STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha:

1898145_597364387022074_652682605_n.jpg

Ево мало о бојама клубова редакције монда:
http://mondo.rs/a671770/Top-Liste/Sport/MONDO-SERIJAL-Te-plave-i-bele-boje.html
http://mondo.rs/a671064/Top-Liste/Sport/MONDO-SERIJAL-Te-crvene-i-crne-boje.html
http://mondo.rs/a671331/Top-Liste/Sport/MONDO-SERIJAL-Te-zelene-i-bele-boje.html
сутра и прекосутра клубови црно и црвено белих боја.

Занимљив серијал, само ми није јасно како је Слобода из Ужица дошла пре Мачве, ал ајде.

Misliš ?

1328101972_Arrow-Down.png

- - - - - - - - - -

Ovde su u anketi Zvezdini fudbaleri a ne vaši i Danko Lazović.

E vidis za takve sitnice mene BANUJU jer te "konstantno (2 puta za 2 dana) provociram", a kad kazem da si beli medved po zasticenosti i za to popijem ban, smisli "objektivni mod" vec neki razlog, a ti naravno mozes da me pljujes neometano i BEZ kazne, evo stoji ti satima i satima... Stajace i danima!!!

E vidis za takve sitnice mene BANUJU jer te "konstantno (2 puta za 2 dana) provociram", a kad kazem da si beli medved po zasticenosti i za to popijem ban, smisli "objektivni mod" vec neki razlog, a ti naravno mozes da me pljujes neometano i BEZ kazne, evo stoji ti satima i satima... Stajace i danima!!!

Koja je ovde uvreda?Objasni pa neka me odmah kazne da ti srce bude na mestu.
Za tvoju infomaciju - imam i ja kazne (ali to tebe ne zanima) kao i da mi je još uvek aktivan jedan do 05.aprila.
Sa tvojim konstantnim glupiranjem i provociranjem (ničim izazvan) dobro još i prolaziš,"beli medvede".

Jel te nije blam vise da k'o neki osnovac izigravas nevinasce ovde?

25 dana si bio u banu, i cim si se vratio PRVI post ti je bio provokacija. :rtfm:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/157055-KK-Crvena-Zvezda?p=27718478&viewfull=1#post27718478

I ovo ponavljas na kosarci vec dve godine k'o papagaj. Progledano ti je milion puta kroz prste, da smo te kaznjavali za svaku provokaciju nakupio bi odavno trajni ban.

Jel te nije blam vise da k'o neki osnovac izigravas nevinasce ovde?

25 dana si bio u banu, i cim si se vratio PRVI post ti je bio provokacija. :rtfm:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/157055-KK-Crvena-Zvezda?p=27718478&viewfull=1#post27718478

I ovo ponavljas na kosarci vec dve godine k'o papagaj. Progledano ti je milion puta kroz prste, da smo te kaznjavali za svaku provokaciju nakupio bi odavno trajni ban.

ZBOG LICEMERJA sam bio 20 dana banovan, jer vam tako slatko bilo da zavodite red za sitnice i sto duze me banujete, i vase lenjosti da vidite da nesto na sta me upozorite da ne radim ja NE radim vise, a onda se setite posle X sati da sam 2 puta uradio nesto taj dan pa aj kao ovo drugo cemo sad da racunamo da si uradio uprkos pretnji da ne radis, ko hebe sat i vreme posta...
A naravno da ti jedva cekas da mi lupis trajni ban, jer ti je to i posao, da satires Grobare banovanjem a NE REAGUJES na onakve provokacije koje Dzeky ima po nekoliko DNEVNO, i nisi ga NIKAD ni upozorio javno a o kazni da ne sanjamo uposte!! PO CEMU JE CITIRANI POST PROVOKACIJA???
Znaci po tebi i vama SAMO je OK pisati JSD za svaki Partizanov, i pisati debela svinja i sta sve ne, ali sve osim i SAMO cz (bilo da je beograd diva, ili BVK VET, ili LASK) je protivno nekim TVOJIM pravilima i provokacija po TEBI a ne pravilima foruma!?

Poslednja izmena:
ZBOG LICEMERJA sam bio 20 dana banovan, jer vam tako slatko bilo da zavodite red za sitnice i sto duze me banujete, i vase lenjosti da vidite da nesto na sta me upozorite da ne radim ja NE radim vise, a onda se setite posle X sati da sam 2 puta uradio nesto taj dan pa aj kao ovo drugo cemo sad da racunamo da si uradio uprkos pretnji da ne radis, ko hebe sat i vreme posta...
A naravno da ti jedva cekas da mi lupis trajni ban, jer ti je to i posao, da satires Grobare banovanjem a NE REAGUJES na onakve provokacije koje Dzeky ima po nekoliko DNEVNO, i nisi ga NIKAD ni upozorio javno a o kazni da ne sanjamo uposte!! PO CEMU JE CITIRANI POST PROVOKACIJA???
Znaci po tebi i vama SAMO je OK pisati JSD za svaki Partizanov, i pisati debela svinja i sta sve ne, ali sve osim i SAMO cz (bilo da je beograd diva, ili BVK VET, ili LASK) je protivno nekim TVOJIM pravilima i provokacija po TEBI a ne pravilima foruma!?

Po 100. put ti ponavljam da ne stavljas ostale Grobare u isti kos sa sobom. Vidim sad su ti i supermodovi licemeri, posto su te oni banovali na 20 dana, a ne mi.

