Stajling

Nemam neki stil,uopste se ne oblacim ili se nisam oblacila kao odrasla zena.Kad sam bila mladja,rane dvadesete,oblacila sam se napadno da bih bila primecena medju ostalim devojkama,tipa tigrasto,zebrasto,pa kombinujem to sa roze,korseti,sto napadnije jer sam bila tanka,a muskarci su uvek uzdisali sa onim devojkama sa oblinama.Trudila sam se svoje nedostatke da sakrijem napadnim oblacenjem i jarkim bojama da bih upala u oci.Sada,ne smem vise tako da se oblacim,vec posto sam se ugojila nosim stalno crno,nemam neku drugu ideju i tako.Evo Mali Cicak kako stavlja naglasak da je bitno da budes vitak.Da dodam,oblacim se na jeftinim mestima ali,nekad uzmemo markirane stvari ali,iz second handa ili od nekih poznanika sto imaju radnje i tako.

Sama sebe stilizujem, ukradem neku foru sa Pinteresta i od nekih influenserki, znam sta mi je bitno da mi bude dobro I kvalitetno da ne kazem skupo, ostalo se igram. Imala sam kao klinka raznih promasaja, gledam svoju kcerku ima ih i ona ali pustam je, iz toga i naucis. da imam stilistu i da moram da ga slusam, ne znam sto bih morala inace, oterala bih ga u tri lepe sutra dan.
Jel sam ubola temu?

EGJflgMWoAApHtD

EGIa6-9XUAAefLi

Screenshot_2019-10-07-06-53-29-1.png

Fantazija od maske za lice,rado bi to nosila kao detalj da je prihvaceno,da niko ne obraca paznju ali do tog nivoa svesti kao drustvo necemo doci.Samo da je maska druge boje,tirkizne npr.

Screenshot_2019-10-07-06-45-28-1-1.png

Pantalone su fantazija fantazije,mnogo dobar fazon ali da su u nekoj boji a ne crne - kao tirkizne,isle bi savrseno uz masku.

Dopada mi se sloboda oblacenja u Japanu u slobodno vreme - salimo se da kome kosplej nije dovoljan prelazi na visual kei fazon kombinovan sa jos necim,nekada svetlim vaijantama boja jer crno nije svima prihvatljivo.

Screenshot_2019-10-07-06-50-23-1-1.png

Cirokana sa ispletenom kosom sa strane :tick: jos neki sprejevi u boji - prelepo.

Screenshot_2019-10-07-06-49-01-1.png

Izvanredna suknja,dopada mi se,ima dzep,moze da se okaci jos nitni ili neki lancic.

imaš internet ako ništa i gomilu tu svega npr youtube na tu temu
da li je ispravno da je kozmetika razdvojena od mode na forumu
gledam sad neki baš youtube i de da ga okačim :D više je zabavno

ne moraš da budeš vitak, ono bolje je al ako nisi ebiga sad

drugo možćda neko neće da te izvadi iz farmerki nego iz tekućeg fazona znači ako si u opuštenom stilu da postaneš nešto drugo ... a suknje mogu da budu i u tekućem fazonu

evo zabavno je, ali ima ceo niz o šminkanju i oblačenju, pa neko tipiziranje, ruskinja je
instagram šminkanje :)

Poslednja izmena:
mene su malo sludeli ovi tipovi, i još neku drugu sam gledala isto nešto tipizira i određuje boju :think:
hladni i topli ten i neki podton :think:
ionako valjda odeš u radnju i gledaš garderobu a nekad treba i cipele
ima i onlajn radnji koje deluju lepo, samo još da se dogovorite oko velićine

To sa stajlingom ima mnogo veze sa time kako neko nosi odeću i kakav je imidž izgradio. Ja imam drugaricu koja ima patike različite boje, kao jedna siva, druga bela, kupila džabaka jer ih neko raspario, ali ona ume da to ponese. Onda obuče onu tutu suknjicu od tila, sa starkama. Pa neke metalik Zara pantalone, upari extra. Sto miliona primera, ali žena prosto ume i od nje uvek očekujemo nešto tako, a uvek izgleda sjajno. Ja na pr. iz zone komfora izlazim samo nekim neobičnim krojevima jer to jako volim, a takođe i detaljima, kao ešarpe, neobične minđuše i slično, ali ne bih se usudila niti bih zapazila neke komade koje ona bez problema nosi.

Back