan, blago deprrsivan. I sad ajmo kod nje, uzeli neko pice, ja da se seksam sa njom, u fazonu fali mi to brate, da se opustim, kad ona se trznu...nemoj, nisam raspolozena.
Ko gowno sam se osetio. Ustao, obukao se i otisao u sred jutra. Jos bio problem s prevozom, pa cekao pa ovo ono...
Nista ona, sutradan pravi se luda. Pustio sam jos neko kratko vreme i lagano sam sve manje imao vremena za nju i jednog dana samo sam joj preko skajpa: hocu da raskinemo..ona u ludilu, pocela da se krivi, ali nesto je u meni prelomilo i gotovo...sve je to super, emocije, konekcija, seks, ali sve te to radi na zetone? Cim je malo klimavo ti napustas brod? Draga moja, bavis se ljudima, nisam ti ja ker.. Hvala na namerama... I dobro sam uradio, niti mi je bio prvi put tako da uradim.

Ma imas ti brakova i brakova, ali znam za jedan tip braka/veze sta god, koji je na startu osudjen na propast, a pocinje sa: I cime se ti ono bavis?

Prilozi

• 7CBE2776-A70F-4F4C-838E-FCC1B52DB950.jpeg
    7CBE2776-A70F-4F4C-838E-FCC1B52DB950.jpeg
    45,9 KB · Pregleda: 13
Izmisljena tema.
Svaki pa i podrigli vozac kamiona zna da je BG prepun studentkinja koje ne zele vezu nego zele da ugoste kamiondziju.
Dodje , ona ga nahrani , obicno hrana na donosenje, on se okupa, posle razvaljivanje i spavanje, sutra vredna i spremna i za doktorat....
To ako nece da se povremeno daje u prostituciju , nego je bas postena.....

E sad, evo opklade...upoznajte 10 slucajnih vozaca do 45 godina starosti....i nekako zadobijte poverenje i kladim se da cete dobiti potvrdu ove price....
Znaci nije lovacka prica jednog.....
Curicama je zamorno da trpe ljubomoru i nasilne ispade momaka, a neke od curica imaju i momke....tj muskarce koji imaju status i nadu da su momci u starom smislu reci...

E sad mozda je fora u Belgiji.....

U Srbiji bi prica bila tacna ali za prodavca stajskog djubriva....znam dvojicu , stvarno vazi da ne samo da su u realu ugasili karijeru , nego i preko neta ako napisu sta rade...

Djubretari su tu , skoro da su i oni ugrozeni .....

Back