STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SWAJNI.jpg

:super::super::klap:

to sto vas ima mnogo samo cini smejuriju jos zabavnijom

- - - - - - - - - -

a inace bas vas bilo mnogo za tu utakmicu... grad od skoro 2 miliona stanovnika, a najveci klub u drzavi doslo da isprati tek nekoliko hiljada ljudi na najvaznije gostovanje u sezoni

Ako je to tebi smeško,ok.Umesto da pogledaš na šta vam liči sever sa tragikomedijom od brojnosti,frustracije lečiš po temama drugih klubova.
Koliko nas je bilo protiv Napredka to bi za vas bilo ekstra premija,tako da nemoj samo ti da nam pričaš o brojnosti.
Poželeo si nam što pre ispadanje u Evropi,radovao se pobedi jsd-a u finalu kupa - obiđi temu ako nemaš šta pametno da napišeš.

Poslednja izmena od moderatora:
pa bio je i Vosin sever pun, ali su razni menadzeri u klubu, losa politika, ljudi koji otvoreno podrzavaju blizanci u UO, blizanacki treneri tipa Lalatovic, oterali veliki broj navijaca od Karadjordja

merenje brojnosti gledalaca nema smisla, jer je Vojvodina pre svega lokalni klub sa manjim grupama navijaca po pokrajini

mozda nismo u tom smislu na vasem nivou, ali smo za razliku od vas klub sa srpskim korenima

uprkos korumpiranoj upravi sami se borimo nekako za opstanak bez da smo icije mezimce, a u Evropi predstavljamo srpski fudbal zapravo sa srpskim fudbalerima

i u tim stvarima mozete samo da nam se sagnete

pa bio je i Vosin sever pun, ali su razni menadzeri u klubu, losa politika, ljudi koji otvoreno podrzavaju blizanci u UO, blizanacki treneri tipa Lalatovic, oterali veliki broj navijaca od Karadjordja

merenje brojnosti gledalaca nema smisla, jer je Vojvodina pre svega lokalni klub sa manjim grupama navijaca po pokrajini

mozda nismo u tom smislu na vasem nivou, ali smo za razliku od vas klub sa srpskim korenima

uprkos korumpiranoj upravi sami se borimo nekako za opstanak bez da smo icije mezimce, a u Evropi predstavljamo srpski fudbal zapravo sa srpskim fudbalerima

Kad ste razvalili Samdoriu i u Hrv se pisalo o tome da igrate sa domacin igracima..

http://www.index.hr/sport/clanak/zasto-ovo-moze-vojvodina-a-dinamo-ne/833787.aspx

Pa sta im vredi sto su razbili Samdoriju kad su u plej ofu pukli od Plzena i aj sto su pukli nego sto su se predali bez borbe .

Ovo sad leto je pravi ispit za Vojvodinu . U trecem kolu je izvukla neuporedivo lakseg rivala nego prosle godine a to je Dinamo iz Minska . Na papiru je Vosa jaca od njih i ako to dokaze na terenu e onda joj ostaje plej of u kom treba da se bori a ne da odigra onako kurvinski kao prosle godine pritv Viktorije Plzen .

Vošin sever bio pun :rotf:
E baš me nasmeja :hahaha:
Nabroj te utakmice i kada je to bilo (ako može i slikovito).
Ohohoho "srpski koreni" :hahaha: još jedan biser :lol:

Vošin sever bio pun :rotf:
E baš me nasmeja :hahaha:
Nabroj te utakmice i kada je to bilo (ako može i slikovito).

https://www.facebook.com/TifoTV/pho...964822382394/1043069785738556/?type=3&theater
https://www.facebook.com/BalkanUltr...6650499367143/567343709964488/?type=3&theater
https://www.facebook.com/balkantifo...6505943399566/490177034365787/?type=3&theater
https://www.facebook.com/balkanultr...4940250886669/538632039517486/?type=3&theater
https://www.facebook.com/EastEurope...0135365780202/340070312786706/?type=3&theater
https://www.facebook.com/4643483070...4348307012324/464353117011843/?type=3&theater

