STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кад смо код имена стадиона ја сам против да стадиони добијају имена по неким личностима, најбоље по делу града у коме се налазе, као она Маракана у Бразилу по делу града у коме се налази, а део града је добио име по врсти канаринца који је живео у Бразилским шумама.Био сам против и да стадион Партизана добије назив по Драгану Манцеу, без обзира што је легенда Југа, имена улица, тргова и школа су за такве ситуације.
Згрозим се и када чијем оно, на стадиону крај старе Железаре, или поред Мораве, дај име стадиону "Морава", или тако нешто и готово.
Замислите да рецимо стадион Ц.Звезде понесе име Рајка Митића, а овај пре рата играо за БСК, који је играо на данашњем стадиону Партизана, а велики ривал му је био управо ФК Југославија која је играла на стадиону које ће да носи његово име.;)

http://www.fss.org.rs/sr/coaches/skolaZaTrenere.html
Ja sam mislio da se tu upisem nakon sto zavrsim fax...i koliko sam shvatio treba da imam iza sebe najmanje 6 godina aktivnog bavljenja fudbala kao senior (nebitno da li profi ili amaterski) da bi se uopste upisao tamo ???? Ako ima nekog upucenijeg ovde voleo bih da mi malo pojasni sve to zeleo bih da se informisem maksimalno o svemu tome...koje su dobre strane koje lose itd...

Za koga navijaju naši sportski komentatori? Zvezdaši su u većini

Ovdašnji svet se, nekako oduvek, delio na crno-bele i crveno-bele. Ili crveno-bele i crno-bele. Od toga kojim redosledom neko poređa timove u odgovoru na pitanje "ko igra u večitom derbiju?", neretko može da se utvrdi i za koga navija, jer Zvezdaš sigurno neće staviti Partizan na prvo mesto, a ni Partizanovac Zvezdu. Pa opet, nije uvek lako proniknuti u to za koga navijaju naši sportski komentatori (osim kada kažu "Na teren izlaze Partizanovi igrači... a evo i naših"). Blicsport.rs vas vodi kroz odgovore srpskih TV komentatora na naše pitanje: "Da, stvarno... za koga navijate?"

406901_komentatori_f.jpg

Evo i kako su glasili njihovi odgovori za "Blic" TV magazin. Razvrstali smo ih po brojnosti, pa tako prvo idu oni koji su se izjasnili kao

ZVEZDAŠI

Igor Vujičin, B92
- Nikada nisam krio da navijam za Crvenu zvezdu, ali nikada nisam dozvolio da se to primeti u mojim prenosima.

Nenad Kostić, Arena sport
- Suviše često prenosim veliki derbi u košarci. Zbog usijanih navijačkih tenzija ne želim da kažem za koga navijam. Nezvanično: Kostić navija za Crvenu zvezdu.

Milan Bošković, B92
- Uvek sam sa ponosom govorio o svom navijanju za Crvenu zvezdu, ali nikada nisam dozvolio da se moje privatne navijačke strasti mešaju u posao.

Ilija Kovačić, Sport klub
- Uvek sam bez problema isticao da navijam za Crvenu zvezdu.

Predrag Strajnić, RTS
- Navijam za reprezentaciju Srbije i jedino se tada strasno odnosim prema dešavanjima na terenu. Za Crvenu zvezdu i Partizan samo kada igraju važne mečeve u evropskim takmičenjima.
Nezvanično: Strajnić navija za Crvenu zvezdu.

Nebojša Višković, Sport klub
- Ljudi koji me poznaju znaju za koga navijam, ali ja sam davno odlučio da nikada to javno ne kažem.
Nezvanično: Nebojša navija za Crvenu zvezdu.

Darko Plavšić, Sport klub
- Od malih nogu navijam za Crvenu zvezdu.

Milojko Pantić, Sportska galaksija
- Svi znaju da mi je Crvena zvezda u srcu.

Gojko Andrijašević, Sport klub
- Pošto sam član Skupštine FK Crvena zvezda, za mene je jasno za koga navijam. Verujem da su svi komentatori prvo bili navijači, pa tek onda komentatori i nije mi jasno zašto kriju za koga navijaju.

Zoran - Zoza Panjković, Arena sport
- Strasno navijam za Benfiku.
Nezvanično: Svi znaju da Panjković navija za Crvenu zvezdu.

Nebojša Petrović, SOS kanal
- Nikada nisam krio da navijam za Crvenu zvezdu.

Naravno, itekako postoje i oni koji su

PARTIZANOVCI

Duško Korać, RTS
- U mladosti nikada nisam krio da navijam za Partizan, ali sada nemam za koga da navijam jer su takmičenja obesmišljena.

Vladan Tegeltija, SOS kanal
- Naravno da navijam za Partizan. Licemeri su svi koji govore da ne navijaju ni za Crvenu zvezdu ni za Partizan.