A posto je ovde i na kosarci SAVRSENI mir kad tebe nema, od sad cemo cesce da praktikujemo to. ;)

a NE REAGUJES na onakve provokacije koje Dzeky ima po nekoliko DNEVNO, i nisi ga NIKAD ni upozorio javno a o kazni da ne sanjamo uposte!!
Lomni,ne lupaj više života ti.
Ti vidiš samo ono što ti želiš da vidiš...evo meni ispod broja poruka stoji - Prekršaj: 0/1 (1) s'tim da sam pre ovog imao još jedan koji je pre nekoliko dana istekao.Mene su kaznili za poruku koju sam napisao pre 11 dana i nisam mogao da verujem šta su uradili.
Ti napadaš k'o kobac i samo gaziš ne obazirući se šta uopšte pišeš a najbolji dokaz su tvoje frustracije koje ispoljavaš (ničim izazvan i prozvan) na temi vaterpolo kluba Crvena zvezda gde ti najgore tvoje bljuvotine ostaju neobrisane dok se ne pojavi supermod pa obriše i tvoje i od svih nas.
Pogledaj u tvojim postovima koliko imaš postova koje se bave analizom neke utakmice,zbivanjima i događajima tvoga kluba (KK ili FK) a koliko imaš o svemu što se Zvezde tiče.

Po 1000. put ti kazem NE stavljam nas sve u isti kos ja nego TI, evo pogledaj sad ko je bio banovan u poslednje vreme, ja, Hickok... GROBARI!!! Dzeky na miru vredja, provocira, pljuje, ni ne upozoris ga, Halid svakodnevno nesto bulazni i provocira, ni ne upozoris ga, i onda ti meni odvalis kako ja sebe predstavljam kao Grobare u celini i LAZES da je savrseni mir bez mene... hahaha!!! Da je savrseni mir ne bi bilo onih tvojih kukanja u Obavestenja da se ne vredja ovaj i onaj, a to savrseni mir jer NE SME da primeti da nas neki tvoj zvezdas vredja i na to ukaze, kao ja za Dzekya juce, to nije savrseni mir nego je to decko STRAHOVLADA!!!
Srecom kod mene straha nema, nema zasto, a cesce praktikovanje neceg takvog ti se na kraju moze obiti o glavu...

Lomni,ne lupaj više života ti.
Ti vidiš samo ono što ti želiš da vidiš...evo meni ispod broja poruka stoji - Prekršaj: 0/1 (1) s'tim da sam pre ovog imao još jedan koji je pre nekoliko dana istekao.Mene su kaznili za poruku koju sam napisao pre 11 dana i nisam mogao da verujem šta su uradili.
Ti napadaš k'o kobac i samo gaziš ne obazirući se šta uopšte pišeš a najbolji dokaz su tvoje frustracije koje ispoljavaš (ničim izazvan i prozvan) na temi vaterpolo kluba Crvena zvezda gde ti najgore tvoje bljuvotine ostaju neobrisane dok se ne pojavi supermod pa obriše i tvoje i od svih nas.
Pogledaj u tvojim postovima koliko imaš postova koje se bave analizom neke utakmice,zbivanjima i događajima tvoga kluba (KK ili FK) a koliko imaš o svemu što se Zvezde tiče.

A tvoje znaci nisu bljuvotine, nego sta su zivota ti, baljezganja najobicnija, vredjanja da je Dule svinja, da treba pod noz, da ti se ovaj ili onaj naguze, da sam ja ovakav i onakav, samo neposredno pre mog bana si me za DAN nazvao vise puta bolesnik, pacenik i jadnik, kad sam PITAO da li je to u redu i stoji evo ceo dan, znas sta je bilo??? BANOVAN SAM ZBOG ZLOUPOTREBE KOJECEGA!? Drugim recima procenio neko jos jadniji da je OK da stoji da sam ja bolestan, jadan i pacenik i samim tim sto sam pitao jel to OK da stoji znaci, posto moj provokativan post nestane za 15-30 minuta a tvoj je stojao 10+ sati, to je ZABRANjENO I ZA BAN!!!
I onda se pravite francuske sobarice kad ja napisem da vlada strahovlada i da ste vi povlasceni i zasticeni kao beli medvedi, a zar nije to sve upravo dokaz da je sve istina!?

Sto se tice "provokacija", da li je Covic, znaci vlasnik kluba licno, izjavio sve ono sto ja izjavljujem, da ce se FMP sad zvati cz beograd, da je budzet ovoliki, da niste u SD cz, pa dobro ZASTO JE PROVOKACIJA KAD PONOVIM TO??? Isto vazi i za BVK, ako se od njih ogradi predsednik SD cz, ako su akcionarsko drustvo i preko 60%+ akcija ima jedan covek, kako to nije privatni klub i ZASTO je provokacija kad ja napisem recimo BVK cedina zvezda VET, zasto nije zezanje, sprdnja maksimalno, a ne vredjanje bilo koga!?
ALI NIJE znaci ni na koji nacin uvredljivo da ti stalno nazivas Duleta svinjom, pa se zbog TEBE ponavljaju u Obavestenja vise puta upozorenja da se vise nece tolerisati (ako se nece prvi put tolerisati zasto se onda daje druga i treca i koja vec sansa zbog pojedinih), ili Tegija nazivas pederom, i sto svaki nas klub nazivas JSD, eto mene to provocira sto umesto KK pises za sve JSD, jel moze da te sad moderator sa nase strane kazni svaki put kad napises suprotno kao mene sto kazni vas???

Analize meceva mozes videti uglavnom u kosarkaskom podforumu jer ona cini 80% mog sportskog interesovanja, iako sam se dugo godina aktivno bavio fudbalom, ali sam se istog i prezasitio pa i nasu ligu samo pogledam rezultate i poneki mec Partizana uzivo, ne znam da analiziram detalje odbrane i napada kao neki, ali ucinke pojedinih igraca, analize onog sto sledi i slicno mogu... A zasto ti ne nego se jos i meni podsmevas!?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back