Ohohoho "srpski koreni" :hahaha: još jedan biser :lol:

Da, sta ti nije jasno? Evo pogledaj sam pa uporedi sa svojim klubom kako je koji klub nastao, zasto je nastao i ko ga je osnovao
http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-...elicanstven-nacin-nastao-fk-vojvodina/4mcz7ey

Vojvodina je pravi nacionalni klub, a vi ste iskreno ni sam ne znam sta... vidim samo da i dalje nosite obelezja drzave i ideologije koje vise ne postoje, a iz nekog razloga vi ste i dalje tu, i dalje parazirate ovaj narod

nas je mozda malo al smo ponosni... sve sto imamo i sto smo postigli smo uradili sami bez icije pomoci, sto je vama naravno nepoznato, jer ste sve dobili na tacni i opstajete samo zato sto ste drzavno i premijerovo mezimce

rupa bez dna koja kosta ko sam djavo, a opet samo blamira srpski fudbal u Evropi... stotine hiljada evra na godisnjem nivou se izdvaja za svakog stranca uprkos dugu od 35 miliona evra... mnogi klubovi iz zapadne Evrope ne mogu to sebi da priuste

ma mnogo ste jaki vi... mislite ima vas mnogo pa mozete drugima da se rugate

i Indijaca ima milijardu i kusur pa spavaju bosi na zemlji sa pacovima i kravama

ma mnogo ste jaki vi... mislite ima vas mnogo pa mozete drugima da se rugate

i Indijaca ima milijardu i kusur pa spavaju bosi na zemlji sa pacovima i kravama

Aj iskreno za koga si navijo kao klinac? Dok se nisi 'dozvo pameti' i racionalno odlucio koje vrednosti treba sledit u zivotu? Partizan? Nije sramota reci...

Vojvodina jedini srpski klub :-) zato imate najvise navijaca Srba jel? Rece tip sa vosine tribine na kojoj se potajno gaji separatizam i kojoj je dogadjaj godine kada dodju u goste dva najveca kluba iz Beograda da ih vredja i proziva kao da su,nedaj Boze, druga drzava, u sta sam se licno uverio jer sam bio na gostovanju na Karadjordju. Toliko mrznje zbog kompleksa nizih vrednosti imaju samo hrvati. Ti ces da mi Srbujes? Kad ste toliki Srbi gde su vam Srbi na tribinama? Jos ovde prosipas maglu kako narodu ispiramo mozak a ti navijas za klub gde se beogradjani docekuju kao da su druga drzava (neprijateljska). Deo male grupe ispranih mozgova, potajnih separatista i sendvicara jer drugacije vam menadzeri nebi vladali klubom- to vam je tribina.

Nek si mu reko burazeru...likovi igraju protiv lučana oni skandiraju protiv Zvezde i Partizana ono je nevidjeno neko sa strane kad dodje wtf

Koliko gluposti procitah da ne verujem.... pogledaj za pocetak kako se yove nas stadion, a kako vas...

da Vojvodina je srpski klub i nosi srpsko ime, a kakvo vi nosite ja nemam pojma... vi ste vestacka tvorevina i zapravo ne vidim razliku izmedju vas i KK Cedevite recimo

gde su nam Srbi na tribina? pa ti mi reci, zar ih ne vidis? da nemas mozda neki natprirodni vid koji broji krvna zrnca... leb te **** sta necu procitati

ne znam kakav separatizam spominjes... jesi to zakljucio na osnovu odnosa prema pojedinim BG klubovima? navijaci Vojvodine nemaju nista protiv Cukarickog, Vozdovca, OFKe i drugih beogradskih klubova... zna se protiv koga sta imamo i zasto i zato nemoj da generalizujes i prosipas lazni moral ovde

svaki neutralni posmatrac bi stekao slican utisak o ovoj bednoj ligi i sistemu, jer sta reci i cemu se nadati kada su najuticajniji politicari u odborima dva kluba, kada se predsednici Saveza medjusobno smenjuju po formuli 'Malo da vlada partizanovac, pa malo zvezdas'...