Srđan Radojević, Sport klub
- Ne želim javno da se izjašnjavam o tome jer prenosim mečeve Crvene zvezde i Partizana.
Nezvanično: Srđan je navijač Partizana.

Slobodan Šarenac, RTS
- Ne želim da komentarišem navijanje.

Nezvanično: Dok je bio mlađi, Šarenac je navijao za Partizan.

Ivan Radulović, Arena sport
- Partizanovci su ubeđeni da navijam za Zvezdu, a zvezdaši za Partizan, što predstavlja veliki kompliment za mene.

Nezvanično: Ivan navija za Partizan.

Miloš Šaranović, B92
- Navijam za Partizan. Siguran sam da u javnom prostoru ne treba lagati o bilo čemu pa i o omiljenom klubu.

Bez komentara

Ivan Tešanović i Miljan Milićević, Prva televizija
Preko portparola su poručili da “zbog prirode posla ne žele da se izjašnjavaju za koga navijaju”.
Nezvanično: Ivan navija za Partizan, Miljan za Crvenu zvezdu.

Željo džez

Edin Avdić, Arena sport
- Igrao sam košarku u KK Bosna, ali navijam za FK Željezničar i NBA ekipu Juta Džez.

Dal je moguce da ovako nesto prodje bez Ace informacije !?

Inace za sve nabrojane na osnovu prenosa jedino se za Tegeltiju i za Pantica moze zakljuciti za koga navijaju, dok svi ostali uspevaju da sakriju manje-vise

Strajnic zvezdas !? Pa covek se raduje uspesima Partizana vise nego ijedan grobar ! Mozda na taj nacin pokusava da sakrije od javnosti da je zvezdas :D

Poslednja izmena:
I meni je to jedino upalo u oko. Strajnic je Grobar.

Nije grobar...zezali su ga za ono "ajmo Milivoje" i čovek je rekao da je u tom trenutku bio najveći grobar među svim njegovim kolegama iako se znalo da je zvezdaš...to je podatak iz 2003 godine.
Koliko je možda vama "drago" što je Pantić zvezdaš,toliko je (barem meni) "drago" što je Korać partizanovac....njih stavljam u isti koš po lupetanjima i idiotizmu.

Ломи како коментаришеш васерполо?

Slabo, cak i na podforumima predvidjenim za to, unisten je cim su 2 politicara osnovali svoj licni klub (BVK zvezda VET) odnosno kao fora gradski (VK Radnicki), i preko drzavnih miliona napravili dream team-ove, koji evo vidim jos od lane nisu prestali medijski da ratuju izmedju sebe, gore nego Partizan i zvezda u fudbalu recimo!! Cak vidim na vestima da Radnicki trazi novo finale, isteklo vreme a sudije priznali gol posle isteka, mozda je Ceda podmazao gde treba da mu klub osvoji jos 1 trofej, mozda je regularan, to je izmedju djavola i... kako se vec zovu navijaci Cedinog kluba.

Poslednja izmena od moderatora:
Idi vidi da nisam napolju... Inace ovde nema sta "sve", ja sam banovan jer sam napisao FMP i kao razlog je navedeno "provociranje", iako vlasnik kluba sam izjavio sta je izjavio na YT, a ovo je sad isti slucaj, BVK zvezda VET je akcionarsko drustvo u kom preko 60% akcija drzi Ceda Belo, jel i to reci mozda provokacija... ???
Jel bi ti bilo lakse, i moderatoru koji me banuje za takve sitnice, da stavljam i linkove uz to, ka YT i ka clancima koji potvrdjuju moje reci, i jel dosta prvih 5 puta tako pa posle da bude "podrazumeva se", do tad ce i vrapci da nauce, pa onda vise nece biti "provokativno"!?

Idi vidi da nisam napolju... Inace ovde nema sta "sve", ja sam banovan jer sam napisao FMP i kao razlog je navedeno "provociranje", iako vlasnik kluba sam izjavio sta je izjavio na YT, a ovo je sad isti slucaj, BVK zvezda VET je akcionarsko drustvo u kom preko 60% akcija drzi Ceda Belo, jel i to reci mozda provokacija... ???
Jel bi ti bilo lakse, i moderatoru koji me banuje za takve sitnice, da stavljam i linkove uz to, ka YT i ka clancima koji potvrdjuju moje reci, i jel dosta prvih 5 puta tako pa posle da bude "podrazumeva se", do tad ce i vrapci da nauce, pa onda vise nece biti "provokativno"!?

Nebitno da li je Vet, Net, Set ili Ret, govoriš o prvaku Evrope ;) I tema se zove FK Crvena zvezda.

Nisi banovan zato sto si napisao "FMP" vec zato sto non-stop tamo na kosarkaskoj temi smaras sa tim provokacijama tipa "a kad je taj i taj pre igrao za ovaj klub, pa se sad vraca u njega" / "kad je ovaj klub pre igrao u Evroligi" / "kad je ovaj klub pre igrao sa tim i tim klubom" itd...

