Stajling

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.051
Nešto se tako posmatram i uopšte se više samoj sebi ne dopadam

Počevši od friza pa do boje pa i činjenice da se uopšte ne sminkam

A što se robe tiče
Klasika farmerke majice i bluzice sve nekako vazda isto i neupadljivo tipa sivi miš

Kao i svi drugi i ja imam svog kritičara zove se mama i ona tvrdi " ko ne zna neka fino uzme pare pod ruke i neka ide tamo gde znaju " to ti je dakle profesionalni team koji od sivih miševa stvore labudicu

Imali toga po beogradu ? Jeli koja od vas bila i koga možete preporučiti?

Ja znam da ste vi odje savršene ali eto možda imate neku drugaricu koja je prošla sve to

:kolac:

A što se robe tiče
Klasika farmerke majice i bluzice sve nekako vazda isto i neupadljivo tipa sivi miš

Kao i svi drugi i ja imam svog kritičara zove se mama i ona tvrdi " ko ne zna neka fino uzme pare pod ruke i neka ide tamo gde znaju " to ti je dakle profesionalni team koji od sivih miševa stvore labudicu

Ja znam da ste vi odje savršene ali eto možda imate neku drugaricu koja je prošla sve to

Ti si ostarila a u BG su sve ribetine.

A što se robe tiče

Ju! Ja mislila neko digao staru temu. :lol:
Mislila sam, iz nekog razloga, sad se i ja pitam kog, da su ti profeisonalci rezervisani za javne ličnosti. Nikad mi nije ni palo na pamet da te usluge može da koristi neko van tih krugova, a nije da mi nije trebalo. :lol:
Dobro,to kad bi mi novac prelivao, kao što mi ne preliva, da mi je stalo , kao što nije preterano... Nisam od neke pomoći. :lol:

Ju! Ja mislila neko digao staru temu. :lol:
Mislila sam, iz nekog razloga, sad se i ja pitam kog, da su ti profeisonalci rezervisani za javne ličnosti. Nikad mi nije ni palo na pamet da te usluge može da koristi neko van tih krugova, a nije da mi nije trebalo. :lol:
Dobro,to kad bi mi novac prelivao, kao što mi ne preliva, da mi je stalo , kao što nije preterano... Nisam od neke pomoći. :lol:

a cuj nije poenta da li javna licnost ili sivi mis

recimo radim po 12 sati dnevno i Imam dobru platu zasto da sebi to ne priustim?

moja plata se uopste ne vidi na meni hodam kao da je i nemam , i to me pocelo nervirati

ako bas zelis da promenis stil, malo prelistaj pinterest i pokupi neke ideje. ne treba da placas sasu vidica da te oblaci
mada mislim da ti je dosadno i da nas zaje.bavas

Šta rade ti stilisti? Ko, šta oni... ono kao... pun grad stilista jebbote, uopšte ne razumem. Mislim kao šta, ti kao nemaš stil onda odeš kod stiliste pa kao primiš stil, kao šta?

Oćeš da ti kažem ja ko su ti stilisti? To su ti pedderi sa zaposlenjem.

ako bas zelis da promenis stil, malo prelistaj pinterest i pokupi neke ideje. ne treba da placas sasu vidica da te oblaci
Ovako nesto sam joj i ja posla napisati.

Imas puno instagram profila gde devojke navedu gde kupile/dobile garderobu i bukvalno mozes sve da iskopiras sto ti se svidi. Ili da prilagodis sebi. Eksperimentisi, pa ces videti sta ti najvise odgovara.

Ovako nesto sam joj i ja posla napisati.

Imas puno instagram profila gde devojke navedu gde kupile/dobile garderobu i bukvalno mozes sve da iskopiras sto ti se svidi. Ili da prilagodis sebi. Eksperimentisi, pa ces videti sta ti najvise odgovara.

pa nije Problem pogledati druge Profile

poenta je da ti neko odredi nesto sasvim drugo od poznatog (boje shnit, materijal) jednostavno sa krojevima pokusa sto lepse izvuci iz tebe

sto se tice profila po insta sve je to nekako isto meni vise nesto treba kao damski ali ne previse

ja inace nisam devojka meni je 45 Kuka
Pozdravljam vašu odluku da promenite taj dosadni stil sivog miša, dosadne farmerke i majice, dosadnu frizuru... ovo je zaista pravi čas da se otrgnete iz takve stereotipije...
Niste rekli u kakvoj sredini živite, da li vam je daleko Beograd u kome ima dobrih stilista modnih, frizera stilista i šminkera... čudim se da do sada već niste sami probali da eksperimentišete... no, znam da ima žena koje sve to ne zanima... sigurna sam da za lični stajling treba imati talenta, da ne kažem ukusa... ovo sam primetila i u svojoj porodici... moja snaja obožava kič, meni se od njega diže kosa na glavi...
Moj predlog je da pozovete telefonom ličnog stilistu Katarinu Jovanović iz Beograda i iznesete joj svoj problem... verujem da će vam stilista njenog kalibra sigurno pomoći - bar savetom...
U Beogradu postoje i frizeri stilisti,pogledajte na Googlu, tražite one sa 5 zvezdica...takođe postoje šminkeri stilisti... izguglajte njihove telefone, razgovarajte za početak...dogovorite se kako dalje.
Ako neke delove moderne odeće i obuće pričlagodite svojoj ličnosti, sa novom frizurom i adekvatnom šminkom možete izgledati daleko ženstvenije, mlađe i privlačnije... jer - moda ima i veoma važnu ulogu: da prikrije ono manje lepo i da istakne ono najlepše... tako i šminka, tako i frizura...
Samo napred!
Želim vam transformaciju u koju sada verovatno ne verujete mnogo!

:bye: :heart2:

a cuj nije poenta da li javna licnost ili sivi mis

recimo radim po 12 sati dnevno i Imam dobru platu zasto da sebi to ne priustim?

moja plata se uopste ne vidi na meni hodam kao da je i nemam , i to me pocelo nervirati

Pa ako radis po 12 sati dnevno koji ce ti stajling. Msm i ja radim duple smene, posle cega je poslednja stvar o kojoj mislim stajli g. :lol:

Nemam para za to a uz to sam i zadovoljna sobom
A oko oblačenja konsultujem muža pošto zna sve o tome
Inače moje vreme je leto zimi preživljavam i bukvalno i stilski
Nemam savet za tebe
Ja znam jednu sjajnu kreatorku ali ne znam da li je još u tim vodama

A što se robe tiče

Ma sta ce joj bilo sta...
Uzmes pare i ugodis sebi, otputujes, napunis baterije, vratis se puna elana i onda sta god da obuces to na tebi izgleda kao milion dolara jer ti isijavas.
Odeca je nebitna stvar.
Bitnije je da neko bude vitak i zgodan a pre svega nasmejan i srecan
Takvima mozes dzak obuci, bice primetniji.

A što se robe tiče

sad kada bi već trebala kao starija gospodža da si ovladala nekim krpljenjima u smislu stajlinga, ti kaskaš..nema spasa, to se uči ranije.

Back