i naravno da to budi frustracije kod ljudi, a pogotovo kod navijaca Vojvodine, jer je Vojvodina ta koja je najbliza blizancima, pa zato i ima pravo najvise da se buni zbog povlastica koje dobijaju odredjeni klubovi

a sto se tice toga ko je Srbin a ko ne, glavu u vatru smem da stavim da sam cistiji Srbin od tebe ako bas hoces da se igramo toga

- - - - - - - - - -

Nek si mu reko burazeru...likovi igraju protiv lučana oni skandiraju protiv Zvezde i Partizana ono je nevidjeno neko sa strane kad dodje wtf

da naravno, a to sto smi mi ustase i Madjari, sto nam neke pickice nolajferi prave sacekuse u ranu zoru kako bi oteli zastave i kurcili se njima to nista.... ne niste optereceni nama...

Ajde bre nekenjaj pala vam je zastava i pokrite se usima ja da sam na tvom mestu nebio sirio tu pricu po internetu...Jesi ti bio medju njima...Gari jesi ti jedan od onih likova sto kad se napije smara da je Vosa trebala biti prvak Evrope sa Meshterom Btezom Boskanom Gericem? :)

Vojvodina jedini srpski klub :-) zato imate najvise navijaca Srba jel? Rece tip sa vosine tribine na kojoj se potajno gaji separatizam i kojoj je dogadjaj godine kada dodju u goste dva najveca kluba iz Beograda da ih vredja i proziva kao da su,nedaj Boze, druga drzava, u sta sam se licno uverio jer sam bio na gostovanju na Karadjordju. Toliko mrznje zbog kompleksa nizih vrednosti imaju samo hrvati. Ti ces da mi Srbujes? Kad ste toliki Srbi gde su vam Srbi na tribinama? Jos ovde prosipas maglu kako narodu ispiramo mozak a ti navijas za klub gde se beogradjani docekuju kao da su druga drzava (neprijateljska). Deo male grupe ispranih mozgova, potajnih separatista i sendvicara jer drugacije vam menadzeri nebi vladali klubom- to vam je tribina.

Pazi sad , ovo ti kazem ja koji sam rodjeni Beogradjanin i Sumadinac koji vodim poreklo odavde stotinama godina od kad se meri vreme dokumenta zapisi i beleske : iz naseg najlepseg grada Beograda u nasoj najlepsoj Sumadiji .

Vidim da retko kad sta pises po forumu ali kad ga lupis lupio si ga da nadoknadis sve .

Realnost je upravo suprotno od toga sto si ti napisao . Firma stalno istice SRPSKE trobojke i navijaci Vojvodine se ponose svojim srpstvom , ni manje ni vise , isto kao i navijaci Crvene Zvezde i Partizana . Navijaci Vojvodine veze nemaju sa separatizmom i zbog toga su i trn u oku autonomasima . Autonomasa i nema puno u Srbiji i vecina autonomasa su precani iz Bosne , Like , itd . . ali ima ih i iz Crne Gore . . . Ali autonomastvu i separatizmu mesta nema medju navijacima Vojvodine i to svi mi odlicno vidimo . Tako da ne znam u kakvom paralelnom univerzumu ti zivis i sta haluciniras .

Vojvodina jeste SRPSKI klub , Vojvodina je dva puta osvojila prvenstvo SFRJ , osvajac je Mitropa kupa inace najstarijeg evropskog klupskog takmicenja . . .

znas sta necu vise da se smaram...

koliko god Vojvodina bila veliki/mali klub moj i ja 'u uvek navijati za njega

barem toliko ponosa i obraza imam da budem uz klub iz svog grada, a ne da sam iz ko zna kog mesta pa da navijam za klubove iz drugog grada zato sto su oni kao veliki i bitni i onda da pricam kako nas ima mnogo i kako smo mi jaki

