STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sacekacemo ilketa..on je ucen covek..on sigurno zna gde pripadam :)

naopako :eek:

..nisi valjda mislio na mene ? auuuuuuu

Pa jeste to da je ilke evropski covek sirokih shvatanja.. ali nije on zoolog pa da zna da ti odredi koja si vrsta i rasa :D a i ako ti sam ne znas gde pripadas pa moras da pitas Ilketa onda je zlo veliko :D

ja o svakom coveku mislim i imam neko misljenje pa i o tebi gospodine tabe.. ja sam misleo od pocetka da si jedan fin covek iz dobre kuce.. covek iz naroda da kazem seljak covek.. ali od kad si nas izdao za judinih 30 srebrnjaka, za saku evradi moje misljenje se veoma promenilo o tebi u negativnom smislu..

Ma tab je majmun veliki :D samo pravi svadju :D
znam ga ja od kad nas izdao.. naravno da je Nina upravu, nismo dosli ovde da se svadjamo :D ali ne vredi njemu da pricas.. ne ume da se igra i druzi ko normalno dete :D

nemoj Taba da mi dirate vas dvojica..:rtfm:

nego Spuurs jel ti ono bese pijes martini onako gospodski kao Dzems Bond ili pijes samo rakiju :lol:

erot.jpg

Poslednja izmena:
Ma kakav martini kakav dzejms bond gde ja to da pijem.. ja sam be covek domacin.. rakiju domacu ja i cale pekli..od jabuku, lozu i dunju... nema bolja.. kakav martini kakav dzek...
pa nisam ja kurvar.. ja sam domacin covek :D

Tebi pozdrav domacine ali ovde vise ne smem da pisem..te nekakav spisak se pravi, te mac na vratu, te noz pod grlo..:sad2:

Ostavljam vam jedan cvetak kao poruku mira , ono, nije ni da se jede a ni pije, al bar mirise :)

cvece.png

To li stvarno nece da pises Nina :D Bog je znaci uslisio moje molitve :D Nije valjda da hvala Bogu napustas da odlazis.. sto ne daj Boze ne ostanes da pises.. Jel.odlazis sa foruma zauvek fala Bogu :D

Ali samo da znas.. ako je to zbog Ilketa on moz da bude i pecinski a i evropski covek :D nije on lud kao sto izgleda :D on ne voli mac pod gusu zenama.. on je veliki borac za ljudska prava.. on sa zenama vodi ljubav a ne rat :D
ali ako si tako resila neka bude.. :D necemo da te sputavamo :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back