Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Nista zvezdini mediji ne rade slucajno, a koja cenzura i pljuvacine po Partizanu i Grobarima su na mozzart-u, ovo nista ne cudi nikog...
Boldovano čitaj - Lomunac

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista zvezdini mediji ne rade slucajno, a koja cenzura i pljuvacine po Partizanu i Grobarima su na mozzart-u, ovo nista ne cudi nikog...

Bice bolji odnos, u nasu korist, vama opet poceli da naplacuju karte, vecini, doduse 4-5 puta jeftinije nego nama ali i to je bar neki pomak, stizemo vas do kraja sezone...
Da, karta nije uvek toliko nego najcesce gratis, kad je kod Partizana gratis?
Uuuu ubilo se sto je pljustalo, toliko da nisam palio brisac nijednom, a naravno vi ne bi bili gani kad ne bi zaokruzivali na VECU (bar 20%) cifru a nama smanjivali po 3-4 puta, uvek je vas 15 000 kad vas je 11 300, ili 20 000 kad vas je 16 700, itd... A mi i kad nas dodje 2 000 bude pogledaj njih 500 doslo, i svi kao papagaji tako krenete...
Protiv SEVOJNA (Sloboda je jedan obican parazit koji nije izborio nista nego se iz nizih rangova plasirao u najvisi prisljamcivsi se Sevojnu) vas je bilo 4500 kad je karta isto bila 100 dinara, secam se da su se ovi hvalili tad da su dosli sa bese 5-6 autobusa i dosta auta, znaci gostiju bilo bar 10% tog broja, nemoj molim te te price...

Prosek karte kod vas, kad vam je naplacuju uopste, spram proseka skoro svuda drugde, ukljucujuci i Partizan...

Ja bih tebi porucio da posetis jos neki stadion sem svoju rupu i uveris se da pricam istinu, da si posetio bar 3 stadiona znao bi koliko se krece karta, ja se stvarno ne secam da sam je platio igde 100 dinara, ma ni 200 dinara, mozda sam malo preterao sa 500 dinara prosekom ali nisam daleko... A uostalom nek je i 200-300 dinara, to je bar duplo-trostruko, a najcesce 200 puta skuplje nego kod vas...
To je bila utakmica Zvezde protiv Novog Pazara u oktobru.Cene ulaznica nisu menjane u odnosu na ranije utakmice igrane na stadionu u Ljutice Bogdana. Ulaznice za severnu tribinu prodavaće se po ceni od 200 dinara, istok će koštati 300, dok će svi koji žele duel crveno-belih i Pazaraca da posmatraju sa zapadne tribine morati da izdvoje sumu od 400 dinara.
A to je saopštenje Partizana sa početka sezone. Dakle i kod jednih i kod drugih je cena karte tokom većine sezone 200 dinara. Ako i posle ovoga budeš imao šta da kažeš, svaka ti čast.Partizan poručuje da 'usled težnje za nastavkom dominacije uz podršku što većegbroja navijača', cena ulaznica biti koliko i prošle sezone – 200 dinara za jug i 400 dinara za zapad i istok.