Vojvodina je Stara Dama, srpska Stara Dama i uvek ce to i biti bez obzira na sve... a vasi klubovi su vestacke komunisticke kreature i ma koliko god vi glumili cetnike na tribinama to ne mozete izbrisati

a nastavljacete i dalje da se kunete u imena kao sto su 'Partizan' i 'Crvena Zvezda'...

toliko od mene, laku noc

Zašto kompleksi nižih vrednosti? Zar navijači večitih kad odu u NS ne pevaju Mađarske p.... ili u Niš Bugarske p.... Kakvi su onda to kompleksi? Svakome po zasluzi. I Delije i Grobari se svuda ***** zbog brojnosti, gde god da odu. I onda kad ih manje organizovane grupe vređaju nema tu kompleksa već milo za drago.

Војводина је без дилеме Српски клуб. То свједочи њено име и град у коме је настао клуб. Право је чудо да је опстала посље 1944.године. За њу увијек навијају Срби, махом лалоши,међутим у задње вријеме у Новом Саду стасала је нова генерација, Срба који не потичу из Војводине а навијају за клуб из свог града.
Нажалост Војводина је данас без икакве дилеме najcrnogorskiji клуб у Србији. То је јасно као дан и тако је скоро 20 година, управа и играчки кадар су их пуни, а трибину од омасовљења прије 10 година воде нарко дилери и улични разбојници у најбољим традицијама Звездиног-Севера и Партизанског-Југа.

Наравно да је Воша српски клуб, пустите навијачка препуцавања.

Мада бих волео да нас колега RickRoss као мислим једини навијач тог клуба овде на форуму упути у дешавања у том клубу 1946 године када је дошло до фузије три клуба Војводине, Славије и Радничког а новонастали клуб добио име Слога које је поново промењено 1950 године у Војводина.

Такође да ли постоје неки конкретни подаци да је клуб навијача Војводине формиран још 1937м као што се наводи на википедији?

https://www.facebook.com/TifoTV/pho...964822382394/1043069785738556/?type=3&theater
https://www.facebook.com/BalkanUltr...6650499367143/567343709964488/?type=3&theater
https://www.facebook.com/balkantifo...6505943399566/490177034365787/?type=3&theater
https://www.facebook.com/balkanultr...4940250886669/538632039517486/?type=3&theater
https://www.facebook.com/EastEurope...0135365780202/340070312786706/?type=3&theater
https://www.facebook.com/4643483070...4348307012324/464353117011843/?type=3&theater

Da, sta ti nije jasno? Evo pogledaj sam pa uporedi sa svojim klubom kako je koji klub nastao, zasto je nastao i ko ga je osnovao
http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-...elicanstven-nacin-nastao-fk-vojvodina/4mcz7ey

Vojvodina je pravi nacionalni klub, a vi ste iskreno ni sam ne znam sta... vidim samo da i dalje nosite obelezja drzave i ideologije koje vise ne postoje, a iz nekog razloga vi ste i dalje tu, i dalje parazirate ovaj narod

nas je mozda malo al smo ponosni... sve sto imamo i sto smo postigli smo uradili sami bez icije pomoci, sto je vama naravno nepoznato, jer ste sve dobili na tacni i opstajete samo zato sto ste drzavno i premijerovo mezimce

rupa bez dna koja kosta ko sam djavo, a opet samo blamira srpski fudbal u Evropi... stotine hiljada evra na godisnjem nivou se izdvaja za svakog stranca uprkos dugu od 35 miliona evra... mnogi klubovi iz zapadne Evrope ne mogu to sebi da priuste
Šta je ovo j*bote,na jedvite jade iskopao sa neta 5 slika i to gde vam čak nije ni pun sever (osim možda one iz 90-e ako se ne varam).Sirotinja :lol:
Tako je,vas su osnovali lokalni preduzentnici zbog narastajućih tenzija prema austrougarskoj,tradiciju koju negujate i danas :lol:
Koja vi obeležja imate "Srpska Atino","Inadžije okupatorima"??
Vas je malo,pa ste besni a ne ponosni.Poznavao sam neke iz vaše stare garde i niko se nije žalio ni na Zvezdu ni na partizan što vas nema više na tribinama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back