Poslednja izmena:
Zasto me onda zapitkujete sta mislim o vaterpolu? I sta sa tim sto je prvak Evrope, najskuplji tim EL postao prvak Evrope, na domacem terenu, protiv "giganata" za protivnike (Vasas, Pro Recco, Mladost, svi Crnogorci... bojkotovali), kakvo iznenadjenje i uspeh!!! z:shock:

Nisi banovan zato sto si napisao "FMP" vec zato sto non-stop tamo na kosarkaskoj temi smaras sa tim provokacijama tipa "a kad je taj i taj pre igrao za ovaj klub, pa se sad vraca u njega" / "kad je ovaj klub pre igrao u Evroligi" / "kad je ovaj klub pre igrao sa tim i tim klubom" itd...

Po cemu su to provokacije? Pitam da li je igrao za taj klub odnosno kad je igrao za taj klub, pa se vraca, i zato BAN??? Uh sunce ti ala su poostrili pravilnik ove godine...

P.S. Mogao si da pomenes i uvredu, ne samo provokaciju, kad je neko tvoj napisao Partizanove kupljene titule, ovo ono, ja napisem da nam pruzi neki dokaz ili da prizna da LAZE, i ti se nadjes prozvan da me vredjas kako "ne vidim da me niko ne voli i ne podnosi i sta se sirim vise...", znaci to nije provociranje nego je moje pitanje opet provokacija, kako se usudjujem da trazim neki dokaz, za nesto sto svi "znaju"?!
A ne smem ni da pomenem ovo sto je cinjenica i stvarno svi znaju, dokazivano vam 100 puta vec, i umesto da to bude peckanje "kako se to vraca u klub" a uvreda da bude "pokrali ste titule i oteli nam ovo i ono", bude obrnuto i JA budem banovan!?

A cim bi me to unistili, da nemate mozda neke argumente koji piju vodu, sem vec pomenutih "Partizan kupio i oteo titule, evo i 7. mu Tole namesta za 5 godina u savezu..." i slicno... ?

Po cemu su to provokacije? Pitam da li je igrao za taj klub odnosno kad je igrao za taj klub, pa se vraca, i zato BAN??? Uh sunce ti ala su poostrili pravilnik ove godine...

P.S. Mogao si da pomenes i uvredu, ne samo provokaciju, kad je neko tvoj napisao Partizanove kupljene titule, ovo ono, ja napisem da nam pruzi neki dokaz ili da prizna da LAZE, i ti se nadjes prozvan da me vredjas kako "ne vidim da me niko ne voli i ne podnosi i sta se sirim vise...", znaci to nije provociranje nego je moje pitanje opet provokacija, kako se usudjujem da trazim neki dokaz, za nesto sto svi "znaju"?!
A ne smem ni da pomenem ovo sto je cinjenica i stvarno svi znaju, dokazivano vam 100 puta vec, i umesto da to bude peckanje "kako se to vraca u klub" a uvreda da bude "pokrali ste titule i oteli nam ovo i ono", bude obrnuto i JA budem banovan!?

Po tome sto samo trazis kavgu sa nekim ovde, kratko-jasno to ti je jedini cilj dolaska. Za 2 godine sam od tebe video jednocifren broj postova koji imaju neke veze sa fudbalom, a ostali ti se svode na teorije zavere koje nikog zivog ne zanimaju. I sve dok tako budes radio, normalno je da ces biti dosadan svima. Prestani sa svadjama i provokacijama i pocni o fudbalu da pises, pa ce i ostali prema tebi drugacije da se postave.

Poslednja izmena:
NE, prvo prestani ti da budes toliko neobjektivan u kaznjavanju, a tvoji ostali nek prestanu da LAZU da otimamo i kupujemo titule, da nam pola lige filijale i slicne nebuloze, a koje NE brises nego to moze da se pise, nije provokacija. pa onda necu ni ja pisati CINjENICE koje obaraju te lazi a koje te "ne interesuju"... I ne mozes reci da ne interesuju nikog, jer ti nisi svi mi, nego mozda samo one koje boli kad im unistis bajku u koju veruju da im bude lakse sto nema titule toliko dugo!!!

NE, prvo prestani ti da budes toliko neobjektivan u kaznjavanju, a tvoji ostali nek prestanu da LAZU da otimamo i kupujemo titule, da nam pola lige filijale i slicne nebuloze, a koje NE brises nego to moze da se pise, nije provokacija. pa onda necu ni ja pisati CINjENICE koje obaraju te lazi a koje te "ne interesuju"... I ne mozes reci da ne interesuju nikog, jer ti nisi svi mi, nego mozda samo one koje boli kad im unistis bajku u koju veruju da im bude lakse sto nema titule toliko dugo!!!

Ma lažemo :ok:
Evo ja sam od sada na tvojoj strani.
Pravda za Lomnicu :respekt:

Да не буде да сам бацио семе раздора и побегао, нисам могао да нађем тему...него Партизан2 победи Партизан3 у финалу а Партизан1 је морални победник.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back